Att köpa nya bygga lägenheter i Mil Palmeras Orihuela Costa

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0365

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

229.900€

Ligger mellan Mil Palmeras och La Torre de la Horadada, hittar du dessa nya vackra lägenheter. Detta bostadshus, byggt i modern stil, kommer att innehålla totalt 104 lägenheter. Byggt i block med 3 lägenheter, varje block med hiss. Detta bostad erbjuder olika lägenheter. Alla fastigheterna har...

70m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-45816

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

305.000€

Första rad lägenhet i Mil Palmeras. Fastigheten består av 2 sovrum och 2 badrum. Fastigheten har också ett stort matsal-vardagsrum, amerikansk kök, tvättstuga och terrass på 19 m2. Bostadshuset har underjordisk parkering, förråd, gemensam pool och grönområden. Mil Palmeras har mer än 2500...

87m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Topp 5 Stränder i Orihuela Costa

Costa Blanca är en favoritdestination för de flesta européer tänker på en gyllene pension, eller funderar på att flytta sitt hemvist till mer behagliga klimat och miljöer. Och år efter år, antalet turister som kommer till våra kuster för att köpa nya lägenheter i Mil Palm växer .

I själva verket, i Costa Blanca har skapat en trend under de senaste åren ser in i paradiset, gå ett steg längre. Området Orihuela Costa, med städer som Mil Palmeras, Cabo Roig och La Zenia är en juvel i Costa Blanca, med de bästa stränderna i Medelhavet. Här har de som är:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta