Hus till salu i Daya Nueva Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-87841

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Daya Nueva · Res. Natalia

79.995€

Här är vi glada att kunna erbjuda marknaden denna moderna lägenhet på bottenvåningen, fint belägen i ett privat gated community omgivet av gemensam terrass och pool. Denna speciella egendom är unik i den mån det gäller, inklusive ett dubbel underjordiskt garage och otroligt stort (46 m2) förråd....

2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Daya Nueva, Daya Nueva
(11)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Hus till salu i Daya Nueva Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta