Association of International Property Professionals

Hus till salu i Torre de la Horadada Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPN-59668

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torre De La Horadada · Torre de la Horadada

149.000€

Vacker lägenhet totalrenoverad med en yta på 70,96 m2 belägen 200 meter från stranden i Torre de la Horadada, Playa del Conde. Den består av 2 sovrum och 2 badrum, en terrass på 9,58 m2, en hall på mer än 8 m2 , ett separat möblerat och utrustat kök, en vardagsrum med matsal på 22 m2. Lägenheten...

71m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum ·


Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Hus till salu i Torre de la Horadada Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta