Av planen lägenhet att köpa i Campoamor Costa Blanca South

Om du vill veta området spanska Levante på den del av Medelhavet som motsvarar provinsen Alicante och Murcia i östra Spanien, i fullständig spanska fastigheter erbjuder vi möjligheten att köpa en utanför planen lägenhet försäljning i Campoamor, i den södra delen av Costa Blanca i Spanien .

Med vår Fastighetsmäklare i Ciudad Quesada och tack vare den omfattande katalog av fastigheter på vår hemsida hittar du de bästa hem, nya eller begagnade, i hela Costa Blanca och Costa Calida . Vi har för dig alla typer av bostäder som villor, lägenheter, villor, radhus, oberoende och parhus bungalows. Men den möjligheten att bygga en ny lägenhet till salu på Costa Blanca , särskilt i Campoamor, i den södra delen av Costa Blanca i Spanien är något som våra kunder ger dem möjlighet att njuta av de vackra omgivningarna och alla alternativ både för fritid och kul att slappna av med denna magnifika område vid kusten av Medelhavet.

På sommaren finns det möjlighet att njuta av fantastiska Blå Flagg stränder, inte överraskande, talar om en tätort som Campoamor, turism specialister får på sommaren och där de har skapat helt internationella samhällen där våra kunder (nordligaste Europa) är hemma med den enda skillnaden att här solen skiner på himlen 360 dagar om året.

Dessutom Campoamor våra kunder njuta av lyx och avkoppling som erbjuder sport utomhus. En favorit är definitivt Golf och det är upp till 17 golfbanor är nära våra bostäder till salu i Campoamor, Costa Blanca. Även några av våra bästa off plan fastigheter till salu i Campoamor är i Golf Complex, Las Ramblas, en magnifik bostäder golfbana knuten till Ramblas och där våra kunder att hitta maximal lugn och mer vila.

Lita på expertisen hos Komplett spanska fastigheter . Under vår elva åriga historia har vi lämnat den mest professionella och personlig service till våra kunder alltid få vårt mål att hitta rätt hem för dem.

Om du också vill njuta av ett nytt hem eller återförsäljning egendom till salu i Costa Blanca du kontakta oss . Du hittar full belåtenhet och kommer snart att njuta av det bästa klimatet i världen i en unik miljö.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta