Brittiska fastighetsmäklare i Elche

Har hittats 9 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-81789

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

94.625€

Bottenvåningslägenhet med terrass och privat tillgång. Huset är fördelat i ett rymligt vardagsrum bredvid ett kök, ett enkelrum och ett masterrum med tillgång till eget badrum och galleri, vilket ger det bra belysning. I huset finns en annan toalett. Den har förinstallation av...

80m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-42629

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

112.995€

Stor lägenhet med 3 sovrum och 1 badrum med fantastisk utsikt belägen i Elche, som delvis har renoverats, bestående av 3 stora sovrum med inbyggda garderober, 1 badrum och ett fullt utrustat modernt kök med verktygsgalleri. Du hittar den här lägenheten på sjunde våningen, det finns hissar i...

115m2 Byggd · 3 Sovrum · 1 Badrum ·

Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-2502838

Landa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

115.000€

En mycket väl belägen tomt på 25.000 m2 mellan Elche och San Fulgencio. För närvarande har en del av landet planterats med olivträd, det finns också bevattningsvattenförsörjning. Bra tillgång.

Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-48022

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

212.095€

Radhus i ett mycket lugnt bostadsområde, med två underjordiska parkeringsplatser, grönområden och gemensam pool. Huset har en mysig terrass och en stor matsal. Bottenvåningens fördelning består av vardagsrum, matsal, kök, sovrum och toalett. Den på övervåningen har tre sovrum och en toalett,...

220m2 Byggd · 4 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-78895

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche · Elche Center

243.910€

3 sovrum, smakfullt renoverat i det bästa området i Elche. Lägenheten består av 3 sovrum, 2 badrum, ett stort vardagsrum med matsal, ett helt renoverat kök och en förlängning av det är en mysig uteplats med en utdragbar markis. Perfekt anpassad för att njuta av kvällar utomhus. Reformen av...

90m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-21865

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

299.999€

Lantgård med fem sovrum i utkanten av den vackra staden Elche, som sitter på en stor tomt på 2500 m2. Fastigheten säljs möblerad och har fem sovrum, två badrum, vardagsrum / matplats och separat kök. Villan drar nytta av takfläktar, öppen spis i vardagsrummet, tvättstuga och garderober....

160m2 Byggd · 2.500m2 Tomt · 5 Sovrum · 2 Badrum ·

Ta bort från favoriter

Ref: CSPA-50221

Hus på landet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

325.000€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

215m2 Byggd · 2.400m2 Tomt · 4 Sovrum · 4 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-38580

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche · La Hoya

455.000€

En verkligt fantastisk mycket stor 410m2 6/8 sovrum 6 badrum land villa ligger bara några minuters promenad från den vackra byn La Hoya (La Foia), Elche, Costa Blanca. Virtuell visning tillgänglig på den här fastigheten! Denna fantastiska fastighet som ursprungligen byggdes 1985 har omformats och...

410m2 Byggd · 4.900m2 Tomt · 8 Sovrum · 6 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-66200

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche · Balsares

595.000€

Denna vackert färdiga och rymliga sex sovrum friliggande egendom ligger perfekt på egen 8.000 m2 tomt. De mogna och välskötta trädgårdarna är utsmyckade med en mängd buskar och träd och har smakfullt terrasserade områden, vilket ger fritidsevenemang perfekt för alla tillfällen. Fastigheten har...

360m2 Byggd · 8.000m2 Tomt · 6 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

La Hoya, Elche
(1)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Brittiska fastighetsmäklare i Elche

Om du letar efter ett nytt liv i Spanien, dra nytta av den breda kunskapen och engagemanget från våra brittiska fastighetsmäklare i Elche - Costa Blanca South. Vi har ett professionellt team som arbetar varje dag för att göra livet enklare för människor som vill köpa eller sälja en fastighet på Costa Blanca South (Alicante) och Costa Calida (Murcia).

Genom att hyra våra tjänster som fastighetsbyrå blir du mer avslappnad. Fastighetstransaktioner i ett annat land kan vara en kostsam och stressande process. Lyckligtvis, om du bestämmer dig för att använda en fastighetsmäklares tjänster, kommer du att kunna dra nytta av din dyrbara tid med din familj medan ett team av experter tar hand om att göra allt klart för din flytt till Costa Blanca. Processen att köpa och sälja är mycket enklare än du kanske tror om du har nödvändig hjälp.

På Complete Spanish Property bryr vi oss om våra internationella kunders välbefinnande. Vi talar olika europeiska språk, så vi får dig att känna dig som hemma! Det är alltid bättre att kommunicera på ditt eget språk för att undvika förvirring och missförstånd. Dessutom kan vi hjälpa dig att översätta vissa termer eller vi kan förmedla i förhandlingar med andra människor som inte talar ditt språk.


Våra brittiska fastighetsmäklare i Elche hjälper dig på ditt modersmål

För din sinnesfrid, lita på våra brittiska fastighetsmäklare i Elche. De är alltid öppna för att stödja din idé att köpa, investera eller sälja din fastighet. Osäkerhet är en av de mest upprepade känslorna när det gäller fastighetstransaktioner. Det är därför det alltid är bra att ha fastighetsmäklare i området.

Om du är intresserad av städer som Elche, Alicante, Torrevieja, Orihuela Costa eller någon annanstans på södra Costa Blanca, är Complete Spanish Property ett mycket bra alternativ. Tack vare vår gedigna erfarenhet, vänlighet och ärlighet har vi kunnat tillgodose behoven hos kunder av alla nationaliteter: franska, engelska, irländska, tyska, ryska, holländska etc. När våra kunder kontaktar oss, blir de förvånade över hur nära och bekant är vi. Många av våra tidigare kunder har nu blivit stora vänner och grannar.

Om du besöker vår katalog hittar du alla typer av återförsäljnings- och nybyggnadsfastigheter, från lägenheter, lägenheter i centrum, tomter, villor, radhus, reklam ... Om du har bestämt dig för att flytta till Elche, gör det inte saknar våra fantastiska hus.


För att skydda dina husägares rättigheter, kontakta våra brittiska fastighetsmäklare i Elche

Ett team av brittiska fastighetsmäklare i Elche hjälper dig på samma språk om du behöver det. Att resa till Costa Blanca blir en otrolig upplevelse som du aldrig kommer att glömma. På Complete Spanish Property vill vi göra ditt liv mycket enklare före, under och efter köp / försäljning av din fastighet.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att köpa eller sälja en fastighet i Elche. Du kan ringa oss på (+34) 628 18 77 04 eller skriva till oss på info@completespanishproperty.com för att förklara din situation.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2021 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta