Fastigheter till salu i Rojales Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0383

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Rojales

238.900€

Dessa vandrarhem med tre sovrum ligger på gångavstånd från alla bekvämligheter i Rojales, som har ett stort underhus. Fastigheterna byggs till en hög standard och har gott om utrymme för att skapa en stor fastighet men omvandla underbyggnaden till extra bostadsyta. Villan har själva tre...

201m2 Byggd · 139m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Rojales, Rojales
(17)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Fastigheter till salu i Rojales Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta