Hus till salu i Almoradí Costa Blanca South

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-50477

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Almoradi

145.000€

.

3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-21824

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Almoradi

205.000€

Här är vi glada att presentera den här rymliga semitransporterade bungalowen, belägen på ett stort hörnplot. Fastigheten är färdig med hjälp av högsta kvalitet material och design och ligger inom räckhåll för alla bekvämligheter och motorväg tillgång. Förutom sin egen uppfart finns det ett 2 bil...

150m2 Byggd · 300m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Almoradi, Almoradi
(20)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Hus till salu i Almoradí Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta