Association of International Property Professionals

Costa Calida villor till salu

Har hittats 5 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-15787

Villa · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares · LOS ALCAZARES

249.950€

Från den söderlägea trädgården och poolområdet leder ytterdörren till ett rymligt vardagsrum / matsal / kök och solterrass. Det finns också ett dubbelrum och duschrum nere. På första våningen finns 3 fler dubbelrum och 2 badrum, med en annan trappa upp till det imponerande solarium med pergola....

177m2 Byggd · 331m2 Tomt · 4 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-28022

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Los Alcazares · Los Alcázares

249.995€

REDUCERAD I PRIS MED 50 000 € DENNA VILLA BADS I SÖDESÖSTEN SUNSHINE KOMMER IMPRESS ..... Denna rymliga Villa är idealisk för dem som söker en livsstil och privatliv som fylls hemma. Ger ett öppet kök med en ö och ett rymligt vardagsrum och en separat matplats i vinterträdgården. Bottenvåningen...

130m2 Byggd · 340m2 Tomt · 4 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-5821150

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares · Los Alcázares

250.000€

Trevlig villa i Los Alcázares, Mar Menor. Fastigheten är uppdelad i två våningar och har 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, kök, terrass och tomt på 123m2. Det har också ett solarium som gör att du kan njuta av alla timmar av sol, varje dag på året och privat pool. Utanför har också garage och...

90m2 Byggd · 123m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: N0298

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

298.000€

Lyxiga villaer som ligger längs den fantastiska golfbanan i Roda. Detta är ett underbart tillfälle att äga en villa med utsikt över golfbanan med priser från € 298 000. 20 villor totalt byggda till högsta standard med tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal, kök och tvättstuga. Alla...

141m2 Byggd · 239m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-68843

Villa · Återförsäljning · Costa Calida · Los Alcazares · Los Alcázares

451.000€

Los Alcazares - Denna fantastiska Semi Detached Villa ligger inom 50 mtrs av stränderna och alla bekvämligheter och byggt på en tomt på 280 m2. Fastigheten består av 4 sovrum, 2 badrum, vardagsrum / matplats och ett oberoende fullt utrustat kök. Fastigheten fördelar från luftkonditionering hela,...

230m2 Byggd · 4 Sovrum · 2 Badrum ·


Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Fördelar med att köpa en fastighet i Costa Cálida för närvarande

Under året 2016 en begynnande ökning av priserna har observerats i fastighetsmarknaden i El Mar Menor. Takten i försäljningen har ökat, vilket har gjort det möjligt att bygga nya utvecklingar.

Den ekonomiska krisen i slutet av det senaste årtiondet orsakade att priserna i huset sänks tills bottna. Många köpare sätter strålkastarljuset på Spanien som en liknande prissänkning gav upphov till många fynd. Men den dåliga ekonomiska situationen i landet, avsaknad av bankkrediter under dessa år, och intrycket av att avkastningen på investeringen skulle vara sent gjort fastighetsmarknaden långsamt återhämta sig.

Men vi är redan i en annan dynamisk: Bostadspriserna har börjat stiga, men inte ännu nivåer av fastighetsbubblan. Den utländska köpare och investerare återvänder till ser positivt Spanien, och särskilt dess Medelhavskusten. Och klimatet, mat, tull, kostnader och livsstil för många av dessa områden är helt enkelt enastående.

Mar Menor och Costa Cálida, ett paradis att utforska .

Området i Mar Menor och Costa Cálida är ett av de områden där huspriserna drabbats av en större nedgång, upp till 80% i vissa områden. Men det har redan hänt. Förekomsten av golfbanor, paradisiac stränder och turism som ännu inte är massiv som i andra delar av kusten i Alicante har motiverat många köpare att välja Murcia och Costa Cálida.

Trots reaktivering av fastighetsmarknaden i Spanien, är det fortfarande möjligt att hitta fynd i området. Och Komplett spanska Property kan hjälpa dig att hitta villa till salu du letar efter.

Komplett spanska Property hjälper dig hitta i Costa Calida Villor till salu

Vi uppmuntrar dig att ta en titt på våra nya bostäder till salu i Costa Calida om du vill hitta ett perfekt hem för att njuta av det bästa livet omgiven av ett klimat och idyllisk miljö i katalogen Complete spanska Property du kommer att upptäcka hur lätt det kan få hus av dina drömmar.

Och vi har fastigheter till salu av alla typer. Från fynd för återförsäljning bostäder planen, nyckelfärdiga eller helt nya. I vilket fall som helst, kommer du alltid i vår mäklare på Costa Blanca hem av högsta kvalitet och utmärkta förutsättningar för underhåll och bevarande, eller med en finish och modern design.

Bläddra i vår katalog och tveka inte att kontakta oss om du ser någon egendom som fångar ögat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta