Costa Calida Radhus till salu

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-97224

Radhus · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

159.000€

* NYTT NEDSATT! * Bungalow till salu i Los Narejos / Los Alcazares. 2 bäddar 2 badrum (1 som badrum) Stor vardagsrum / matsal med vacker vedbrännare Ytterligare lounge / matsal framför fastigheten Välutrustat kök med alla vita varor ingår Uteplats för uteservering Gated uppfart med trappor upp...

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-17059

Radhus · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

170.000€

Ny notering som ligger i Los Alcázares, Murcia, och består av 4 sovrum - 3 av dem på första våningen och den andra på bottenvåningen- och 2 badrum - ett på varje våning -, vardags- / matplats och ett fullt utrustat kök med tillgång till ett verktygsområde och öppen terrass. Det stora sovrummet...

104m2 Byggd · 4 Sovrum · 2 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Vad är profilen för utländska medborgare söker andra hem i Spanien

Enligt den officiella statistiken 20% av de transaktioner av köp och försäljning av bostäder i Spanien genomförs av utländska medborgare. Vilka länder är de ifrån? Vad är profilen för dessa köpare? I det här inlägget vi förklara det för dig.

Under första halvan av 2016, var den historiska uppgifter om hem köp och försäljning transaktioner överträffas av utlänningar med 43.519. Men, hur är dessa köpare?

Det finns några överväganden som är allmän. Till exempel: den utländska köparen gillar att köpa hus med relativt stor storlek. Mer än 80% av de transaktioner som köp och försäljning genomförs vanligen på egenskaper varierar i storlek från 80 till mer än 100 m2. Som för små lägenheter av 50 eller färre kvadratmeter representerar en procentandel av transaktioner mindre än 10% av marknaden.

Men varierar profil och preferenser för varje köpare på grund av nationalitet. I det här inlägget förklarar vi dem till dig.

British

Efterfrågan på britter består av pensionärer, medelålders pensionärer, gifta, några med barn och barnbarn, en hög grad av professionalisering och genomsnittlig årsinkomst på 36.000 euro. Dessa kräver behagliga klimat, bra service, livskvalitet och optimala flygförbindelser som håller dem i en känsla av närhet med sina nära och kära och vänner.

French

Denna efterfrågan består av människor i medelåldern mellan 45 och 55 år gamla, pensionärer, familjer utgjorde hög utbildningsnivå och inkomster som är runt 40.000 euro per år. Likaså de lockas av klimat, socio-politisk stabilitet, tjänster och goda förbindelser med deras land.

tyskar

Än en gång, gifta par, av en något yngre ålder än de tidigare, är i storleksordningen 40 år, med barn, hög utbildning och inkomst, och är huvudsakligen motiveras av klimatet, gastronomi och säkerhet som erbjuder Spanien för inköp av ett andra hem.

skandinaver

Scandinavian äktenskap är oftast den mest önskvärda av säljarna av lägenheter, dessa består av medelålders personer (50 till 55 år). De har i allmänhet högre utbildning och medelinkomsten som stiger till 90.000 euro per år. Mer än någon annan nationalitet, värdesätter de solen och kvaliteten på stränderna.

belgarna

De är av samma karaktär till skandinaverna. De är i huvudsak består av gifta par med barn i åldern femtio, hög professionalisering och inkomst på minst 60.000 euro per år. De letar efter klimat med sol, stränder, Och är mycket intresserade av golfbanor, så Costa Calida, med dess traditionella och utmärkta faciliteter, tillfredsställer deras smak och preferenser.

Komplett spanska Property hjälper dig hitta i Costa Calida radhus till salu.

Oavsett om du var Britisth, franska eller skandinavisk måste du veta att i Komplett spanska Property vi övertygade om varje kund bör behandlas precis som att, som en individ, så varje förfrågan kommer att ha sin egen personlig touch och olika relation med bolaget.

För många människor, kan de köpa utomlands för första gången och så dess viktigt att vi har fått en omfattande kunskap om den spanska marknaden och regionen Costa Calida att lindra eventuella problem.

Om du funderar på att köpa i Costa Calida radhus till salu eller annan typ av egendom, kontakta oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta