Costa Calida Radhus till salu

Vad är profilen för utländska medborgare söker andra hem i Spanien

Enligt den officiella statistiken 20% av de transaktioner av köp och försäljning av bostäder i Spanien genomförs av utländska medborgare. Vilka länder är de ifrån? Vad är profilen för dessa köpare? I det här inlägget vi förklara det för dig.

Under första halvan av 2016, var den historiska uppgifter om hem köp och försäljning transaktioner överträffas av utlänningar med 43.519. Men, hur är dessa köpare?

Det finns några överväganden som är allmän. Till exempel: den utländska köparen gillar att köpa hus med relativt stor storlek. Mer än 80% av de transaktioner som köp och försäljning genomförs vanligen på egenskaper varierar i storlek från 80 till mer än 100 m2. Som för små lägenheter av 50 eller färre kvadratmeter representerar en procentandel av transaktioner mindre än 10% av marknaden.

Men varierar profil och preferenser för varje köpare på grund av nationalitet. I det här inlägget förklarar vi dem till dig.

British

Efterfrågan på britter består av pensionärer, medelålders pensionärer, gifta, några med barn och barnbarn, en hög grad av professionalisering och genomsnittlig årsinkomst på 36.000 euro. Dessa kräver behagliga klimat, bra service, livskvalitet och optimala flygförbindelser som håller dem i en känsla av närhet med sina nära och kära och vänner.

French

Denna efterfrågan består av människor i medelåldern mellan 45 och 55 år gamla, pensionärer, familjer utgjorde hög utbildningsnivå och inkomster som är runt 40.000 euro per år. Likaså de lockas av klimat, socio-politisk stabilitet, tjänster och goda förbindelser med deras land.

tyskar

Än en gång, gifta par, av en något yngre ålder än de tidigare, är i storleksordningen 40 år, med barn, hög utbildning och inkomst, och är huvudsakligen motiveras av klimatet, gastronomi och säkerhet som erbjuder Spanien för inköp av ett andra hem.

skandinaver

Scandinavian äktenskap är oftast den mest önskvärda av säljarna av lägenheter, dessa består av medelålders personer (50 till 55 år). De har i allmänhet högre utbildning och medelinkomsten som stiger till 90.000 euro per år. Mer än någon annan nationalitet, värdesätter de solen och kvaliteten på stränderna.

belgarna

De är av samma karaktär till skandinaverna. De är i huvudsak består av gifta par med barn i åldern femtio, hög professionalisering och inkomst på minst 60.000 euro per år. De letar efter klimat med sol, stränder, Och är mycket intresserade av golfbanor, så Costa Calida, med dess traditionella och utmärkta faciliteter, tillfredsställer deras smak och preferenser.

Komplett spanska Property hjälper dig hitta i Costa Calida radhus till salu.

Oavsett om du var Britisth, franska eller skandinavisk måste du veta att i Komplett spanska Property vi övertygade om varje kund bör behandlas precis som att, som en individ, så varje förfrågan kommer att ha sin egen personlig touch och olika relation med bolaget.

För många människor, kan de köpa utomlands för första gången och så dess viktigt att vi har fått en omfattande kunskap om den spanska marknaden och regionen Costa Calida att lindra eventuella problem.

Om du funderar på att köpa i Costa Calida radhus till salu eller annan typ av egendom, kontakta oss.

Har hittats 4 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-98480

Radhus · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

120.000€

Detta välskötta 2 sovrum, 2 badrum radhus ligger på en attraktiv utveckling, omedelbart bredvid den imponerande Roda golfbanan och bara en fem minuters bilresa till de vackra stränderna. Fastigheten består av en främre trädgård, som leder in i vardagsrummet / matsalen med ett öppet kök, ett badrum i nedre våningen och dörröppning till den...

80m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-85269

Radhus · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

159.000€

Minskad från € 230.000 till € 159.000. Denna mycket väl presenterade 3 sovrum, 2 badrum slutet radhus ligger i Lomas del Rame delen av Los Alcazares. Egenskapen har främre och bakre uteplatser med den främre uteplatsen på 2 nivåer och den lägre nivån har en sjunkit jacuzzi. På bottenvåningen finns en bra storlek vardagsrum med separat matplats,...

111m2 Byggd · 90m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-40103

Radhus · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

175.000€

Beläget i en lugn gata i det eftertraktade området Los Narejos, Los Alcázares, ligger detta välutrustade hörnstadshus i en attraktiv urbanisering med gemensam pool. På bottenvåningen finns en rymlig lounge, ett duschrum, ett sovrum med dubbelsäng och köket med direkt tillgång till en gård som leder vidare till gatan. På första våningen finns...

125m2 Byggd · 142m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-21203

Radhus · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares

179.950€

En 3 sovrum, 1 badrum radhus i kuststaden Los Alcazares. Mar Menors pittoreska Blå Flagg stränder och alla lokala bekvämligheter, inklusive affärer, barer och restauranger ligger inom gångavstånd. Den här fastigheten består av ett öppet vardagsrum / matsal, ett slutet kök med tillgång till baksidan, tre dubbelrum och en familj duschrum. Taket...

85m2 Byggd · 3 Sovrum · 1 Badrum ·


1

Din fastighet experter
i Costa Blanca och Costa Cálida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivWeb karta