Costa Calida Guide

Costa Calida, Murcia

Introduktion

Costa Calida, Murcia, är en av de bästa platserna i Spanien var man kan köpa en bostad. Vi erbjuder dig den bästa informationen om regionen här, och vi inbjuder dig att besöka vår egendom finder om du letar efter en Fastighet till salu i Costa Calida Murcia.

Costa Calida, som betyder "varma kusten" är en vacker 250 km kust i provinsen Murcia. Det är en region av kontraster med områden som matchar människor som söker en lugn oas för pension, men också livliga orter som funderar på att anpassa en semester. Vi erbjuder dig otroliga lägenheter, villor eller radhus.

Se nybyggnad och återförsäljning Egenskaper på Costa Calida

Miljö och klimat

Costa Calida är uppkallad efter den mikroklimat varma temperaturer under hela året ger (genomsnittet i de höga 20-talet på sommaren och sällan under 15 ° C på vintern) och mycket lite nederbörd på ca 34cm per år.

En mycket bördig region kännetecknas av oleander, kaktusfikon och vilda dvärgpalmer, blandar området överbefolkade städer med livliga orter och gamla fiskelägen. Bakom bergen erbjuder många möjligheter för prospektering.

Viktiga städer och Resorts

Fastigheter till salu i Costa Calida, MurciaMar Menor - unika och vackra, Mar Menor (lilla havet) är Europas största saltvatten lagun skild från Medelhavet av en naturlig vågbrytare som kallas La Manga, där många av de orter är baserade i området.

Utspridda längs 73 kilometer från Mar Menor kusten finns många små städer och byar, San Pedro del Pinatar, Los Alcazares, Los Narejos, Islas Menores, Mar de Cristal och Playa Honda, med mil efter mil av mjuka strandpromenaden stränder med massor av barer och restauranger för alla smaker och plånböcker.

Tack vare sina 320 soldagar per år och grunda, spegel lugn vattnet i lagunen med sina stränder "Blå Flagg" och de vita stränderna gör det idealiskt för familjesemestrar och de som är intresserade av segling, dykning och vattenskidor.

Även i höjden på säsongen, stränder "förpackade" eller aldrig claustrophobic.

Viken Mar Menor är också känd för sin naturliga lerbad som sägs ha speciella läkande egenskaper för personer med reumatoid artrit eller problem. Mandelträd, palmer och väderkvarnar komplettera bilden, lägga till skönheten i landskapet i detta område.

Cartagena - bildades för snart 2300 år sedan, har Cartagena matcha ett arv av en europeisk stad.

Den sista moriska fästet i Spanien, är området fullt av fascinerande historia och arkitektur, inklusive en 13-tals kyrka vars kvarlevor stå på trappan till en romersk teater med anor från 1: a århundradet före Kristus och är en av de viktigaste arkeologiska platser i Spanien.

Det var från Cartagena, som Hannibal kvar med sina elefanter till stick Alperna en händelse firas varje år i september med en stor romersk festival fördelat på två veckor.

Fortfarande en viktig flottbas, var det här som världens första ubåt föddes 1884 och noteras nu på staden fram för alla att se.

Bortsett från de historiska skatter, har Cartagena en aktiv kommersiella liv, en rik kultur, ett brett utbud av fritidsaktiviteter och utmärkta köket kännetecknas av lokalt fångad fisk och utmärkt frukt och grönsaker.

Murcia - det perfekta stället att få en verklig inblick i det dagliga spanska livet, är Murcia välsignad med ett rikt arv av konst och kontrasterande kulturer. Kartagerna, fenicier, greker, romare och morer har alla satt sin prägel på den vackra lokala landskapet.

Grundades omkring 831 e.Kr. av morerna i mitten av floden Segura-dalen, kan intresset av staden ses genom åren i många vackra katedraler, slott och andra offentliga byggnader runt de smala gatorna.

Murcia är en stor destination för dem som är intresserade av extrema sporter, inklusive grottforskning, forsränning, grottdykning, all dykning, hängflygning och skärmflygning finns.

Liksom bra shopping, hittar tapasbarer finsmakare njuta av den stora val i sömniga torgen i Murcia samt mer formella restauranger i staden.

Vi hoppas att tidigare information kommer att vara av intresse för dig. Kom ihåg att vi har ett stort utbud av fastigheter till salu i Costa Calida, Murcia. Njuta av Medelhavets livsstil i ditt eget hem vid kusten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2022 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta