Köp Nya lägenheter i Punta Prima Torrevieja Costa Blanca

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Med Komplett spanska Property , är våra kunder enkelt integreras i de platser där vi erbjuder egenskaper. Tack vare det breda utbudet av bekvämligheter och tjänster i Punta Prima är möjlighet att köpa en ny lägenhet här allmänt rekommenderade.

Punta Prima är en mycket vacker del av Costa Blanca , som ligger söder om Torrevieja och bara trettio minuters bilresa till flygplatserna i Alicante och San Javier (Murcia). Faciliteter och bekvämligheter har förbättrats för människor från Central- och Nordeuropa som vill vara nära Medelhavet och högkvalitativa stränder och andra platser för att njuta av utomhus. Med egenskaper som byggs till högsta standard, dessa lägenheter ger maximal komfort för våra kunder.

med mer än tio års erfarenhet att sälja fastigheter i Costa Blanca, Komplett spanska Property specialiserade på att hjälpa utländska kunder att hitta nya egenskaper till salu som bäst passar deras individuella behov när det gäller läge och även pris. Din erfarenhet i Spanien kommer att vara mycket givande inte bara att hitta en dröm hem, men en dröm hem i paradiset.

Att köpa en ny egenskap i Punta Prima, Torrevieja eller någon annan stad i Costa Blanca eller Costa Calida, erbjuder våra kunder möjlighet att njuta av några av de bästa stränderna runt samt ändlösa timmar av kul shopping på Habaneras (Torrevieja) eller La Zenia Boulevard Shopping Centre (La Zenia) eller att njuta av golfbanor vattenparker, disco's, bowlingbanor, karting och mycket mer.

Kontakta oss på Komplett spanska Property och du kommer att njuta av ditt nya hem i Costa Blanca innan du vet det. Nya eller andra sidan lyx eller billig vi har lägenheter, radhus och villans för att passa alla. Allt du behöver, hittar du detta genom vår fastighetsbolag i Costa Blanca och Costa Calida .

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta