Köp Av planen moderna villor i Campoamor Costa Blanca

Har hittats 3 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0259

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Campoamor

569.000€

Komplett spansk egendom ger dig ett urval av vackra villor till salu. Varje villa till salu i Campoamor, Costa Blanca, Spanien erbjuder en modern design med minst tre sovrum och tre badrum. Detta handlar verkligen om läge, plats läge eftersom varje villa ligger bara 300 meter från havet i...

93m2 Byggd · 500m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-60188

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Campoamor

669.000€

Modern stil villa belägen i ett av de mest lyxiga områden i Costa Blanca, Dehesa de Campoamor. Fastigheten består av 4 sovrum, 4 badrum, vardagsrum, amerikanskt kök, terrass och en 46m2 solarium. Utsidan har en 8x4 privat pool och 500m2 tomt. Fastigheten ligger bara 300 meter från Campoamor...

157m2 Byggd · 500m2 Tomt · 4 Sovrum · 4 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-20520

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Campoamor

890.000€

Modern stil villa i Las Colinas, Orihuela Costa. Fastigheten består av 3 sovrum och 3 badrum. Villan har ett stort matsalrum med stora fönster som maximerar det naturliga ljuset och utsikten. Har en terrass på 147 m2, källare på 96 m2, solarium på 60 m2 och privat pool. Det är ett utmärkt...

454m2 Byggd · 932m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

De tre bästa After Sales tjänster som kommer att göra ditt liv enklare

Du har uppnått drömmen om ditt liv. Du har din fastighet nära havet, i Spanien. Men även om du har upplevt köpprocessen, har du fortfarande andra saker att göra innan du kan börja njuta av ditt hem.

Detta beror på att nya egenskapen är inte bara fyra väggar och ett tak - Det är en förlängning av dig! Med detta i åtanke du nu måste lämna, dekorera, utforma trädgården ... tar den här gången; massor av tid.

Kan ni föreställa er hur bra det skulle vara att köpa ditt drömhus och få allt gjort? Bara öppna dörren och njuta av ditt köp. Är detta möjligt? Naturligtvis, och även om du inte tror det, det kan göras till mycket konkurrenskraftiga priser. Vid Komplett spanska propertiy vi inte bara hjälpa dig att hitta ditt drömhus, vi hjälper dig hela vägen genom ditt köp, och vi har den bästa service efter köpet . Genom detta inlägg vill vi erbjuda dig tre tjänster som kommer att göra ditt liv enklare i Spanien.

1. Komplett Personalized House Inredning och dekoration service.

Tack vare internet, är allt mycket lättare. Du väljer och köpa; möbelföretaget kommer och installerar allt. Du öppnar bara dörren och njuta. Lätt!

2. Städning och underhåll.

Saker bryter inom fastigheten, eftersom vi använder dem, inte för att vi inte använder dem; eller därför att vi är där, inte för att vi inte är. Varför inte lämna ditt hus underhåll i händerna på professionella? Dessa tjänster bidrar till att ta hand om dina tillgångar på bästa möjliga sätt.

3. Hus hyra när den inte används.

Ett bra sätt att kapitalisera på dina tillgångar i ett fastighetsköp är att hyra ut när du inte använder den. Det är inte för alla men kan producera extra fördelar i form av ytterligare intäkter för oss att tillbringa där det behövs.

Det finns så många service efter köpet som du kan tänka dig: trädgårdsarbete, skattebetalningar, hjälp med administrativa förfaranden, omlokalisering tjänster ...

Vid Komplett spanska Property vi specialiserade på att erbjuda våra kunder bästa personlig uppmärksamhet som de behöver. Förstå dina behov och önskemål kan vi hjälpa dig hitta ditt drömhus i Spanien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta