Association of International Property Professionals

Fastigheter till salu i Elche Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-64532

Hus på landet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche · Jubalcoi

188.000€

Fantastisk villa med pool till salu i Jubalcoy 2 km från Elche, i mycket gott skick och redo att flytta till. Vill du bo på landsbygden med alla stadens bekvämligheter? Underbart hus på landet 5 min. av elche. Bo på utomhuslandskapet med din glaserade veranda för att njuta av den både på vintern...

140m2 Byggd · 2.000m2 Tomt · 4 Sovrum · 2 Badrum ·


Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Fastigheter till salu i Elche Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta