Costa Calida Lägenheter till salu

Hur är den brittiska bostad på Costa Calida

I den här artikeln dissekera vi profil köparen av brittiska bostadsmarknaden, den största utländska investeraren i den spanska bostadssektorn enligt statistik .

Vi har knappt att granska Europas historia att veta att britterna har en lång relation med Spanien. Under artonhundratalet den iberiska halvön väckte intresse bland den brittiska adeln och bourgeoisie älskare av jakt och natur som finns i Spanien erfarenheterna det letade efter, särskilt när det gäller Aragonien Pyrenéerna. Men det var inte förrän på 60-talet, redan i XX-talet, när de hittade i Spanien vad de är ute efter mer: kombinationen av sol och strand.

Deras nuvarande inställningar .

Men även om närheten till kusten och klimatet är en faktor att ta hänsyn till den brittiska bostad idag ser inte bara för lägenheter eller hus framför stranden, men det är att föredra att de har en miljö och tjänster av hög kvalitet såsom affärer, fritidsområden och golfbanor.

. Profilen av den brittiska hem köpare

När det gäller dess profil, är den typiska brittiska köpare över 45 år gammal, och är en del av en familj där en av dess medlemmar har en stabil sysselsättningssituation. Dessutom, i de flesta fall, oftast frågar det för 100% finansiering på inköpspriset.

Förutom priset, som en första variabel, köpare tar också hänsyn till, beroende på deras budget, miljön och typologi av huset, som mer efterfrågas av den här typen av köparen enfamiljshus och oftast andra hand med mellan A 55% och 60% av herravälde mot huset för att helt nya.

Komplett spanska Property hjälper internationella köpare att hitta i Costa Calida lägenheter till salu.

Inom Komplett spanska Property uppmuntrar vi våra kunder att ta en titt på våra nya bostäder till salu i Costa Calida om du vill hitta ett perfekt hem för att njuta av det bästa livet omgiven av ett klimat och idyllisk miljö i katalogen Complete spanska Property du ll upptäcka hur lätt det kan vara att få huset av dina drömmar.

Och vi har fastigheter till salu av alla typer. Från fynd för återförsäljning bostäder planen, nyckelfärdiga eller helt nya. I vilket fall som helst, kommer du alltid i vår mäklare på Costa Calida lägenheter för försäljning av högsta kvalitet och utmärkta förutsättningar för underhåll och bevarande, eller med en finish och modern design.

Har hittats 3 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-42771

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Lo Pagan · Lo Pagán

85.000€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

2 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-76695

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Calida · Lo Pagan

138.000€

Minskad från € 150.000 till € 138.000. Denna 3 sovrum, 1 badrum topp golv lägenhet på bara 50 meter från stranden och har fantastisk utsikt över Mar Menor till La Manga och salt sjöar. De lokala butiker, barer och restauranger ligger alla inom några minuters promenad. Fastigheten består av ett stort vardagsrum med stor balkong, kök / matrum,...

70m2 Byggd · 3 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-39539

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Calida · Lo Pagan

175.000€

Denna mycket spanska lägenhet belägen vid stranden Lo Pagan, är mycket rymlig, har underbar utsikt och ligger bara två minuters promenad till lokala bekvämligheter, barer och restauranger. Inne i fastigheten öppnas på en lång hall som leder till den rymliga vardagsrummet / matsalen som också har en egen balkong med fantastisk utsikt över...

120m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


1

Din fastighet experter
i Costa Blanca och Costa Cálida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivWeb karta