Av planen Villa i Benijófar Costa Blanca South

Om du vill veta mer avslappnat liv i ett hus i den första uppsättningen i ett naturparadis i Komplett spanska Property har ett antal egenskaper som är mycket intresserade. Vi rekommenderar köp av en Av Plan Villa i Benijófar Costa Blanca South . För närvarande har vi magnifika två våningar villor med två sovrum och två badrum och möjlighet att lägga till en tredje sovrummet på andra våningen om kunden önskar.

Eftersom det är vad vår fastighetsmäklare på Costa Blanca fick våra kunder de bästa egenskaperna i Costa Blanca och Costa Calida, i toppskick och alltid njuta av vår specialiserat att hitta lämpliga bostäder tjänsten våra kunder.

Vi försöker att ge mest personlig service för alla våra råd visar sig vara effektivt som möjligt för våra kunder. Du behöver veta perfekt kraven och önskemålen hos de som litar på vårt arbete för att ge det bästa huset och bäst lämpade för att uppfylla dina behov. Om väljer Benijófar i denna livliga staden hittar du stränderna i Guardamar del Segura bara 15 km bort och Alicante flygplats trettiofem minuters bilresa. Närmaste golfbanor är La Marquesa och La Finca tio minuter. En av de bästa golfbanorna i många att våra kunder kan besöka i provinsen Alicante eller Murcia. Det gynnsamma läget för att njuta av en magisk plats

Om du väljer att följa våra råd om köp av en villa plan Benijofar, eller någon annan stad på Costa Blanca, har vi hem ligger bara några minuter från centrala platser och mycket väl beläget för tillgång till alla grundläggande tjänster. I Komplett spanska Property Du hittar ditt drömhus , eftersom vi har olika typer av bostäder som lägenheter, villor, lägenheter, hus, etc ... ny, begagnad, plan eller nyckelfärdiga. Om du vill ha de bästa möjligheterna att försörja sig i paradiset på Medelhavskusten, vi är byrån som du behöver.

Kontakt Komplett spanska Property idag för mer information om våra nya fastigheter till salu i Costa Blanca . Om du vill få en återförsäljning egendom till salu i Costa Blanca eller om du är intresserad av en ny fastighet till salu på Costa Blanca eller Costa Calida, i vår byrå hitta din ideala egendom.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta