Association of International Property Professionals

Alicante fastighetsmäklare

Har hittats 212 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-71576

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

95.000€

Fantastisk 3 sovrum 2 badrum fristående belägenhet ligger nära Rojales centrum och nära bekvämligheter.

2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-59797

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · La Marquesa

99.950€

En populär och attraktiv villa med stor trädgård, carport, olika terrasser och vacker utsikt. Fastigheten ligger nära det kommersiella centrum med barer, restauranger, stormarknad och byn Rojales. För dem som gillar att spela Golf, kan golfbanan - med klubbhus - nås inom kort avstånd. Vardagsrum,...

65m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPD-92942

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

118.500€

TILL SALU och med stort nöje har vi denna SYDA FACING "Jazmin" -stil DETACHED VILLA belägen på Avenida Aeropuerto i den mycket populära orten Ciudad Quesada. Denna vackra villa har tre sovrum och två badrum. Det stora sovrummet är isär och på första våningen med eget badrum och stora...

8.856m2 Byggd · 144m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-32055

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

125.000€

Härlig villa med 3 sovrum till salu i Ciudad Quesada. Beläget bara några minuters bilresa från centrum av Ciudad Quesada och en kort bilresa från La Marquesa golf är detta en fantastisk villa. Fastigheten drar också nytta av ett stort lagringsutrymme i underbyggnaden. Ingångsdörren leder in i den...

3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-44860

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · La Marquesa

129.999€

Snyggt presenterad fristående villa ligger på en bra tomt på 202m2 med gemensam pool i närheten. Du kommer in i fastigheten via en glaserad terrass och i den fina lounge / matställe med luftkonditionering med ett fullt utrustat kök som leder ut. Det finns två sovrum med dubbelsäng, ett med eget...

62m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-72984

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

129.999€

.

62m2 Byggd · 202m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-50156

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

133.500€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

77m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-79304

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

135.000€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

71m2 Byggd · 265m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: LM-50519

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

137.000€

Kvalitetshus, helt renoverat, dekorerat och möblerat i det välkända Urb. Av Ciudad Quesada. Gångavstånd till affärer, barer, restauranger och golfbana. Stranden i Guardamar bara 7 km. Fördelning av huset: hus 80m² till en tomt på 116m² byggår 10-2004 Bottenvåning: nyrenoverat och isolerat...

80m2 Byggd · 116m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum ·


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Övriga utgifter du kommer att behöva betala om du har ett hem i Spanien

Bortsett från inteckning, finns det andra kostnader som härrör från en fastighet som alla hyresvärdar måste betala.

Inköp av bostäder har ökat 2016 med 13,6% enligt INE-uppgifter. Är det en indikation på att vi har återhämtat sig från krisen? Är köparna dumma som vill leva utöver deras medel? Har lånefaciliteten öppnats från banken? Orsakerna, motiven och följderna av beslutet att köpa mer än 400 000 hus under det gångna året är olika.

I år kommer det också att finnas personer som köper hus och fastigheter som ska säljas. Framtida husägare, förutom priset på bostads- eller hypotekslån, om någon, kommer också att behöva värdera andra utgifter i samband med att ha ett hem.

Gemenskapsavgifter.

Dessa kommer att vara de kostnader som härrör från användning och underhåll av gemensamma utrymmen. Om ditt hem är en del av ett gemensamt utrymme, är det vanligen en lägenhet, det kommer att bli utgifter som måste ställas inför varje ägare. Det finns flera sätt att hantera gemenskapskostnader, men det görs vanligen månatligt.

De vanligaste utgifterna i en grannländer är de av ljus, vatten, försäkringar och de för små reparationer. Om det i ditt grannskap har upprättats en ägargemenskap, säger Horisontal äganderätt i sin artikel 9.1 att det är nödvändigt att anslå 5% av budgeten till oförutsedda händelser.

Om det är ett litet samhälle med lite underhåll, kan det inte vara en betydande siffra att utesluta bostäder. Det finns emellertid samhällen där utgifterna kan överstiga 100 € per månad eller till och med vara högre än 200 €. Dessa siffror förekommer vanligen i samhällen där tjänster läggs till (simbassäng, sportområden, centralvärme ...). I dessa fall kan det spela en viktig roll i köpbeslutet.

IBI.

IBI är fastighetsskatten som varje kommunfullmäktige debiterar ägarna av lägenheter, hus, garage, lokaler ... Det är en skatt som tas ut för det enkla faktumet att äga en fastighet.

Det finns några undantag. Egenskaper som inte betalar IBI är de som ägs av staten, samhällen eller lokala enheter som är avsedda att bevara säkerhet eller utbildning. Det finns också andra undantag, men för en i synnerhet lagen som planeras och som får IBI att inte betala är att bo i en fastighet som klassificeras som historiskt arv

Kostnaden kommer att variera beroende på stad och egenskapen hos fastigheten. Det är möjligt att veta vad IBI för en fastighet kommer att anta att konsultera cadastre. Detta är en årlig kostnad som kan göra en stor skillnad från en byggnad till en annan.

Underhållskostnader.

En bostad där livet är gjort kommer att kräva underhåll, men noga med att ägaren kan vara. Det är bekvämt att göra en uppskattning av hur mycket den här utgiften kommer att medföra varje år, för att ge en reservfond att behålla bostäder i full skick. Det är självklart att underhållet av en lägenhet på 60 kvadratmeter inte kommer att vara densamma som för ett hus med trädgård.

Trash hastighet.

Skräpfrekvensen är en skatt som beror på kommunerna och var och en har sina egna avgifter. Denna kostnad redovisas genom insamling av avfall från bostäder eller lokaler och hela processen tills bortskaffande.

Kostnaden för skräpfrekvensen kan ställas i rådhuset eller en granne. Det är också viktigt att veta om det ingår i gemenskapskostnaderna.

Bostadsförsäkring.

Att säkra fastigheten där du ska leva innebär att du är täckt av händelser och undviker extra kostnader som förstör en månadsvis eller till och med årlig budget. Att veta priset på hemförsäkring före inköpet är lika enkelt som att fråga om ett citat från en försäkringsgivare. Det kan finnas tillräckligt stor skillnad mellan försäkringsbolag och häckar, så det skulle inte göra ont att fråga flera alternativ i flera företag.

Om det är ett golv, se till att du inte betalar för omslag som redan täcker försäkringen i grannskapet.

Complete Spanish Property, Alicante fastighetsmäklare.

Oavsett om du söker en ny byggfastighet eller en återförsäljning, var god kontakta komplett Spanish Property. Vi hjälper gärna dig med allt du behöver. Vi erbjuder individuell och personlig service under hela köpet, från det ursprungliga besöket till fastigheterna genom att slutföra och vi har också en bra kundservice.

Komplett Spanish Property ger en avslappnad utsikt mot den spanska fastighetsmarknaden, för att säkerställa en trevlig upplevelse för alla våra kunders. Vi är passionerade om Spanien och egendom och denna passion tillsammans med vår integritet och kundservice ger oss möjlighet att uppfylla våra kunders förväntningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta