Costa Blanca Fastigheter till salu

Den spanska bostadsmarknaden kommer starkt övervinna "brexit

. Den spanska fastighetsmarknaden kommer att förbli stark trots "ja" britter lämnar Förenade kungariket Europeiska unionen (EU) medborgare

Bostäder efterfrågan i Spanien kommer att växa till över 470.000 hem i 2017, 15% mer än under 2015, och priset kommer att öka mellan 3% och 5% per år under de närmaste två åren.

Omröstningen till förmån för brexit sig påverka köpa bostäder på kusten av brittiska medborgare, men inte tillräckligt för att väga upp tillväxten i efterfrågan.

Försvagningen av pundet, vilket ökar kostnaderna för fastigheten, och andra faktorer som motverkar inköp, som osäkerhet om tillgång till sjukvård och pensioner, minskad efterfrågan på British fritidshus i Spanien .

Men brexit inte vara ett oöverstigligt hinder för fastighetssektorn. Köpare Storbritannien står för 21% av utländsk efterfrågan, men det finns ingen anledning att tro att medborgarna inte fortsätta köpa i Spanien, särskilt eftersom det är ett av de säkraste länderna i hela Medelhavet på grund av instabilitet i Mellanöstern.

Inköpen av hemmahörande har ökat stadigt sedan 2010 och nådde en ökning med 24% under det första kvartalet 2016. Även lägre efterfrågan på lyxhus i London, som en följd av brexit kan du avleda en del av investeringen främmande för vår land.

tillväxtmöjligheter

Investerare satsar på inköp av fastighetstillgångar på platser "prime" och konsoliderade områden, där nya bostäder utbudet är begränsat. Fortsätta dra nytta av en prisökning, till följd av lägre utbud. De förväntar sig också att generera en avkastning som överstiger 3% över en horisont av tre till fem år, enligt Property Report juli av Bankinter.

en årlig ökning på mellan 3% och 5% av priset på bostäder däck. Denna ökning kommer att drivas av en uppgång i bostads efterfrågan, vilket kan överstiga volymen av 470.000 hem i slutet av 2017, 15% fler än år 2015 och 5% mer än de uppskattningar för 2016.

Dessutom har promotoraktivitet aktiveras som ett resultat av stark tillväxt i bygglov och minska lager till 500.000 fastigheter.

Den spanska fastighetsmarknaden lever sina bästa dagar sedan den ekonomiska krisen började. Under det första halvåret ökade försäljningen 16,4% kumulativt, som punktdata från nationella statistikinstitutet (INE).

Denna uppgång i försäljnings drycker, i synnerhet överföring av begagnade bostäder, som ökade med 24% i juni och utgör 82,1% av försäljningen av lägenheter i Spanien. Även försäljningen av nya bostäder växer i mycket lägre takt av 2% i den sjätte månaden på året.

. Komplett spanska Property, Costa Blanca egendom till salu

Oavsett om du söker en ny build egendom eller en försäljning, kontakt Komplett spanska Property . Vi hjälper dig gärna med allt du behöver. Vi erbjuder en individuell och personlig service under hela köpprocessen, från det första besöket av fastigheterna till färdigställande och vi har också en stor eftermarknadsservice.

Komplett spanska Property ger en avslappnad utsikter till den spanska fastighetsmarknaden, för att säkerställa en trevlig upplevelse för alla våra klientens. Vi brinner för Spanien och egendom och denna passion tillsammans med vår integritet och kundservice tillåter oss att uppfylla våra uppdragsgivarens förväntningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta