Costa Blanca Lägenheter till salu

Har hittats 158 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPO-49786

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja

49.990€

Studio lägenhet ligger bara några minuter från havet. Den har ett kök, badrum, vardagsrum och en terrass med havsutsikt. Komplexet har gemensam pool och en bar, också mycket nära finns det en stormarknad och andra affärer. Det är en utmärkt plats för en semester. Torrevieja ligger 5 minuter bort med bil, och här i Los Balcones kan du...

1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-44025

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Mar Azul

49.995€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-52669

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · torrevieja

55.000€

Vi är glada att presentera detta fantastiska 1 sovrum 1 badrum Lägenhet bara 100 meter från stranden i området Torrevieja.

1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPO-24351

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja

56.000€

Southfacing ljus studio med terrass är till salu i Mar Azul, Torrevieja. Lägenheten är ljus och mysig, den har ett vardagsrum med kök och sovrum, separat badrum och en terrass med utsikt över söder. Lägenheten kommer att säljas fullt möblerad med all utrustning. Mar Azul-komplexet har en pool och en trädgård och ligger bara några steg...

28m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-12998

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · torrevieja

59.950€

Vi är glada att presentera denna lägenhet på bottenvåningen, med utsikt över poolen och gångavstånd till stranden i Torrevieja. Fastigheten har en total byggyta på 50m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, öppen planlösning kök med tvättstuga, vardagsrum och trevligt glaserad terrass med erbjuder gratis utsikt över den gemensamma poolen. Gemenskapens...

50m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-17348

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · torrevieja

62.000€

Bottenvåning lägenhet med 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum-matsal, separat kök, terrasser, A / C, bakre förråd. Urb. San Luis - är ett lugnt och lugnt område i närheten av Torrevieja. Bredvid naturparken och bara 5 km från stränderna i Torrevieja och La Mata ligger det inom gångavstånd till alla bekvämligheter och tjänster, som restauranger,...

60m2 Byggd · 100m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-95771

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Parque del Naciones

64.995€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-61754

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja

65.000€

En modern och centralt belägen lägenhet inom bekvämt gångavstånd från alla bekvämligheter och strand. Fastigheten har 2 sovrum, badrum, vardagsrum matsal, oberoende kök och terrass. Gemenskapen har en hiss, stort gemensamt solarium, säker gemensam ingång med intercom. Erbjuder inredda inklusive vitvaror.

50m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPN-99609

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Centro

66.000€

1: a våningen lägenhet, utan hiss. Östläge, 2 bra storlek sovrum, 1 badrum, vardagsrum, pentry och terrass. Lägenheten ligger i ett fantastiskt grönt område med gemensam pool. Det är i utmärkt skick och redo att flytta in. Lägenheten ligger bara 400 meter från Torreviejas stränder och nära till alla bekvämligheter (barer, restauranger,...

60m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Huvud trender i den spanska fastighetsmarknaden i 2017

2016 har varit ett bra år för den spanska fastighetsmarknaden. Efter år av ekonomisk recession, verkar branschen ha återhämtat sin puls. I det här inlägget presenterar vi de viktigaste trenderna för 2017.

Fastighetssektorn har återigen överträffat förväntningarna. Den politiska osäkerheten i Spanien 2016 har inte kunnat stoppa det ögonblick boom som tegel bor i Spanien, eftersom ett år rekordmånga har nåtts som vidrör 14.000 miljoner euro i investeringar.

Även om uppgifterna är uppmuntrande, alla experter är överens om att återhämtningen i sektorn kommer att vara långsam i en lång och jämn expansionscykel. Priset tillväxten blir 2% och byggsektorn kommer inte på kort sikt vara en av motorerna i den spanska ekonomiska tillväxten

. Betydelsen av utländska investeringar

Att köpa en fastighet i Spanien är ett alternativ som allt förför utlänningar. Under de första nio månaderna 2016, har denna grupp tilldelas 8,446 miljoner euro till förvärvet av bostäder. Ett belopp som motsvarar 19,4% av den totala, en omsättning på fastighetsmarknaden och den högsta andelen i historiska serier.

Detta antal transaktioner, ur data från det spanska ministeriet för utveckling, visar hur utländska investeringar i spanska fastighetssektorn ackumuleras fem år för att stiga. Denna trend väntas fortsätta under 2017, trots de negativa effekterna på bostadsmarknaden som Brexit kan ha.

Mer än 500.000 verksamhet 2017 .

Det förväntas att priserna och handelsrörelsen kommer att fortsätta att öka. Även om förbättringen kommer att sträcka sig över flera städer, dynamiken i Barcelona, Madrid, Costa del Sol, Alicante och öarna står i skarp kontrast med vad som händer i områden av inredning och vissa kuster med höga halter av stock och prisfall.

Kompletta spanska fastigheter hjälper dig hitta i Costa Blanca lägenheter till salu .

Som en oberoende fastighetsbolag på Komplett spanska Property vi stolta över en avslappnad, välkomnande inställning till egendom, vilket gör att våra klientens att inte känna avskräcks av processen, men att säkerställa att de har en förståelse för vad som krävs och när.

Under den tid bolaget har varit i branschen har vi utvecklat några utmärkta relationer med advokater, mäklare inteckning, builder's, valutaväxling företag och mycket mer att låta våra klientens att ha varje vinkel omfattas när de har hittat rätt objekt . Vi guidar och hjälper dig genom hela processen och när våra kunder blir ägarens vi alltid där för att erbjuda vår hjälp och assistans efteråt.

Välkommen till Komplett spanska Property
Fastighetsmäklare i Costa Blanca & Costa Cálida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta