Association of International Property Professionals

​Fastighetsmäklare Torrevieja

Har hittats 314 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-84668

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja

42.900€

Denna fastighet har ingen beskrivning vid denna tidpunkt.
Om du behöver mer information om denna egenskap kan du kontakta oss

1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-11413

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Mar Azul

45.000€

En söderläge 1: a våningen studiolägenhet bara 200 meter från stranden ligger i Res. Eliseos Playa, Mar Azul, Torrevieja. Denna kompakta fastighet erbjuds till salu i gott skick, fullt möblerad och består mycket kort av följande: - Vardagsrum / matsal / sovrum med takfläkt, dubbelsäng och...

1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPO-62198

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja

45.000€

!!! Öppet till erbjudanden !!! Studio lägenhet ligger bara några minuter från havet. Den har ett kök, badrum, vardagsrum och en terrass med havsutsikt. Den komplexa Mar Azul har gemensam pool och en bar, också mycket nära finns det en stormarknad och andra affärer. Det är en utmärkt plats...

1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-46050

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Habaneras

51.000€

Lägenhet renoverad i byggnad med tillgång till minibussar och hiss. Huset består av 1 sovrum med garderob 1 badrum renoverat med dusch och modern design, ljust vardagsrum med luftkonditionering, pentry och en stor terrass för matsal eller middag ute. Det är mycket nära stranden och Habaneras,...

41m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: LM-43092

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Center Torrevieja

54.000€

Denna söta lägenhet med 1 sovrum har nyligen uppdaterats och kommer helt och möblerad. Det effektiva och rena köket har ett stort fönster för naturligt ljus, sovrummet har en inbyggd garderob och solrummet ger komfort året runt. Det är gångavstånd från stranden och har tillgång till gemensam...

54m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: LM-99128

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Playa del Cura

54.000€

Lägenhet på cirka 40 m2, med en stängd terrass på cirka 8 m2, nära havet Huset består av ett sovrum, badrum med badkar, möjlighet att ändra den till en dusch, vardagsrum med pentry och terrassglasade stängda. Det ligger i en byggnad med gemensam pool och samhällssolarium Huset har möjlighet att...

40m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-85758

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Nueva Torrevieja

56.000€

Bungalow på övervåningen i Nueva Torrevieja. 40 m2, 1 stort sovrum, ett badrum, vardagsrum med kök och en terrass på 8 m2. Huset är orienterat mot väster och har sol på eftermiddagen. Det är ett komplex med trädgård men har inga samhällsavgifter. Det är nära till alla bekvämligheter och 1,5 km...

40m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-77951

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Beachside Torrevieja

59.900€

En 1 säng 1 badrum lägenhet bara 100 meter från havet ligger vid Torrevieja, Costa Blanca. Denna vackra egendom erbjuds till salu i gott skick och består mycket kort av följande: - Vardagsrum / matsal med varm och kall luftkonditionering och en inbyggd balkong, separat fullt utrustat kök,...

39m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-79402

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Center Torrevieja

59.900€

Denna stora lägenhet med ett sovrum i Torrevieja är perfekt för när du har gäster och behöver lite extra utrymme. Det har inte bara en gemensam pool, men det finns hyrd parkering. Bara reducerad och kommer inte att hålla länge till det här priset.

59m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Fastighetsmäklare Torrevieja

Om du letar efter ett hem i Torrevieja och omgivningar, har fastighetsmäklare Torrevieja många fina egenskaper att erbjuda dig: lägenheter, fristående villa, villor, radhus, mark eller hus på Costa Blanca (Alicante, Spanien) och Costa Cálida ( Murcia, Spanien).

Klienten kan välja bland vårt brett utbud av återförsäljning och nybyggda fastigheter. De har rätt att välja vilken som passar bäst i deras situation. Vi arbetar för kundens skull eftersom vi vet hur hårt det är i en köpprocess som denna. Vi stöder deras beslut och guidar dem till rätt väg. Vi försöker alltid göra vårt bästa.

Torrevieja är en stad som tillhör provinsen Alicante och detta är en perfekt plats att bo på sommaren på grund av dess fantastiska stränder såväl som på vintern på grund av dess milda temperatur under hela året. Om du inte vet var du kan bo i Torrevieja-områden eller omgivningar, rekommenderar vi att du bor några områden: Torrevieja centrum, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Benijófar, Algorfa, Cabo Roig, Villamartin, Punta Prima, Playa Flamenca, Santa Pola, Guardamar del Segura, Formentera del Segura, La Marina, La Zenia, La Mata, ecc.

Alla kan ha en fantastisk trädgård omgiven av palmträd och en (privat eller gemensam) pool för att få den bästa sommaren någonsin.


Om du flyttar till Spanien, boka tid hos våra fastighetsmäklare Torrevieja

Är du trött på att bo på en plats där det alltid regnar katter och hundar? Hitta sedan en lösning med våra mäklare Torrevieja. De hjälper dig att passa in i spanska traditioner och dessutom: de hittar ditt rätta hem nära Medelhavet!

Många utländska människor från hela världen letar efter ett hem i kustområden i Spanien. I dessa fall rekommenderar vi Costa Blanca och Costa Cálida på grund av deras otaliga fördelar: strändernas kvalitet (många av dem katalogiserade med blå flagga), tyst urbanisering, mer än 300 soldagar, hälsosamma måltider och så vidare!

Torrevieja döljer naturskatter: deras laguner. Om du utforskar deras underbara platser blir du förvånad över hur vacker är. Att vara omgiven av naturen är ett nöje som vem som helst skulle vilja ha. Förbered din ryggsäck, en fantastisk kamera och starta det bästa äventyret! Spanien väntar på att du ska leva bättre. Vad väntar du på? Nu är det ögonblicket. Det kommer att vara så värt det.


Kontakta komplett spansk fastighet, dina fastighetsmäklare Torrevieja

Våra fastighetsmäklare Torrevieja har tillräckligt med erfarenhet för att förstå kundens behov. Om du vill bo i Spanien, kommer vi att arbeta mycket hårt för att tillgodose alla dina behov: plats, budget, bekvämligheter, extra tjänster, ecc.

Vi letar efter ett ambitiöst folk som litar på våra tjänster. Vi har redan hjälpt mycket och vi vill fortsätta göra det. Hur kan du kontakta oss? Det är så enkelt:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta