Association of International Property Professionals

Costa Blanca Radhus till salu

Har hittats 5 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-22129

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

89.995€

MINSKADE FRÅN 94 995 euro! PLATSPLATS PLATS Campoamor Golf, VillaCosta, en 2/3 BED Söder-västläge Radhus med trädgård och terrass. Detta idealiskt belägna 75m2 radhus är en del av urbaniseringen Villacosta 1 minuts promenad från La Fuente kommersiella centrum och 5 minuter från campoamor golfbana...

65m2 Byggd · 80m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-96720

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

110.000€

Ett rustikt spansk radhus, 2 sovrum, 2 badrum belägen på Lomas de Don Juan i området lomas de cabo roig. Fastigheten erbjuder en stor trädgård med terrängparkering, terrass, vardagsrum / matplats och kök. På första våningen finns 2 sovrum med bra storlek. Ligger inom gångavstånd till lokala...

89m2 Byggd · 165m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: LM-69198

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

250.000€

Till salu ett vackert och nyrenoverat parhus i Campoamor-området. 100 m2, vardagsrum med luftkonditionering, 3 sovrum alla med luftkonditionering, 2 badrum (ett med badkar och ett med dusch), utrustat kök, ett förråd. Tomt på 130 m2 med terrass och grillplats. I komplexet finns en gemensam pool,...

100m2 Byggd · 130m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: LM-53881

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

650.000€

Imponerande stuga på 178 kvadratmeter med 5 sovrum och 4 badrum. Fullt utrustat kök. Luftkonditionering för kyla och värme. Inbyggda garderober, öppen spis och grill. Stängd parkering i källaren. Stor solterrass med privat pool och havsutsikt. Tillgång till gemensamma trädgårdar och pool. Ligger...

178m2 Byggd · 110m2 Tomt · 5 Sovrum · 4 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-42813

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Campoamor

665.000€

Fantastiskt radhus i Aguamarina, Orihuela Costa. Huset består av 6 sovrum, 5 badrum, dubbelhöjd vardagsrum med tillgång till trädgården, separat kök, 2 terrasser, veranda, solarium och garage. Den har en fantastisk naturlig gräs trädgård och privat pool. Från solarium kan du njuta av vacker...

208m2 Byggd · 530m2 Tomt · 6 Sovrum · 5 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Priset för återförsäljning egendom faller med 0,7% år 2016 i Spanien, till 1,552 euro per kvadratmeter

Valencia är ett av de områden där begagnade bostäder har stigit i pris (2,5%), även om det fortfarande är en av de regioner som har de billigaste bostadspriserna i Spanien.

Begagnade bostäder i Spanien börjar återgå till det normala med en tydlig positiv trend, trots den lilla år till år nedgång. Priset på begagnade bostäder minskade med 0,7% år 2016 till 1552 € per kvadratmeter, medan det i det tredje kvartalet var det en ökning med 1,3%.

Av autonoma regioner, har den största ökningen har registrerats på Kanarieöarna, där priset på andrahands hem är 7,8% högre än för ett år sedan. Bakom det är ökningarna i Balearerna (5,3%), Katalonien (3%), Valencia (2,5%), Andalusien (1,5%) och Madrid (1,1%).

På andra sidan är de minskningar som registrerats i La Rioja (-5%), Aragonien (-4,9%) och Castilla-La Mancha (-3,5%). Resten av regioner, utom Murcia, som har hållit sina priser stabila med avseende på för ett år sedan, har registrerat sänkningar av priserna på begagnade bostäder.

Baskien, Madrid, Baleares och Katalonien, de dyraste områdena att köpa återförsäljning egendom .

Med hänsyn till priset per kvadratmeter, Baskien, med ett genomsnittligt pris på 2.506 euro per kvadratmeter, har fortsatt att leda de dyraste samhällen. Detta följs av Madrid (2.375 euro per kvadratmeter), Baleares (1,972 euro per kvadratmeter) och Katalonien (1,901 euro per kvadratmeter).

. Valencia, en av de billigaste regionerna

Dessutom de regioner som har de billigaste priserna för begagnade bostäder är Castilla-La Mancha (919 euro per kvadratmeter), Extremadura (939 euro per kvadratmeter), Murcia (1,044 euro per kvadratmeter), La Rioja per kvadratmeter) och Castilla y León och Comunidad Valenciana, som har de genomsnittliga priserna på 1,186 euro per kvadratmeter.

Komplett spanska Property hjälper dig hitta i Costa Blanca radhus till salu .

Som en oberoende fastighetsbolag på Komplett spanska Property vi stolta över en avslappnad, välkomnande inställning till egendom, vilket gör att våra klientens att inte känna avskräcks av processen, men att säkerställa att de har en förståelse för vad som krävs och när.

Under den tid bolaget har varit i branschen har vi utvecklat några utmärkta relationer med advokater, mäklare inteckning, builder's, valutaväxling företag och mycket mer att låta våra klientens att ha varje vinkel omfattas när de har hittat rätt objekt . Vi guidar och hjälper dig genom hela processen och när våra kunder blir ägarens vi alltid där för att erbjuda vår hjälp och assistans efteråt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta