Av planen villor att köpa. La Finca Golf - Algorfa Costa Blanca

Har hittats 3 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0409

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

260.000€

Här erbjuds en härlig utveckling av fristående och parvisa villor belägna på det mycket populära La Finca Golf Resort. Utvecklingen ligger inom gångavstånd till bekvämligheter som barer, kaféer, restauranger plus en brittisk stormarknad. Golfbanan ligger cirka 2-3 minuter med bil, vilket gör...

96m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0374

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

279.900€

Denna exceptionella tre sovrum moderna villa ligger på La Finca golfbana, i utkanten av Algorfa och kommer med 90m2 bostadsyta och tomter från 336m2. Den har tre sovrum, två badrum (1 badrum), öppen planlösning / matplats med amerikansk kök och säljs unmöblerade med förinstallation av...

90m2 Byggd · 336m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: N0376

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

339.000€

Moderna och mycket väl utformade är ett inslag i dessa helt nya fristående villor på en nivå och ligger på La Finca Golf Resort och erbjuder fantastisk utsikt över bergen, landskapet och den vackra golfbanan. Dessa stora villor består av ett rymligt 42 m² vardagsrum / matrum med altandörrar...

119m2 Byggd · 339m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Vi njuter av en stor att köpa ett hem på Costa Blanca och Costa Calida. Sanningen är att hela Spanien, är bostadsmarknaden upplever sin lägsta nivå i bostadspriserna. Dessutom off plan villor till salu på La Finca Golf Course- Algorfa , i hjärtat av Costa Blanca, Komplett spanska Property är det bästa alternativet att hitta en fastighet, till ett bra pris .

Som vår fastighetsförmedling erbjuder egenskaper av alla typer och alla nivåer, både återförsäljning och nya, som är i perfekt skick och redo att gå i dem. Vi ger dig möjlighet att leva på platser som Algorfa, Guardamar, Torrevieja, Alicante, Santa Pola och mer. Platser i närheten av kusten i Medelhavet, under vilken på senare tid har skapat en verkligt internationell samhälle där våra kunder, främst från norra Europa kan känna sig hemma.

Om det är något de har gemensamt förutom off plan villor till salu i La Finca Golf Course - Algorfa det så att du kan känna de bästa platserna på Costa Blanca och dess stränder, alla i närheten fritids kul och livliga kommersiella liv med en av de största köpcentrum i Europa, La Zenia Boulevard, mycket nära hemmet. Den närmaste staden att njuta av upplevelsen av fantastiska Blå Flagg sandstrand, barer och restauranger längs strandpromenaden är bara en tio minuters bilresa. Dessutom är den närmaste stora staden med dess sevärdheter, vattenparker, butiker, marina, museer, barer, restauranger och strandpromenaden Torrevieja. Det finns många lokala marknader på olika dagar i veckan i många omgivande städer, byar och orter. Du kan njuta av allt detta utan bekymmer när du köper en nybyggnation fastigheter till salu i södra Costa Blanca Alicante tack vare vår fantastiska efter service.

Så om du är intresserad av förvaltnings villor till salu i La Finca Golf - Algorfa, kontakta oss. Ordna ett informellt samtal i allmänhet eller om du har hittat ett nytt hem eller återförsäljning egendom till salu i Costa Blanca South Alicante att visas på hemsidan då ser vi fram emot att träffa dig. Vi vill vara din fastighetsmäklare i Murcia Costa Calida och Costa Blanca (Alicante).

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta