Hus till salu i Pinar de Campoverde Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPK-65103

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Pinar De Campoverde

75.000€

Stor möjlighet att köpa en lägenhet med 2 sovrum på bottenvåningen i Pinar de Campoverde, 10 minuters gångavstånd till alla bekvämligheter inklusive 2 stormarknader, barer och restauranger och salonger. Genom att gå in i fastigheten genom gågatan står du inför ett litet trädgårdsområde på lägre...

81m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Hus till salu i Pinar de Campoverde Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta