Bostäder till salu i Costa Blanca Alicante

Har hittats 6 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPS-40830

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Punta Prima

224.995€

Detta är en fantastisk 3 sovrum 2 badrum villa i Punta Prima med egen privat pool. Denna stora fastighet har 3 stora sovrum och 2 badrum med en extra bonus på 1 sovrum på bottenvåningen samt ett badrum som gör det här idealet för den äldre generationen. På bottenvåningen har vi ett stort öppet...

186m2 Byggd · 205m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-54517

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Punta Prima

260.000€

Punta Prima - Denna fantastiska villa ligger i en lugn urbanisering i Punta Prima och består av 4 sovrum och 3 badrum, vardagsrum / matplats och ett separat fullt utrustat kök. Fastigheten fördelar sig från privata trädgårdar fram och tillbaka med höga väggar för fullständig integritet, terrasser...

102m2 Byggd · 4 Sovrum · 3 Badrum ·

Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-88550

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Punta Prima

449.000€

Rustik villa i medelhavsstil i den välkända urbaniseringen i Punta Prima. Det är byggt på en tomt på 640m2 och har en bostadsyta på 174m2 fördelad på en våning. Den består av vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, kök med direkt tillgång till trädgården och tvättstuga. Utomhusområdet har en stor...

174m2 Byggd · 640m2 Tomt · 4 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-65153

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Punta Prima

650.000€

Lyxig modern stil villa belägen i Punta Prima, Orihuela Costa. Huset har 5 stora sovrum, 3 badrum, stort vardagsrum, kök och tvättstuga. Huset är fördelat på 1 anläggning. Utsidan har en veranda och terrass. Tomten har ett garage, grill och privat pool där du kan njuta av Costa Blanca-klimatet....

292m2 Byggd · 893m2 Tomt · 5 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPO-22386

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Punta Prima

799.000€

Urgent försäljning !!! Fantastisk ny villa med privat pool ligger i exklusivt område bara några minuter från stranden Punta Prima, Costa Blanca. Huset är 180m2 och består av 3 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum separerat i matsal och vardagsrum, separat rymligt kök, terrasser, omklädningsrum...

181m2 Byggd · 600m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPN-62072

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Punta Prima

3.390.000€

Denna lyxiga villa i frontlinjen ligger i det välkända området Punta Prima, på Orihuelakusten och har otrolig havsutsikt. Denna villa ligger på en stor tomt med trädgårdar på 1 400 m². Villan är byggd på två våningar med totalt 520 m². Den distribueras som sådan, den har 6 rymliga sovrum alla...

520m2 Byggd · 1.400m2 Tomt · 6 Sovrum · 6 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Vanliga frågor om att köpa egendom i Costa Blanca

Genom denna FAQ, Komplett spanska Property vill hjälpa dig med alla steg i köpprocessen. Det är anledningen till detta inlägg har skapats.

Det är viktigt att ha klart från början de faktiska kostnaderna du kommer att möta när du köper fastighet i Spanien. Det är lika viktigt att vara tydlig om de löpande kostnaderna du kommer att möta som en fastighetsägare i Spanien. Det är ditt ansvar att informeras och göra dina egna nummer, snarare än att förlita sig på de fordringar som andra.

Men i denna artikel kommer vi att förklara andra aspekter som det är lämpligt att veta:

Hur gör jag ordna att visa en fastighet i Costa Blanca

Vi kan alla titta på så många broschyrer och webbplatser som tiden tillåter, men det finns inget substitut för att besöka Costa Blanca och visa ett urval av egendom.

Vi rekommenderar att du bokar dina flygbiljetter lite i förväg för att uppnå det bästa priset. De flesta flygplatser har en låg kostnad flygbolag som flyger till antingen Alicante (Costa Blanca) eller Valencia.

? Hur länge ska jag tillbringar tittar egendom i Costa Blanca

Vi rekommenderar starkt att du tillbringar inte mer än två eller tre dagar tittar egendom. Det är bättre att se ett urval av 10 bostäder som uppfyller dina exakta krav - och sedan gå iväg för att reflektera över vad du har sett.

Hur reserverar jag en egenskap som jag gillar

Om du ser en egenskap som du verkligen gillar, kan du be om hemmet som skall reserveras för 24 timmar. Detta kostar ingenting och det finns ingen skyldighet att köpa. Det låter dig helt enkelt att försvinna och "sova på det" - utan att oroa dig för den egendom som säljs.

Hur mycket deposition krävs på en fastighet i Spanien

När du har hittat din ideala fastighet, kommer en icke-återbetalningsbar innehav deposition på 3000 € till 6000 € krävas. Detta kommer att garantera avlägsnandet av fastigheten från marknaden. Denna deposition är en del av ett juridiskt kontrakt, som håller priset på fastigheten som överenskommits vid tidpunkten för att betala deposition och garanterar att du inte kommer att påverkas av eventuella framtida prisökningar.

Denna summa är en del av kostnaden för hemmet och är inte en extra betalning. Det kommer antingen att dras av från priset på hemmet eller återbetalas vid slutförandet av försäljningen.

Detta belopp betalas direkt till tillverkaren eller utvecklare och ett kvitto kommer att utfärdas till dig. De flesta utvecklare kommer att acceptera denna betalning i form av en personlig check, kreditkort, överföring eller kontant bank.

Vad är involverad i köpprocessen

Ett köpeavtal kommer att upprättas av utvecklare för ditt avtal och underskrift. Din advokat kommer att inspektera kontrakt och ge dig råd om detta.

Din advokat kommer att genomföra de nödvändiga sökningar och utredningar på fastigheten. Advokaten kommer att säkerställa att pengar betalas över på ett säkert sätt, att lagfarten är klara och att fastigheten är ditt, alla lagligt undertecknat och säkras.

? Måste jag vara i Spanien för varje steg i den rättsliga processen

Nej Precis som i ditt land, kan du instruera din advokat att agera å dina vägnar, även för fullbordandet. Detta görs genom att bevilja "Fullmakt" till din advokat.

Vad är betalningsvillkoren för spanska egendom ?

När du köper en ny fastighet i Spanien, kommer du vanligtvis att krävas för att göra avbetalning.

Dessa iscensatt betalningar variera beroende på utvecklaren. Vanligtvis kommer 20% till 50% krävas inom 30 till 60 dagar efter undertecknandet av kontraktet. Balansen betalas vid slutförandet och undertecknandet av gärningar.

Men innan du ingå avtal kommer du att informeras om datum och beloppen för alla betalningar.

. Komplett spanska Property, brett utbud av bostäder till salu i Costa Blanca

Vid Komplett spanska Property vet vi att varje kund är unik och har olika krav. Låt oss hjälpa dig att hitta den egendom som du letar efter , oavsett om det är för att leva permanent för semester eller bara för investeringar.

Vi har en mängd olika egenskaper av alla slag, lägenheter, villor, radhus, herrgårdar och även landa i de bästa lägena i Alicante och Murcia. Sätt er i de bästa och säkraste händer och vi kommer att hjälpa dig med alla dina behov.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta