Costa Blanca Radhus till salu

Har hittats 7 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPS-5501510

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

97.500€

Den här egenskapen är att hyras från november, se möten som tas. Funktion öppen spis, två sovrum med inbyggda garderober och stort solarium med förvaring.

2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-19031

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

105.000€

3 sovrum och 2 badrum och reduceras i pris - det här är nu ett värde för säker! Denna fastighet ligger bara 5 minuters promenad från det populära La Fuente kommersiella centrum i Campoamor-området. Den rymliga 3 sovrum 2 badrum stadshuset ligger i ett lugnt bostadsområde utveckling med tilldelad parkering. Fastigheten har ett matsal med öppen...

90m2 Byggd · 75m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPS-33261

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

154.995€

Detta är en härlig söderläge San Jose stil Quad-Villa med 2 sovrum och 2 badrum i Campoamor. Denna fastighet har totalrenoverats genom att göra en stor öppen planlösning vardagsrum / matsal genom att knacka till 3: e sovrummet på bottenvåningen. Vi har sedan den amerikanska stilen kök och bottenvåningen duschrum. På 1: a våningen har vi 2...

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPM-12337

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

215.000€

Trevligt radhus med havsutsikt i Aguamarina, Campoamor till salu. Denna fastighet är belagd i ett krävt komplex som heter Aguamarina. Avståndet till stranden är bara 200 m. Fastigheten erbjuder på bottenvåningen ett stort vardagsrum med chimeny, angränsande, separat kök och ett badrum samt en fin terrass på framsidan. På andra våningen finns 3...

100m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-34321

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

224.500€

Fantastiskt radhus i Aguamarina, Orihuela Costa. Fastigheten består av 3 sovrum, 3 badrum, vardagsrum, kök, 2 terrasser och galleri. Den har en solig terrass där du kan njuta av en magnifik utsikt över havet. Det har också ett förråd och garage. Radhuset säljs fullt möblerat. Fastigheten ligger några meter från havet och har gemensam pool och...

121m2 Byggd · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-14177

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor · Dehesa de Campoamor, Alicante, Spain

249.000€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-53893

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor · CAMPOAMOR

316.000€

Missa inte den här sällsynta möjligheten att köpa en 3 våning 3 bäddshus i en utmärkt strandpromenad. Med en rymlig terrass, vardagsrum / matsal med öppen spis, sovrum med dubbelsäng, duschrum, separat kök och bakre uteplats, med dörr från vardagsrummet som leder till trappor ner till det stora privata garaget i den gemensamma...

103m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


1

Priset för återförsäljning egendom faller med 0,7% år 2016 i Spanien, till 1,552 euro per kvadratmeter

Valencia är ett av de områden där begagnade bostäder har stigit i pris (2,5%), även om det fortfarande är en av de regioner som har de billigaste bostadspriserna i Spanien.

Begagnade bostäder i Spanien börjar återgå till det normala med en tydlig positiv trend, trots den lilla år till år nedgång. Priset på begagnade bostäder minskade med 0,7% år 2016 till 1552 € per kvadratmeter, medan det i det tredje kvartalet var det en ökning med 1,3%.

Av autonoma regioner, har den största ökningen har registrerats på Kanarieöarna, där priset på andrahands hem är 7,8% högre än för ett år sedan. Bakom det är ökningarna i Balearerna (5,3%), Katalonien (3%), Valencia (2,5%), Andalusien (1,5%) och Madrid (1,1%).

På andra sidan är de minskningar som registrerats i La Rioja (-5%), Aragonien (-4,9%) och Castilla-La Mancha (-3,5%). Resten av regioner, utom Murcia, som har hållit sina priser stabila med avseende på för ett år sedan, har registrerat sänkningar av priserna på begagnade bostäder.

Baskien, Madrid, Baleares och Katalonien, de dyraste områdena att köpa återförsäljning egendom .

Med hänsyn till priset per kvadratmeter, Baskien, med ett genomsnittligt pris på 2.506 euro per kvadratmeter, har fortsatt att leda de dyraste samhällen. Detta följs av Madrid (2.375 euro per kvadratmeter), Baleares (1,972 euro per kvadratmeter) och Katalonien (1,901 euro per kvadratmeter).

. Valencia, en av de billigaste regionerna

Dessutom de regioner som har de billigaste priserna för begagnade bostäder är Castilla-La Mancha (919 euro per kvadratmeter), Extremadura (939 euro per kvadratmeter), Murcia (1,044 euro per kvadratmeter), La Rioja per kvadratmeter) och Castilla y León och Comunidad Valenciana, som har de genomsnittliga priserna på 1,186 euro per kvadratmeter.

Komplett spanska Property hjälper dig hitta i Costa Blanca radhus till salu .

Som en oberoende fastighetsbolag på Komplett spanska Property vi stolta över en avslappnad, välkomnande inställning till egendom, vilket gör att våra klientens att inte känna avskräcks av processen, men att säkerställa att de har en förståelse för vad som krävs och när.

Under den tid bolaget har varit i branschen har vi utvecklat några utmärkta relationer med advokater, mäklare inteckning, builder's, valutaväxling företag och mycket mer att låta våra klientens att ha varje vinkel omfattas när de har hittat rätt objekt . Vi guidar och hjälper dig genom hela processen och när våra kunder blir ägarens vi alltid där för att erbjuda vår hjälp och assistans efteråt.

Välkommen till Komplett spanska Property
Fastighetsmäklare i Costa Blanca & Costa Cálida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta