Hus till salu i Torre de la Horadada Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-23813

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torre De La Horadada · Torre de la Horadada

201.500€

Georgeous bottenvåning Lägenhet till salu i Torre de la Horadada. Fastigheten har en modern stil och redo att flytta till. Består av 2 sovrum och 2 badrum. Befälhavaren svit, har ett badrum, det andra sovrummet har två enkelsängar och inbyggda garderober, när du kommer in hittar du vardagsrummet...

70m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Hus till salu i Torre de la Horadada Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta