Association of International Property Professionals

Fastigheter till salu i Alicante-regionen

Har hittats 274 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-11413

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Mar Azul

45.000€

En söderläge 1: a våningen studiolägenhet bara 200 meter från stranden ligger i Res. Eliseos Playa, Mar Azul, Torrevieja. Denna kompakta fastighet erbjuds till salu i gott skick, fullt möblerad och består mycket kort av följande: - Vardagsrum / matsal / sovrum med takfläkt, dubbelsäng och...

1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPO-62198

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja

45.000€

!!! Öppet till erbjudanden !!! Studio lägenhet ligger bara några minuter från havet. Den har ett kök, badrum, vardagsrum och en terrass med havsutsikt. Den komplexa Mar Azul har gemensam pool och en bar, också mycket nära finns det en stormarknad och andra affärer. Det är en utmärkt plats för...

1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-46050

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Habaneras

51.000€

Lägenhet renoverad i byggnad med tillgång till minibussar och hiss. Huset består av 1 sovrum med garderob 1 badrum renoverat med dusch och modern design, ljust vardagsrum med luftkonditionering, pentry och en stor terrass för matsal eller middag ute. Det är mycket nära stranden och Habaneras,...

41m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: LM-43092

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Center Torrevieja

54.000€

Denna söta lägenhet med 1 sovrum har nyligen uppdaterats och kommer helt och möblerad. Det effektiva och rena köket har ett stort fönster för naturligt ljus, sovrummet har en inbyggd garderob och solrummet ger komfort året runt. Det är gångavstånd från stranden och har tillgång till gemensam...

54m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: LM-99128

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Playa del Cura

54.000€

Lägenhet på cirka 40 m2, med en stängd terrass på cirka 8 m2, nära havet Huset består av ett sovrum, badrum med badkar, möjlighet att ändra den till en dusch, vardagsrum med pentry och terrassglasade stängda. Det ligger i en byggnad med gemensam pool och samhällssolarium Huset har möjlighet att...

40m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-48355

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Parque de las Naciones

58.000€

Med ett utmärkt läge och nära alla typer av tjänster har denna mysiga lägenhet nordvästlig orientering och en 6 kvadratmeter täckt terrass. I byggnad med hiss och gemensam pool. Huset har 2 sovrum och ett badrum, köket är oberoende. Sovrummen har inbyggda garderober. Terrassen är stängd, du kan...

69m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-77951

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Beachside Torrevieja

59.900€

En 1 säng 1 badrum lägenhet bara 100 meter från havet ligger vid Torrevieja, Costa Blanca. Denna vackra egendom erbjuds till salu i gott skick och består mycket kort av följande: - Vardagsrum / matsal med varm och kall luftkonditionering och en inbyggd balkong, separat fullt utrustat kök,...

39m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-46466

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · torrevieja

64.000€

Torrevieja - Denna nyrenoverade bottenvåningen är belägen i Torrevieja och inom gångavstånd till alla bekvämligheter. Fastigheten består av 3 sovrum, 1 badrum, vardagsrum / matsal och ett fullt utrustat kök. Fastigheten säljs omöblerad. Torrevieja: Lägenheter och lägenheter, renoverade...

75m2 Byggd · 3 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: LM-73649

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Playa de los locos

64.000€

Lägenhet mycket nära Playa de Los Locos med 1 sovrum, 1 badrum, amerikansk stil utrustat kök och möblerad. Luftkonditionering och västerläge. Täckt terrass. Nära till affärs- och fritidsområden.

55m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Varför är det viktigt att välja fastighetsmäklare för att köpa bostäder i Spanien?

Om du funderar på att köpa ett hem i Spanien kan du välja att söka själv eller genom att anställa en professionell service för att hjälpa dig att hitta det hus du söker.

Om du letar efter bostäder på Costa Blanca kan du ägna dig åt att söka på egen hand eller du kan lämna den här processen till de professionella. Du måste komma ihåg att att köpa ett hem är en av de viktigaste investeringarna som du kommer att göra under hela ditt liv, och det är därför som du gör det så ser du till att allt går perfekt så att det inte finns några problem.

Be om hjälp från en fastighetsmäklare har ett antal fördelar som vi detaljerar i denna artikel.

Fördelar med att lita på en fastighetsmäklare.

Det första är att utvärdera dina behov och hitta de egenskaper som uppfyller dessa egenskaper. Det kommer också att avgöra vilka egenskaper som kan ge dig möjlighet att köpa och passa till prisklassen och området du letar efter.

Han kommer att följa med dig på besök i hemmen eller besöka fastigheterna i ditt namn i förväg för att se till att de uppfyller dina förväntningar som köpare.

Den analyserar i detalj de egenskaper du har valt för att identifiera eventuella dolda problem och därmed hjälpa dig att fatta rätt beslut innan du köper.

Det kommer att presentera erbjudandet till säljaren och förhandla med dem så att du kan förvärva fastigheten under bästa möjliga förutsättningar.

Det hjälper dig att få bästa möjliga finansiering för att kunna genomföra köpet och granska all dokumentation.

När du undertecknar kontraktet kommer han att vara där och kommer att förse dig med en lista över kvalitetsleverantörer när sådana tjänster behövs, informera dig hela tiden om eventuella provisioner eller förmåner.

Men framförallt kommer det att representera dig helt under hela fastighetsaffären.

Av denna anledning, om du litar på en fastighet, kommer det att vara fördelar eftersom det ger maximal garanti för att någon operation på fastighetsmarknaden utvecklas framgångsrikt.

Complete Spanish Property hjälper dig att hitta fastigheter till salu i Alicante-regionen

Vi uppmanar dig att kolla våra bostäder till salu på Costa Blanca om du vill hitta ett perfekt hem för att njuta av det bästa livet omgivet av ett klimat och en idyllisk miljö i katalogen av fullständig spansk egendom, kommer du att upptäcka hur lätt det kan Bli att få huset av dina drömmar.

Och vi har fastigheter till salu av alla typer. Från fynd för återförsäljning bostadsplan, nyckel redo eller helt ny. Under alla omständigheter kommer du alltid att hitta hos vår fastighetsmäklare på Costa Blanca hem av högsta kvalitet och fantastiska förutsättningar för underhåll och bevarande, eller med finish och kantdesign.

Bläddra i vår katalog och tveka inte att kontakta oss om du ser någon egenskap som fångar ditt öga.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta