Costa Calida Lägenheter till salu

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-93408

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Calida · Lo Pagan

124.900€

Välkommen till denna fantastiska takvåning som ligger bara 500 m från stranden i den populära Lo Pagan / Santiago de la Ribera, San Javier. Fastigheten erbjuder 2 sovrum, 2 badrum, balkong, takterrass på 52 m2 med havsutsikt och gemensam poolområde med jacuzzi. Fastigheten, som byggdes 2010, har...

65m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-88985

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Calida · Lo Pagan

250.000€

Lo Pagan - Denna fantastiska 1: a våningen lägenhet ligger inom gångavstånd till stränderna i Lo Pagan och består av 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum / matsal och ett fullt utrustat kök. Fastigheten fördelar från luftkonditionering, kommer fullt utrustade, gemensam bar och grill, och privat...

100m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Lo Pagan, Lo Pagan
(2)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Hur är den brittiska bostad på Costa Calida

I den här artikeln dissekera vi profil köparen av brittiska bostadsmarknaden, den största utländska investeraren i den spanska bostadssektorn enligt statistik .

Vi har knappt att granska Europas historia att veta att britterna har en lång relation med Spanien. Under artonhundratalet den iberiska halvön väckte intresse bland den brittiska adeln och bourgeoisie älskare av jakt och natur som finns i Spanien erfarenheterna det letade efter, särskilt när det gäller Aragonien Pyrenéerna. Men det var inte förrän på 60-talet, redan i XX-talet, när de hittade i Spanien vad de är ute efter mer: kombinationen av sol och strand.

Deras nuvarande inställningar .

Men även om närheten till kusten och klimatet är en faktor att ta hänsyn till den brittiska bostad idag ser inte bara för lägenheter eller hus framför stranden, men det är att föredra att de har en miljö och tjänster av hög kvalitet såsom affärer, fritidsområden och golfbanor.

. Profilen av den brittiska hem köpare

När det gäller dess profil, är den typiska brittiska köpare över 45 år gammal, och är en del av en familj där en av dess medlemmar har en stabil sysselsättningssituation. Dessutom, i de flesta fall, oftast frågar det för 100% finansiering på inköpspriset.

Förutom priset, som en första variabel, köpare tar också hänsyn till, beroende på deras budget, miljön och typologi av huset, som mer efterfrågas av den här typen av köparen enfamiljshus och oftast andra hand med mellan A 55% och 60% av herravälde mot huset för att helt nya.

Komplett spanska Property hjälper internationella köpare att hitta i Costa Calida lägenheter till salu.

Inom Komplett spanska Property uppmuntrar vi våra kunder att ta en titt på våra nya bostäder till salu i Costa Calida om du vill hitta ett perfekt hem för att njuta av det bästa livet omgiven av ett klimat och idyllisk miljö i katalogen Complete spanska Property du ll upptäcka hur lätt det kan vara att få huset av dina drömmar.

Och vi har fastigheter till salu av alla typer. Från fynd för återförsäljning bostäder planen, nyckelfärdiga eller helt nya. I vilket fall som helst, kommer du alltid i vår mäklare på Costa Calida lägenheter för försäljning av högsta kvalitet och utmärkta förutsättningar för underhåll och bevarande, eller med en finish och modern design.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta