Att köpa Nybyggnation villor i Mil Palmeras Orihuela Costa

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0365

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

229.900€

Ligger mellan Mil Palmeras och La Torre de la Horadada, hittar du dessa nya vackra lägenheter. Detta bostadshus, byggt i modern stil, kommer att innehålla totalt 104 lägenheter. Byggt i block med 3 lägenheter, varje block med hiss. Detta bostad erbjuder olika lägenheter. Alla fastigheterna har...

70m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-45816

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

305.000€

Första rad lägenhet i Mil Palmeras. Fastigheten består av 2 sovrum och 2 badrum. Fastigheten har också ett stort matsal-vardagsrum, amerikansk kök, tvättstuga och terrass på 19 m2. Bostadshuset har underjordisk parkering, förråd, gemensam pool och grönområden. Mil Palmeras har mer än 2500...

87m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Kontrakt typer När köper ett nytt hem

Om du köper någon av de nybyggda villor där i Mil Palmeras eller någon annan magisk enklaven Orihuela Costa, har du två vägar att välja mellan. Du kan hantera hela processen ensam, eller så kan du ta hjälp av en fastigheter på Costa Blanca som Komplett spanska Property.

Även i Spanien denna formel för att ha en fastighetsmäklare för att hjälpa dig att hitta den bästa egenskapen under de bästa förhållanden, i andra länder i övriga Europa självt är ganska vanligt. Som vi också en grupp av personal med nordeuropeisk härkomst, vi kan förstå perfekt behoven hos den stora majoriteten av nya invånare som är intresserade av nya fastigheter till salu i Costa Blanca.

En av de svåraste sakerna till våra kunder som har köpt ett nytt hus i Mil Palmeras, är att ha klart förfaranden och formaliteter för att göra . Vid slutet av dagen, köpte de ett hus i ett främmande land, så hjälp av en bra fastighetsmäklare är mer än grundläggande.

Eftersom vi vill ha all information som möjligt, här vi lämna en lista över de vanligaste avtalsformer som oftare i Spanien för försäljning av hus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta