Köp nya villor i La Marina Costa Blanca South

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-50539

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · La Marina

275.000€

Lo Grane är ett bostadsområde byggt av parhus på en privat tomt på 3 sovrum och 2 badrum, ligger i San Fulgencio - Alicante. Alla bostäder har en modern och modern design. Dessutom har de ett noggrant minne om kvalitet som bildats av förinstallation av A / C-kanaler, flisade porslinstengods...

125m2 Byggd · 226m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0310

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · La Marina · El Pinet Playa

406.000€

Nytt komplex av fristående villor bara 400 meter från stranden i El Pinet, i La Marina. Ett lugnt bostadsområde med tillgång till en av de bästa stränderna på Costa Blanca South, omgiven av en vacker tallskog och mycket nära alla tjänster som erbjuds av staden La Marina själv och de närliggande...

163m2 Byggd · 290m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Under de senaste åren, prisfallet har gjort utgifterna sänkas med 30% jämfört med 2008 till 2010 , även om det har skett en ökning av turister som besöker spanska stränder vid Medelhavet, ger dem möjlighet att njuta av alla fördelar i de bästa områdets. Att köpa nya bostäder i Costa Blanca eller Costa Calida har alltid varit ett populärt alternativ och att även i dag, har behållit sin styrka som nu verkligen är den perfekta tiden att göra det.

För närvarande är den Real Estate Agency Komplett spanska Property har ett stort antal fastigheter till salu , som vår kunder kan njuta av mycket bättre levnadsvillkor. Vi har hus av alla slag och i olika platser. Med personlig rådgivning, vår erfarenhet och kunskap om mer än tio år i fastighetsbranschen, har gjort det möjligt för oss att hitta hem för många kunder med lätthet och se till att våra kunder känner sig bekväma under hela processen.

Den här gången, rekommenderar vi tanken på att köpa nya villans i La Marina för att njuta av denna modell av hus nära till Blå Flagg stränder, en kort promenad till grundläggande tjänster och bekvämligheter och kunna utforska städer som Elche, Torrevieja och Alicante. Det är utmärkt tillgänglighet via motorvägen och kustvägen till de två flygplatserna i denna region, Alicante och San Javier (Murcia), samt ger dig möjlighet att berika din personliga erfarenheter genom att besöka andra lokala städer och byar. < / strong>

Därför, för att få bästa värde och vara säker på att valet av huset är vad du vill, sedan få hjälp och stöd av Komplett spanska Property . Våra tjänster såsom kontroll resor eller vår gratis och utmärkt Servicemarknad, är något som vi erbjuder alla våra kunder och gör skillnad för deras köpupplevelsen. Specialiserade på den utländska marknaden som kommer till Costa Blanca letar efter en semesterbostad eller att leva på heltid i La Marina eller någon annan plats, vi kan hjälpa dig på flera olika språk.

Om du vill få den bästa upplevelsen i de mest magiska platserna på Costa Blanca , medan letar efter ett nytt hem för att njuta av, därefter färdigt spanska Property är företaget du letar efter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta