Engelska talande fastighetsmäklare Alicante

Har hittats 5 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPA-53773

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

54.000€

Vi ger dig denna fantastiska möjlighet att ha en bit av denna fantastiska del av världen på Mil Palmeras-stranden med alla bekvämligheter i närheten av såsom stormarknader, apotek, affärer, restauranger, köpcentrum och den bästa delen ... denna vackra sug efter stranden bara 50 meter bort....

40m2 Byggd · 1 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPK-53592

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

95.000€

Modern söderläge 2 sovrum 1 badrum lägenhet på översta våningen ligger i den populära Rio Mar urbaniseringen i Mil Palmeras. Fastigheten ligger bara 10 minuters promenad till stranden och huvudplatsen och erbjuder ett stort urval av barer och restauranger. De nuvarande ägarna har skapat en...

52m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: LM-13711

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

143.000€

Stora 3 sovrum radhus med en stor utomhusterrass. Huset består av två våningar. På första våningen finns vardagsrummet, det amerikanska köket och det första badrummet. I silver ovan finns de andra två sovrummen, ett av dem det viktigaste med tillgång till terrassen ovan och det andra badrummet....

80m2 Byggd · 132m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-37261

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

215.000€

Fantastiskt radhus i Mil Palmeras. Fastigheten är helt renoverad och består av 3 sovrum och 2 badrum fördelade på 2 våningar. På bottenvåningen hittar du ett stort matsal-vardagsrum, stort öppet kök, 1 badrum och förråd. På första våningen hittar du 3 sovrum, ett av rummen omvandlades i...

85m2 Byggd · 128m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-84418

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Mil Palmeras

550.000€

Modern stil fjärde våningen lägenhet med havsutsikt beläget i Mil Palmeras, Orihuela Costa. Fastigheten har 3 sovrum, öppet kök, tvättstuga, 2 badrum, 25m2 terrass med utsikt över havet, där du kan njuta av fantastisk utsikt. Beläget i ett gated komplex med stor gemensam pool och gemensamma...

86m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Kan jag råd att köpa en fastighet i Spanien?

En av de vanligaste tvivel som uppstår när vi tittar på ett hus till salu är om vi har råd med det.

Många gånger har vi blåsat till örat att det är bättre att köpa än att hyra, att hyra ett hus som vi kastar pengarna. Under den ekonomiska krisen kom dock en hel del misstag till ytan eftersom många homebuyers köpte över sina medel.

Men för närvarande har allt förändrats. Nu finns det en fastighetsmarknad med mycket mer rimliga priser, och med några banker som nu lånar pengar till mycket mer fördelaktiga förhållanden. Om ditt dilemma är att köpa eller inte köpa, hjälper vi dig att beräkna om du kan betala ditt hem i den här artikeln. För det är det viktigaste. Så vad du än bestämmer är upp till dig.

Beräkna din årliga bruttoinkomst och multiplicera den med fyra.

Investeringar i ett hem borde inte överstiga den årliga bruttoinkomsten hos en person (eller en familj) motsvarande fyra år. Det innebär att om du multiplicerar din brutto årliga inkomst med fyra, får du det maximala priset som du borde betala för ditt hem.

Lån inte från banken mer än 33% av din inkomst.

En annan formler som vanligtvis används i det finansiella systemet är den så kallade "30% Rule". Enligt denna oskriven regel bör den totala skuldsättningen hos en person (eller en familj) inte överstiga 33% av sin inkomst. Det innebär att inteckningslånet ska vara högst 30-33% av din lön / inkomst.

I det här fallet avser begreppet skuldsättning emellertid inte bara hypotekslånet utan även de andra månatliga kvitton som vi kan ha för andra lån och krediter. Det vill säga, alla våra lån måste utgöra högst 30-33% av vår inkomst.

Försök att spara minst 20% av priset på fastigheten.

Experter rekommenderar att spara minst 20% av bostadspriset som en garanti för att veta om vi har råd med det. Om du har besparingar och kan betala pengar upp till 20% av husets pris beräknar experter att du kan klara av investeringen, så länge du också uppfyller de två första kraven i denna artikel.

Complete Spanish Property är dina Engelska talande fastighetsmäklare i Alicante.

På fullständig spansk egendom försöker vi göra ditt tillvägagångssätt på den spe.anska fastighetsmarknaden så smidig som möjligt. Vårt råd är att lyssna på de behov och krav du kan ha. Om du funderar på att köpa en fastighet på Orihuela Costa, Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in vår portfölj av fastigheter. Vi är säkra på att vi kommer att få den egendom du letar efter.

Kontakta fullständig spansk egendom och snart kommer du att njuta av ditt drömhem i en underbar plats att njuta av livet och känna dig energiserad och föryngrad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta