Association of International Property Professionals

Köp Befintlig Radhus i Algorfa Alicante Costa Blanca

Har hittats 10 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPN-16235

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

93.000€

Trevligt duplex beläget i Urb. Montemar. Med ett område på 62 m2, har det två sovrum, två badrum, garage och solarium. Källare: garage, bottenvåning: terrass, kök, badrum, vardagsrum och en annan terrass intill vardagsrummet, på övervåningen: två sovrum, badrum och en terrass med en trappa som...

62m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSP02655

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

95.000€

Beläget i utkanten av Algorfa och inom gångavstånd från bekvämligheterna på La Finca Golf Course är detta två sovrum radhus, som säljs delvis möblerad. Fastigheten ligger på Montemar urbanisering och har trappsteg som leder upp till fastigheten som på bottenvåningen ger vardagsrum / matsal,...

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-35705

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

117.260€

Nice Duplex ligger i området Algorfa i komplexet Lo Crispin. Denna mysiga duplex fördelad på 2 våningar har 3 sovrum, 1 badrum och 1 toalett, separat kök, stort vardagsrum, terrass i två delar för sommar och vinter samt ett stort solarium. Bottenvåningen har ett kök, vardagsrum, toalett....

3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-91710

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

125.000€

Vi är glada över att presentera denna trevliga villa på en gated community med gemensam pool belägen i Lo Crispin. Fastigheten har en total byggnad área på 100 m2 uppdelad i 3 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum. Det har också fördelarna med en off road parkering och tillgång till en gemensam...

100m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-17487

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · Lo Crispin

127.000€

South Facing Two Bedroom Quad Villa i Lo Crispin ligger i en lugn och väldigt bostadsområde, belägen under området Algorfa, men bara 5 minuter utanför Ciudad Quesadas populära stadskärna, där du kan hitta de viktigaste bekvämligheterna och faciliteterna, medan urbaniseringen i sig är för...

90m2 Byggd · 150m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-99111

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

137.000€

Om du vill köpa en fastighet i Spanien skulle detta göra en fantastisk investering. Ett härligt radhus med 3 sovrum till salu i Lo Crispin-området i Algorfa, nära Quesada. Detta vackert presenterade radhus ligger på ett fantastiskt läge med två gemensamma pooler i ett gated community....

70m2 Byggd · 160m2 Tomt · 3 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-26791

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

139.995€

Detta är ett härligt radhus med tre sovrum till salu i Algorfa. Byggt på två nivåer finns det gott om inutrymme och ett underjordiskt garage eller förråd. En mycket väl presenterad egendom som har 120m2 bostadsyta inklusive tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matplats, kök och tvättstuga....

120m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-32987

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

159.000€

Bra möjlighet att köpa denna villa i La Finca Golf Resort, Algorfa. Fastigheten har prissat att sälja. Fastigheten består av 3 sovrum, 2 badrum, fint vardagsrum / matsal, separat kök och olika terrasser. Du har uteutrymme där du hittar grillen. Det drar fördel av ett solarium med spektakulär...

69m2 Byggd · 82m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-91542

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

160.000€

.

95m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

7 anser att tänka på när man köper en vidareförsäljning egendom

När du köper en återförsäljning egendom, är det viktigt att överväga vissa aspekter som kommer att undvika eventuella problem för dig i framtiden. I denna artikel ger vi 7 tips.

En av de viktigaste besluten när vi har beslutat att köpa en fastighet i Spanien är om det är nytt eller en återförsäljning. Det finns ett brett utbud av begagnade fastighet i Costa Blanca och Costa Calida, och om det är något som fångar uppmärksamheten hos dessa egenskaper, är det utan tvekan dess pris.

Sedan 2003 Komplett spanska Property har varit att hjälpa människor från många olika länder för att köpa fastighet i Spanien. Vår erfarenhet tillåter oss att förstå de särskilda behoven hos våra kunder för att kunna erbjuda professionell rådgivning under hela processen . I den här artikeln kommer vi att granska sju aspekter att tänka på när du funderar på att köpa en återförsäljning egendom.

1. Kontrollera fastighetens skick.

När du tittar på en återförsäljning egendom, att du tittar noggrant på alla aspekter av huset, inklusive den yttre finish, inre yta, till se om det finns några skador som kan casued av sprickor eller fuktig. Kontroll av el arbete, fönstren öppna och stänga ordentligt och andra detaljer är viktiga när du gör ett beslut om att köpa en fastighet. Se till att rummet storlekar och livsrum matchar beskrivningen du har fått. Även jag fan förlängning har lagts till fastigheten eller några reformer, sedan se till att pappersarbete är tillgänglig som ska kontrolleras.

2. Fråga grannarna

Med en snabb chatt med grannarna kan ibland vara en ovärderlig träning. Ibland kan en fastighet är alltför billigt för en anledning att kanske det blir några extra pengar som behövs för att spenderas på fastigheten eller det finns ett problem med det. Denna information bör vara kända innan det är för sent.

3. Gå till fastighetsregistret

Det är viktigt att närma sig Land Registry att få viktiga uppgifter om ägande och eventuella avgifter / skulder som kan vara kopplade till fastigheten. En Nota Simple är det dokument som ger all denna information. Nota Simple kan innehålla många överraskningar som är värt att veta innan du köper fastigheten. Detta är något som du kan göra eller din advokat kan hjälpa till med.

4. Tala till samhället.

Du bör kontrollera att ägaren av fastigheten har betalat sina samhälls fee's och är aktuell, annars den skulder kunde flytta på dig som köpare. Återigen kommer din advokat att kunna hjälpa till att kontrollera detta innan färdigställandet.

5. Kontrollera informationen om årliga betalningar inom rådhuset.

Varje år husägare måste betala en årlig skatt som kallas SUMA eller IBI. Om du funderar på att köpa en återförsäljning egendom måste du vertify om denna skatt har betalats .. Du kan få denna information på Rådhuset eller be säljaren för mottagande av den sista utbetalningen. Ur juridisk aspekt, kommer din advokat även kunna kontrollera detta.

6. Om behöver en inteckning, kontrollera att du kan få en innan du köper en fastighet.

Om du behöver finansiering för att hjälpa dig med inköp, innan du gör någon betalning, se till att banken har pre-godkänd inteckning ansökan. Detta kommer att förhindra onödigt lidande om du hittar den egendom som du gillar och sedan inte kan få inteckning.

7. Förstå de finansiella kostnaderna för att köpa en fastighet i Spanien.

När du köper en vidareförsäljning egendom, måste du betala en rad skatter och fee's velat priset av fastigheten, vilket inkluderar IVA (moms), notarie fee's, Land Registry fee's och även kontrollera catatstral värde. Tydligt förstå de ytterligare rättegångskostnader innan du betala en deposition på en fastighet kan igen, spara några onödiga problem framåt.

Om du letar efter en vidareförsäljning fastighet på Costa Blanca eller Costa Calida, vänligen have en titt på urvalet av fastigheter på vår hemsida eller kontakta oss via telefon eller e-post eller genom att använda online forrm fann på webbplatsen. Vi är här för att hjälpa dig med allt som rör hela köpprocessen i Spanien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta