Association of International Property Professionals

Köp Begagnat Villa i Ciudad Quesada Costa Blanca

Har hittats 251 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-59797

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · La Marquesa Golf

99.950€

En populär och attraktiv villa med stor trädgård, carport, olika terrasser och vacker utsikt. Fastigheten ligger nära det kommersiella centrum med barer, restauranger, stormarknad och byn Rojales. För dem som gillar att spela Golf, kan golfbanan - med klubbhus - nås inom kort avstånd. Vardagsrum,...

65m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-71576

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

108.000€

Fantastisk 3 sovrum 2 badrum fristående belägenhet ligger nära Rojales centrum och nära bekvämligheter.

80m2 Byggd · 90m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-94790

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

112.000€

3 sovrum 2 badrum fristående fastighet med en gemensam pool ligger i Ciudad Quesada.

100m2 Byggd · 120m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-84166

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

117.500€

Vacker villa till salu i Ciudad Quesada, där du kan hitta alla tjänster som barer, restauranger, stormarknader, affärer, apotek, banker, sjukhus och mycket mer. Detta hus har ett stort vardagsrum, två dubbelrum och två badrum. Huset är mycket rymligt, alla nya finish och många vackra detaljer....

80m2 Byggd · 90m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-26129

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

117.500€

Villa med 2 sovrum och 2 badrum, endast 2 hus bort från gemenskapens pool, The Villa har smakfullt renoverats och ligger i ett lugnt bostadsområde i Ciudad Quesada. Bottenvåningen består av en lounge, helt renoverat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum. På övervåningen finns ett dubbelrum med...

79m2 Byggd · 116m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-68478

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

119.000€

En 3 sovrum 2 badrum villa till salu i Quesada. Om du letar efter en fastighet i Spanien är det här en fantastisk investeringsmöjlighet. Erbjuder tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal och kök, är fastigheten säljs möblerad och har tillgång till en gemensam pool. Fastigheten ligger inom...

100m2 Byggd · 200m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-20652

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

125.000€

Detta är en utmärkt investeringsmöjlighet. Denna härliga 2 sovrum, 2 badrum (inklusive ett badrum), fristående bungalowvilla till salu ligger i La Marquesa Golf-området i Ciudad Quesada. Det har stolt hållits i orört skick av de nuvarande ägarna, men måste nu uppdateras och dekoreras....

87m2 Byggd · 240m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-32055

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

125.000€

Härlig villa med 3 sovrum till salu i Ciudad Quesada. Beläget bara några minuters bilresa från centrum av Ciudad Quesada och en kort bilresa från La Marquesa golf är detta en fantastisk villa. Fastigheten drar också nytta av ett stort lagringsutrymme i underbyggnaden. Ingångsdörren leder in i den...

3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-16508

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

125.000€

Vi är glada över att presentera detta vackra villa som ligger i Ciudad Quesada. Villan är indelad i 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med bra storlek och separat kök. Ciudad Quesada är ett populärt område där många bor hela året. Detta område erbjuder en stor mängd tjänster och bekvämligheter som...

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

5 skäl att köpa en fastighet på Costa Blanca

Om du har varit på Medelhavskusten i Spanien innan, då du kommer att veta vad den har att erbjuda. Har du kontrollerat priserna på fastigheter nyligen? Om du funderar på att köpa en fastighet, vänligen inte dröjsmål, är det dags nu. Vi vill påminna dig om 5 goda skäl för detta.

Du jobbar hårt hela livet för att kunna njuta av nöjen din egen personliga smak. Att äta en läcker paella vid havet, sitter på en terrass med de människor vi älskar, när solen värmer och gläder oss med ljudet av ren natur. Kan det finnas något mer perfekt? Om du vet denna region, kommer du överens om att ha en fastighet här kan du njuta av livet som du alltid har drömt.

På Complete spanska Property, vi är villiga att hjälpa dig med allt du behöver om du vill att förverkliga denna dröm. Kolla in vårt sortiment av fastigheter , och om du är intresserad av någon, kontaktar oss. Vi hjälper dig allt du behöver för att du kan njuta av ditt hem i Spanien snart. I det här inlägget vi ge dig fem skäl till varför du ska köpa en fastighet på Costa Blanca.

1. Ett privilegierat klimat.

Blunda och låt din fantasi. Vad skulle du göra om du bodde eller semestrade på en plats där solen skiner året runt? Costa Blanca har 2800 soltimmar per år, med en genomsnittlig årlig temperatur på runt 20 grader.

2. Fritidsaktiviteter inom räckhåll.

Denna region har allt. Närhet till de bästa stränderna, nationalparker, omgiven av personer med stor charm, bra mat och några av de bästa golfbanorna i landet. Behöver du tänka längre?

3. Oslagbara priser för fastighetsmarknaden.

Har du tagit en titt på vad fastighetsmarknaden ger i denna region? Fastighetspriserna på de bästa nivåerna för en massa år och på Komplett spanska Property, har vi en stor databas där du kan hitta alla typer av fastigheter såsom lägenheter, radhus och villor, både nya och begagnade, i de större städerna och byarna Alicante och Murcia.

4. Friskare värld Region.

Världshälsoorganisationen (WHO) anser att mikroklimat i denna region är bland de friskaste i världen. Kombinationen av faktorer såsom förekomsten av laguner, havstemperaturen, frånvaron av föroreningar och miljövård är viktiga faktorer för att skapa denna friska område.

5. En tillgång och effektivt transportnät.

Hela regionen är lätt att nå från motorvägen och vägnätet, men är också närheten till flygplatserna i Alicante och Murcia som ger en omedelbar anslutning till Europa. Tack vare den låga kostnaden, i allt högre grad flygpriserna är mer överkomliga. Det finns ingen ursäkt. Du kan njuta av livet här eller har semester ofta och låt dina nära one's njuta av upplevelsen liksom.

Har du tagit en titt på vår hemsida? Det blir mest definitivt finnas vissa egenskaper som du gillar. så fall på Komplett spanska Property vi ge allt för dig att göra en inspektionsresa för att besöka med detalj alla de egenskaper som har fångat din uppmärksamhet. < / a> Detta gör att du kan se miljö och närliggande bekvämligheter nära till fastigheten, för att kontrollera att allt passar perfekt med vad du vill och dina krav. Ring oss och vi kommer att ordna det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta