Association of International Property Professionals

Hur man säljer en fastighet i Costa Blanca

Har hittats 2.000 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPH-31171

Landa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Aspe

35.000€

Denna tomt är 10000m2 och ligger strax utanför Aspe, en typisk spansk stad med alla faciliteter. Nuvarande ägare har kommunicerat med stadshuset och det bekräftades att det inte skulle vara något problem att bygga ett 200m2 hus med pool på landet. Vattenförsörjning har installerats upp till...

1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-22586

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Alicante · Alicante - Cuatrocientas Viviendas

36.900€

Stor möjlighet, 3 sovrum, 1 badrum, i ett multikulturellt område med alla tjänster

75m2 Byggd · 3 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-63797

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

42.500€

Vi är glada att presentera denna fantastiska 1 sovrum 1 badrumslägenhet som ligger i Ciudad Quesada. När du kommer in i fastigheten hälsas du av ett vardagsrum / kök, som leder till ett sovrum med inbyggda garderober och badrummet. Det finns en terrass med utsikt över poolen och fördelarna med...

30m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-44025

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Mar Azul

45.000€

En söderläge studio lägenhet bara 200m från stranden ligger i Res. Eliseos Playa, Mar Azul, Torrevieja. Denna kompakta egendom säljs i gott skick, fullt möblerad och består mycket kort av följande: - Lounge / matrum / sovrum med takfläkt, dubbelsäng och bäddsoffa, öppen planlösning fullt...

1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPO-62198

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja

45.000€

!!! Öppet till erbjudanden !!! Studio lägenhet ligger bara några minuter från havet. Den har ett kök, badrum, vardagsrum och en terrass med havsutsikt. Den komplexa Mar Azul har gemensam pool och en bar, också mycket nära finns det en stormarknad och andra affärer. Det är en utmärkt plats för...

1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-45274

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

45.000€

Vi är glada att presentera denna fantastiska 1 sovrum 1 badrum lägenhet på översta våningen i Ciudad Quesada. När du kommer in i fastigheten hälsas du av ett vardagsrum / kök, som leder till ett sovrum med inbyggd garderob och badrummet. Det finns fantastisk utsikt över havet, sjöarna och det...

35m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-26885

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

45.000€

Vi är glada att presentera denna fantastiska 1 sovrum 1 badrum lägenhet på översta våningen i Ciudad Quesada. När du kommer in i fastigheten hälsas du av ett vardagsrum / kök, som leder till ett sovrum med inbyggd garderob och badrummet. Det finns fantastisk utsikt över havet, sjöarna och det...

35m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: LM-68827

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Guardamar Del Segura · Pinomar

46.995€

Stor renoverad lägenhet med 1 sovrum och ett badrum med havsutsikt. Huset består av 1 sovrum, badrum med dusch, kök, vardagsrum, stängd terrass. Det ligger i en byggnad med hiss. Det är i ett lugnt område, och cirka 600 meter från havet, orientering är österut. Du kan gå till stranden. I...

40m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-44527

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Formentera Del Segura

49.500€

Denna underbara lägenhet är till salu i staden Formentera del Segura i den vackra Alicante provinsen Spanien. Fastigheten ligger i ett perfekt läge eftersom det ligger nära de lokala butikerna, stormarknaderna, barerna och restaurangerna och de närliggande städerna Benijofar och Rojales ligger...

57m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Hur man säljer en fastighet i Costa Blanca

Om du vill erbjuda ditt hem till världen och inte vet hur man säljer en fastighet i Costa Blanca erbjuder våra fastighetsmäklare i Spanien sin erfarenhet och professionalism för att uppnå det mål du söker.

På Complete Spanish Propery är vi inte bara specialister på att erbjuda nybyggda och återförsäljningsfastigheter i Costa Blanca och Costa Cálida. Vi hjälper också våra kunder att sälja sin egendom så att andra människor kan uppfylla sin dröm om att bo i Spanien.

Om du till exempel har ett hus i Orihuela Costa, Villamartín, Los Alcázares, Torrevieja, Guardamar del Segura eller Benijófar, och du vill sälja det, lita du på våra fastighetsmäklare på Costa Blanca. Om du kommer till oss, tar vi hand om en fullständig analys av dina behov. När vi väl vet exakt vad du vill sälja, kommer vi att påskynda en dyr och lång process.

Med sommaren redan mycket nära är det den bästa tiden att sälja ditt hus. Om du vill få ekonomisk nytta av försäljningen av din egendom, oroa dig inte om någonting. Vi tar hand om allt.


Upptäck med fullständig spansk egendom hur man säljer en fastighet i Costa Blanca

Om du litar på vårt team av fastighetsmäklare i Costa Cálida (Murcia) och Costa Blanca (Alicante), kommer du att upptäcka hur man säljer en fastighet i Costa Blanca. Vid fullständig spansk egendom arbetar vi för ditt hem för att få er uppmärksamhet.

För att få en möjlig köpare är vi fast beslutna att dela din egendom i de viktigaste nationella och utländska fastighetsportalerna. Vi kommer att presentera alla frågor som erhölls från ditt hem så att du tillsammans med vår hjälp kan välja det bästa alternativet.

Vi har hjälpt våra kunder att sälja sin egendom i mer än 10 år. Av detta skäl anser vi att det bästa sättet och det bästa alternativet att få bra resultat är genom erfarenheten av våra fastighetsmäklare i Alicante och Murcia.

Om du är redo att sälja din fastighet i Spanien, föreslår vi att du tittar på vår hemsida och fyller i och skickar dina personuppgifter och din egendom. När vi har fått frågan kommer vi att kontakta dig.


Fortfarande vet inte hur man säljer en fastighet i Costa Blanca? Kontakta oss och uppfyll din önskan

Inte stress mer är att veta hur man säljer en fastighet i Costa Blanca. Med vår personliga och nära behandling kan du uppfylla din önskan om att erbjuda ditt hem till andra människor. Oroa dig inte för pappersarbete eller något pappersarbete som behöver skrivas. Vi sparar tid och ansträngning.

Om du vill kontakta oss för att sälja ditt hus, ring oss på 0034 865753047 (kontor) eller på 0034 628187704/0044 7860180744 (Gary Lewis).

Vårt email är info@completespanishproperty.com Skicka oss ditt mail med din fråga och en av våra proffs kommer att svara dig lyckligt.

Kom och träffa oss och upptäck hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta