Costa Blanca South Guide

Costa Blanca Söder, ALICANTE: du hittar TILL SALU

Huvudstad i regionen Alicante är en vacker stad och har en stor marina, stränder och Santa Barbara-slottet (Castillo). Det är den berömda gamla staden med små och smala gator för att njuta av några stora tapasbarer och butiker. Det finns erbjuder några underbara butiker i Alicante stad med massor av torg och kommersiella centrum är liksom huvudområdet av staden, som skyndar dag till dag. Strandpromenaden är en härlig område att promenera längs mellan den lokala och några vackra träd längs strandpromenaden.

Se din framtida egendom till salu i Costa Blanca South

Inland från Alicante (spanien) väg huvuden till Madrid, många gamla städer och byar, många slott som i detta område på kullar som Sax, Villena, Elda, Novelda, Petrer och Monovar, Monforte del Cid Aspe, Yecla, Jumilla och Caudette.

Söder om Alicante är bland de kustnära orterna. Los Arenales del Sol, Gran Alacant och Santa Pola med miles av bra sandstränder, från Santa Pola kan du ta färjan till den lilla ön Tabarca gång användes av pirater, är detta en bra plats för vissa Snorkel. En massiv salt sjö som ligger söder om Santa Pola (Salinas de Santa Pola).

La Marina, Guardamar och La Mata ligger söder om Santa Pola och alla lättillgängliga från N332 kustvägen. På detta område bara inlandet, golfbanor La Marquesa och La Finca, byggd nära städerna Formentera del Segura, Benijofar, Daya Nueva, Daya Vieja och Rojales med sin unika grotta bostäder och Ciudad Quesada är en modern stad 1972.

Fastigheter till salu i Costa Blanca SouthFastigheter till salu i Costa Blanca SouthFastigheter till salu i Costa Blanca South

Fastigheter till salu i Costa Blanca South

Längre in i landet är städerna notera, såsom Elche som är känd för sina många palmer, Orihuela, Crevillente (som är känd för att göra mattor), Albatera, Almoradi, Callosa de Segura, Catral, Dolores, Algorfa, Benejuzar och mycket mer traditionella spanska städer och byar att utforska och njuta.

Söder om Torrevieja är mer längs utforska kustområdet som Los Altos, Punta Prima,Villamartin, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Dehesa de Campoamor och Mil Palmeras. Var och en av dem har många bekvämligheter, vackra stränder och i nära anslutning till varandra. Staden Pilar de la Horadada är något bort från kusten, men det finns stränder på Torre de la Horadada och El Mojon.

Vi hoppas att denna information om ditt intresse, och glöm inte att fylla Homes vi är specialister och vi kan ge dig den perfekta fastigheten till salu i Costa Blanca Syd, Alicante. Hitta ditt drömhus i Medelhavet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2022 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta