Av planen Lägenheter till salu i Punta Prima Costa Blanca

Har hittats 5 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-79616

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Punta Prima

169.000€

Punta Prima är ett bostadsområde som ligger bara 5 minuter från Torrevieja och några av de bästa stränderna i Orihuela Costa, som du kan njuta av året runt. Det är nästan perfekt för dem som vill bo i Spanien eller bara vill komma på semester. Det räknas också på ett brett utbud av aktiviteter...

69m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0359

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Punta Prima

180.000€

Inom gångavstånd till alla bekvämligheter i kustområdet Punta Prima är dessa nyckelfärdiga och moderna lägenheter med tre sovrum. Med priser från € 180 000 och ett kort avstånd till stranden, är dessa bra valuta för pengarna och har 75m2 boyta med tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal...

75m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: N0172

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Punta Prima

180.400€

Klassisk och extremt populär stil två sovrum, två badrum lägenheter, inom gångavstånd från stranden i Punta Prima. Med bottenvåningslägenheter med en uteplats eller övervåning med stora solterrasser har fastigheterna ett vardagsrum från 61m2 vilket inkluderar ett stort vardagsrum /...

61m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-19049

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Punta Prima

180.405€

NY LUXIS 2 sovrum 2 badrum framför linjelägenheter i PUNTA PRIMA FRÅN 319 000 €. SLUTSATSDATUM är OKTOBER 2019 Men det finns en stilla tillgängliga lokaler på 8: e våningen som är på fas 2 och nu nycklar redo på 349 000 ter och alla lägenheter har bra magnifik utsikt över Medelhavet....

74m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-78913

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Punta Prima

359.000€

NY LUXIS 3 sovrum 2 badrum framför linjen till havslägenheter i PUNTA PRIMA FRÅN 364 000 SLUTSATSDATUM ÄR OKTOBER. Det finns en 2 sovrum 2 badrum som fortfarande finns tillgängliga på 8: e våningen som är på fas 2 och nu bra. stora terrasser och magnifik utsikt över Medelhavet. Lägenheterna är...

109m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

. Några tips för att hjälpa dig att köpa din off-plan egendom

När du köper en fastighet vid Medelhavet, är en av de mest populära alternativen för att köpa utanför planen. För år, nybyggnation stoppats på grund av den ekonomiska krisen.

Lyckligtvis, på Costa Blanca och Costa Calida, är denna situation nu bakom oss och för närvarande regionen erbjuder en mängd olika kampanjer som säljs innan ens byggs! Och ithe fördelarna med att köpa utanför planen är väl kända.

På Complete spanska Property, har vi tillbringat över 10 år att hjälpa kunder av alla nationaliteter att köpa fastighet i denna del av Spanien. Vi har omfattande kunskap om köpprocessen som gör oss ge bästa råd till våra kunder. I detta artikel ger vi några tips som hjälper dig att undvika dig problem när du köper din fastighet.

Designa din framtida hem till dina egna personliga behov

Det är allt vanligare för utvecklare att erbjuda köparna av fastigheten, möjligheten att införa ändringar i fastigheten innan byggandet. Du kan välja layout, material och finish på property.Do inte slösa den enda chansen de erbjuder så att du kan anpassa din egendom för att matcha din egen personliga smak och behov.

få all information som du har rätt att veta

Det är viktigt för dig att få följande information:

- En fullständig identifiering av promotorn och hans företag registreringsnummer för att kontrollera, till exempel, som faktiskt är registrerad i det centrala registret. När du köper nya build egenskaper, är din advokat avgörande kontrollera denna information.

- Golvet planer för din framtid egendom, liksom dess exakta position inom utveckling

- Kvalitetsrapporten (som bör detalj använt material)

- Priset, betalningsplan och leveransdatum

Om du gör några betalningar innan huset är färdigt

Begär ett bevis på att:

- Visa det belopp som har betalats

- Betala bara till det bankkonto i samband med byggandet av projektet

Du måste också se till att utvecklaren har en bankgaranti eller försäkring som garanterar återbetalning av de belopp som betalats plus ränta, om ditt hem inte får byggas eller deras konstruktion är försenad.

På Complete spanska Property vi har ett brett utbud av moderna villor, radhus och lägenheter . Ta en titt på vår hemsida och om du ser något du vill kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig med allt du behöver.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta