Association of International Property Professionals

Fastigheter till salu i Hondon de las Nieves Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-34877

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Hondon De Las Nieves

390.000€

Denna spektakulära lyxfastighet har WOW-faktor som alla letar efter i en potentiell fastighet! Fred och lugn väntar den kräsna köparen av denna särpräglade egendom, designad av nuvarande ägare, som ligger i ett utmärkt läge i den vackra Hondondalen. Villan ligger i en 10 000 meter tomt som har...

242m2 Byggd · 10.500m2 Tomt · 4 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Fastigheter till salu i Hondon de las Nieves Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta