Bostäder till salu i Costa Calida Murcia

Har hittats 3 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-33474

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares · Roda Golf

91.500€

Fantastisk 2-sovrums lägenhet för uthyrning på La Torre med en stor terrass med utsikt över 18: e grön, en kort promenad till klubbhuset och bara några meter från gemensam pool och jacuzzi-pool. Med ett sovrum med dubbelsäng och tvåbäddsrum, inbyggt garderober nattduksbord med...

2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-32641

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

119.500€

Denna vackra 2 sovrum 2 badrum 1: a våningen gated komplex lägenhet som drar nytta av att vara söderläge och över att se den enastående gemensamma trädgården och poolområdet med den mest magnifika utsikten över golfbanan och panoramautsikt över havet i fjärran. När du går in i ytterdörren tänds...

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPN-34912

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

178.000€

Vacker lägenhet i den sista våningen, belägen i privat gated community i Los Alcázares (Murcia) Fastigheten består av 2 sovrum, 1 badrum med dusch, ljust vardagsrum med central luftkonditionering, solrum, franska kök. Stort privat solarium med fri utsikt (Cabo de Palos och La manga) och stort...

75m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Tips för att få den bästa inteckning för att purcharse ditt hem i Costa Calida

Är du en av det växande antalet människor som planerar på att köpa en semesterbostad i Costa Calida eller planerar att flytta hit permanent? Om du är en av dem, så kan du vara på väg att börja din jakt efter en inteckning för ditt nya hem i Costa Calida.

Att hitta en inteckning i Storbritannien kan vara svårt nog, men när det gäller att hitta en i annat land kan vara mycket skrämmande med så många inhemska och utländska leverantörer alla tävlar om din verksamhet, att komma ihåg är, de behöver ditt företag så mycket som du behöver inteckning så som du vill med en inteckning för ett hus i Storbritannien leta efter de bästa erbjudandena. Tid tillbringade nu kommer förhoppningsvis att spara tid och pengar senare under livslängden på din inteckning.

Du kan börja söka efter de bästa erbjudandena på nätet som ska göra hela processen enklare och effektivare. Nedan har vi listat vad som tycks vara de 5 viktigaste sätten att skaffa finansiering.

Komplett spanska Property tar dig i den här artikeln de 5 grundläggande typer av arrangemang för din inteckning:

. Internationella inteckningar

Beroende på vilket land du är bosatt i och vilket land du vill köpa i vissa inhemska långivare kommer att erbjuda internationella lån för att göra det möjligt för dig att köpa utomlands. Lloyds TSB i Storbritannien erbjuder bosatta britter som äger ett hem i Storbritannien ett system som är specifikt för köp av fastighet i Spanien.

. Lokala spanska inteckningar

Som Spanien är till stor del inriktad på den utländska egendom köpare är det ofta möjligt att höja finansiera lokalt i Spanien, särskilt om du närmar dig en av de större internationella bankerna.

Det är mycket viktigt att dubbelt säker på att du förstår de lokala villkoren för lånet och återbetalningen metoder samt kontroll och jämföra räntor som är tillgängliga för dig med dem från en leverantör tillbaka i Förenade kungariket.

Vissa människor har fångats med vad som verkade bra erbjudanden på låga start inteckningar bara för att upptäcka att efter en viss många månad månatliga återbetalningen plötsligt fördubblas, vilket är vanligt med spanska låga start inteckningar.

. Utlands inteckningar

Om du redan bor i Spanien och vill köpa i Spanien eller funderar på att köpa ett hus tillbaka i Förenade kungariket av någon anledning, kan det vara mycket svårt att säkra en inteckning.

Om du hade en stark kredit historia innan du bosatta utomlands och du är nu i mottagandet av inkomster för att stödja din inteckning ansökan finns ett antal långivare som är intresserade av att attrahera denna typ av verksamhet ändå. Några av de viktigaste high street långivare kommer att förändra dig en premie för att underlätta tillämpningen och den service de erbjuder så det är värt att shoppa runt på internet efter de bästa erbjudandena.

Vanligtvis bör du kunna låna upp till 85% av fastighetens värde och när det gäller bevis på inkomst kan detta bestå av intjänad pension, investeringar och hyresintäkter.

equity release och topplån .

Detta är naturligtvis den enklaste och mest populära metoden som används för närvarande för köp av fritidshus utomlands av många köpare. I Storbritannien, i synnerhet där, har många människor byggt upp betydande kapital i sina hem och nu släpper denna "extra pengar" för att köpa bostad i Spanien.

Om du anser att den här metoden måste du acceptera att det ytterligare belopp du lägger till dina lånekostnader kommer att medföra intresse, måste den återbetalas under löptiden eller i slutet av löptiden för dina lånekostnader och att hela lånet är säkrad på huvud fast egendom.

Avbetalnings Betalningar .

Du kanske gillar att överväga att köpa egendom utanför planen eftersom detta kan ge dig möjlighet att betala för fastigheter via en serie delbetalningar eller delbetalningar som du kan spara upp för att finansiera under byggperioden.

Efter att ha betalat fäst insättning dina avbetalning datum och belopp kommer att skrivas in i köpeavtalet så att du kan budget. Självklart är detta förfarande skulle särskilt passa dem med en hög nivå av den disponibla inkomsten.

När du har bestämt den lämpligaste metoden för att passa dina behov och omständigheter kan du börja söka efter en långivare om tillämpligt. Överväga att söka på Internet, med hjälp av forum, utsänd och internationella fastighets platser, undersöka långivare platser och du kan också lyssna på personliga rekommendationer från vänner, familj och kollegor som redan har vidtagits fastighetsköp i Spanien.

Låt Komplett spanska Property hjälpa dig att köpa ditt hem i Costa Calida.

Den spanska marknaden plats kan vara mycket komplicerad, men med kunskap och erfarenhet av bolaget och dess medarbetare kan ge en smidig köpprocessen från första förfrågan fram till dess eftermarknad vård . I Komplett spanska Property vi är övertygade om varje kund bör behandlas precis som att, som en individ, så varje förfrågan kommer att ha sin egen personlig touch och olika relation med bolaget.

Vårt mål som företag är inte bara att sälja egendom utan att se den totala köpprocessen är slät. Vi ser alltid till att vi kommunicera tydligt med kunder i varje skede av processen, samt ge dem en hög servicegrad efter färdigställandet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta