Costa Blanca Radhus till salu

Priset för återförsäljning egendom faller med 0,7% år 2016 i Spanien, till 1,552 euro per kvadratmeter

Valencia är ett av de områden där begagnade bostäder har stigit i pris (2,5%), även om det fortfarande är en av de regioner som har de billigaste bostadspriserna i Spanien.

Begagnade bostäder i Spanien börjar återgå till det normala med en tydlig positiv trend, trots den lilla år till år nedgång. Priset på begagnade bostäder minskade med 0,7% år 2016 till 1552 € per kvadratmeter, medan det i det tredje kvartalet var det en ökning med 1,3%.

Av autonoma regioner, har den största ökningen har registrerats på Kanarieöarna, där priset på andrahands hem är 7,8% högre än för ett år sedan. Bakom det är ökningarna i Balearerna (5,3%), Katalonien (3%), Valencia (2,5%), Andalusien (1,5%) och Madrid (1,1%).

På andra sidan är de minskningar som registrerats i La Rioja (-5%), Aragonien (-4,9%) och Castilla-La Mancha (-3,5%). Resten av regioner, utom Murcia, som har hållit sina priser stabila med avseende på för ett år sedan, har registrerat sänkningar av priserna på begagnade bostäder.

Baskien, Madrid, Baleares och Katalonien, de dyraste områdena att köpa återförsäljning egendom .

Med hänsyn till priset per kvadratmeter, Baskien, med ett genomsnittligt pris på 2.506 euro per kvadratmeter, har fortsatt att leda de dyraste samhällen. Detta följs av Madrid (2.375 euro per kvadratmeter), Baleares (1,972 euro per kvadratmeter) och Katalonien (1,901 euro per kvadratmeter).

. Valencia, en av de billigaste regionerna

Dessutom de regioner som har de billigaste priserna för begagnade bostäder är Castilla-La Mancha (919 euro per kvadratmeter), Extremadura (939 euro per kvadratmeter), Murcia (1,044 euro per kvadratmeter), La Rioja per kvadratmeter) och Castilla y León och Comunidad Valenciana, som har de genomsnittliga priserna på 1,186 euro per kvadratmeter.

Komplett spanska Property hjälper dig hitta i Costa Blanca radhus till salu .

Som en oberoende fastighetsbolag på Komplett spanska Property vi stolta över en avslappnad, välkomnande inställning till egendom, vilket gör att våra klientens att inte känna avskräcks av processen, men att säkerställa att de har en förståelse för vad som krävs och när.

Under den tid bolaget har varit i branschen har vi utvecklat några utmärkta relationer med advokater, mäklare inteckning, builder's, valutaväxling företag och mycket mer att låta våra klientens att ha varje vinkel omfattas när de har hittat rätt objekt . Vi guidar och hjälper dig genom hela processen och när våra kunder blir ägarens vi alltid där för att erbjuda vår hjälp och assistans efteråt.

Har hittats 7 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPS-5501510

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

97.500€

Den här egenskapen är att hyras från november, se möten som tas. Funktion öppen spis, två sovrum med inbyggda garderober och stort solarium med förvaring.

2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-30069

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

105.000€

Du kommer att behöva se den här snabbt - Den här fastigheten ligger bara 7 minuters promenad från det populära La Fuente kommersiella centrum i Campoamor-området. Fastigheten är ett rymligt 3 sovrum 2 badrum stadshus beläget i ett lugnt bostadsområde med tilldelad parkering. Öppen planlösning vardagsrum matsal med amerikanskt kök och två...

90m2 Byggd · 75m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-99921

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

126.000€

Denna två sovrum, ett badrum Bungalow erbjuder utmärkt valuta för pengarna och ligger nära affärer, barer och restauranger och ligger en kort bilresa från stranden. Kaklat trädgård leder till vardagsrum / matsal med separat kök. Två sovrum med gott om inbyggda garderober för riklig förvaring. Trappor vid sidan av Pproperty leder till privat...

75m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-98026

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

167.000€

Radhus till salu ligger i hjärtat av den prestigefyllda golfbanan Campoamor, Orihuela Costa. Fastigheten består av 3 sovrum med inbyggda garderober, 2 badrum, separat kök med tvättstuga, balkong på 9m2 med panoramautsikt över golfbanan, veranda på 14m2 och 33m2 trädgård. Radhuset är fördelat på 2 våningar. Bostadsområdet har en gemensam pool...

119m2 Byggd · 33m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPM-12337

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

215.000€

Trevligt radhus med havsutsikt i Aguamarina, Campoamor till salu. Denna fastighet är belagd i ett krävt komplex som heter Aguamarina. Avståndet till stranden är bara 200 m. Fastigheten erbjuder på bottenvåningen ett stort vardagsrum med chimeny, angränsande, separat kök och ett badrum samt en fin terrass på framsidan. På andra våningen finns 3...

100m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-34321

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

260.000€

Fantastiskt radhus i Aguamarina, Orihuela Costa. Fastigheten består av 3 sovrum, 3 badrum, vardagsrum, kök, 2 terrasser och galleri. Den har en solig terrass där du kan njuta av en magnifik utsikt över havet. Det har också ett förråd och garage. Radhuset säljs fullt möblerat. Fastigheten ligger några meter från havet och har gemensam pool och...

121m2 Byggd · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-46276

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor · Dehesa de Campoamor, Alicante, Spain

454.950€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

4 Sovrum · 2 Badrum ·


1

Din fastighet experter
i Costa Blanca och Costa Cálida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivWeb karta