Association of International Property Professionals

Alicante fastighetsmäklare

Har hittats 251 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-59797

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · La Marquesa Golf

99.950€

En populär och attraktiv villa med stor trädgård, carport, olika terrasser och vacker utsikt. Fastigheten ligger nära det kommersiella centrum med barer, restauranger, stormarknad och byn Rojales. För dem som gillar att spela Golf, kan golfbanan - med klubbhus - nås inom kort avstånd. Vardagsrum,...

65m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-71576

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

108.000€

Fantastisk 3 sovrum 2 badrum fristående belägenhet ligger nära Rojales centrum och nära bekvämligheter.

80m2 Byggd · 90m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-94790

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

112.000€

3 sovrum 2 badrum fristående fastighet med en gemensam pool ligger i Ciudad Quesada.

100m2 Byggd · 120m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-84166

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

117.500€

Vacker villa till salu i Ciudad Quesada, där du kan hitta alla tjänster som barer, restauranger, stormarknader, affärer, apotek, banker, sjukhus och mycket mer. Detta hus har ett stort vardagsrum, två dubbelrum och två badrum. Huset är mycket rymligt, alla nya finish och många vackra detaljer....

80m2 Byggd · 90m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-26129

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

117.500€

Villa med 2 sovrum och 2 badrum, endast 2 hus bort från gemenskapens pool, The Villa har smakfullt renoverats och ligger i ett lugnt bostadsområde i Ciudad Quesada. Bottenvåningen består av en lounge, helt renoverat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum. På övervåningen finns ett dubbelrum med...

79m2 Byggd · 116m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-68478

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

119.000€

En 3 sovrum 2 badrum villa till salu i Quesada. Om du letar efter en fastighet i Spanien är det här en fantastisk investeringsmöjlighet. Erbjuder tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal och kök, är fastigheten säljs möblerad och har tillgång till en gemensam pool. Fastigheten ligger inom...

100m2 Byggd · 200m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-20652

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

125.000€

Detta är en utmärkt investeringsmöjlighet. Denna härliga 2 sovrum, 2 badrum (inklusive ett badrum), fristående bungalowvilla till salu ligger i La Marquesa Golf-området i Ciudad Quesada. Det har stolt hållits i orört skick av de nuvarande ägarna, men måste nu uppdateras och dekoreras....

87m2 Byggd · 240m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-32055

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

125.000€

Härlig villa med 3 sovrum till salu i Ciudad Quesada. Beläget bara några minuters bilresa från centrum av Ciudad Quesada och en kort bilresa från La Marquesa golf är detta en fantastisk villa. Fastigheten drar också nytta av ett stort lagringsutrymme i underbyggnaden. Ingångsdörren leder in i den...

3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-16508

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

125.000€

Vi är glada över att presentera detta vackra villa som ligger i Ciudad Quesada. Villan är indelad i 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med bra storlek och separat kök. Ciudad Quesada är ett populärt område där många bor hela året. Detta område erbjuder en stor mängd tjänster och bekvämligheter som...

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Övriga utgifter du kommer att behöva betala om du har ett hem i Spanien

Bortsett från inteckning, finns det andra kostnader som härrör från en fastighet som alla hyresvärdar måste betala.

Inköp av bostäder har ökat 2016 med 13,6% enligt INE-uppgifter. Är det en indikation på att vi har återhämtat sig från krisen? Är köparna dumma som vill leva utöver deras medel? Har lånefaciliteten öppnats från banken? Orsakerna, motiven och följderna av beslutet att köpa mer än 400 000 hus under det gångna året är olika.

I år kommer det också att finnas personer som köper hus och fastigheter som ska säljas. Framtida husägare, förutom priset på bostads- eller hypotekslån, om någon, kommer också att behöva värdera andra utgifter i samband med att ha ett hem.

Gemenskapsavgifter.

Dessa kommer att vara de kostnader som härrör från användning och underhåll av gemensamma utrymmen. Om ditt hem är en del av ett gemensamt utrymme, är det vanligen en lägenhet, det kommer att bli utgifter som måste ställas inför varje ägare. Det finns flera sätt att hantera gemenskapskostnader, men det görs vanligen månatligt.

De vanligaste utgifterna i en grannländer är de av ljus, vatten, försäkringar och de för små reparationer. Om det i ditt grannskap har upprättats en ägargemenskap, säger Horisontal äganderätt i sin artikel 9.1 att det är nödvändigt att anslå 5% av budgeten till oförutsedda händelser.

Om det är ett litet samhälle med lite underhåll, kan det inte vara en betydande siffra att utesluta bostäder. Det finns emellertid samhällen där utgifterna kan överstiga 100 € per månad eller till och med vara högre än 200 €. Dessa siffror förekommer vanligen i samhällen där tjänster läggs till (simbassäng, sportområden, centralvärme ...). I dessa fall kan det spela en viktig roll i köpbeslutet.

IBI.

IBI är fastighetsskatten som varje kommunfullmäktige debiterar ägarna av lägenheter, hus, garage, lokaler ... Det är en skatt som tas ut för det enkla faktumet att äga en fastighet.

Det finns några undantag. Egenskaper som inte betalar IBI är de som ägs av staten, samhällen eller lokala enheter som är avsedda att bevara säkerhet eller utbildning. Det finns också andra undantag, men för en i synnerhet lagen som planeras och som får IBI att inte betala är att bo i en fastighet som klassificeras som historiskt arv

Kostnaden kommer att variera beroende på stad och egenskapen hos fastigheten. Det är möjligt att veta vad IBI för en fastighet kommer att anta att konsultera cadastre. Detta är en årlig kostnad som kan göra en stor skillnad från en byggnad till en annan.

Underhållskostnader.

En bostad där livet är gjort kommer att kräva underhåll, men noga med att ägaren kan vara. Det är bekvämt att göra en uppskattning av hur mycket den här utgiften kommer att medföra varje år, för att ge en reservfond att behålla bostäder i full skick. Det är självklart att underhållet av en lägenhet på 60 kvadratmeter inte kommer att vara densamma som för ett hus med trädgård.

Trash hastighet.

Skräpfrekvensen är en skatt som beror på kommunerna och var och en har sina egna avgifter. Denna kostnad redovisas genom insamling av avfall från bostäder eller lokaler och hela processen tills bortskaffande.

Kostnaden för skräpfrekvensen kan ställas i rådhuset eller en granne. Det är också viktigt att veta om det ingår i gemenskapskostnaderna.

Bostadsförsäkring.

Att säkra fastigheten där du ska leva innebär att du är täckt av händelser och undviker extra kostnader som förstör en månadsvis eller till och med årlig budget. Att veta priset på hemförsäkring före inköpet är lika enkelt som att fråga om ett citat från en försäkringsgivare. Det kan finnas tillräckligt stor skillnad mellan försäkringsbolag och häckar, så det skulle inte göra ont att fråga flera alternativ i flera företag.

Om det är ett golv, se till att du inte betalar för omslag som redan täcker försäkringen i grannskapet.

Complete Spanish Property, Alicante fastighetsmäklare.

Oavsett om du söker en ny byggfastighet eller en återförsäljning, var god kontakta komplett Spanish Property. Vi hjälper gärna dig med allt du behöver. Vi erbjuder individuell och personlig service under hela köpet, från det ursprungliga besöket till fastigheterna genom att slutföra och vi har också en bra kundservice.

Komplett Spanish Property ger en avslappnad utsikt mot den spanska fastighetsmarknaden, för att säkerställa en trevlig upplevelse för alla våra kunders. Vi är passionerade om Spanien och egendom och denna passion tillsammans med vår integritet och kundservice ger oss möjlighet att uppfylla våra kunders förväntningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta