Köp Nybyggnation Modern villa i Los Montesinos Alicante

Har hittats 3 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0409

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

260.000€

Här erbjuds en härlig utveckling av fristående och parvisa villor belägna på det mycket populära La Finca Golf Resort. Utvecklingen ligger inom gångavstånd till bekvämligheter som barer, kaféer, restauranger plus en brittisk stormarknad. Golfbanan ligger cirka 2-3 minuter med bil, vilket gör...

96m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0374

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

279.900€

Denna exceptionella tre sovrum moderna villa ligger på La Finca golfbana, i utkanten av Algorfa och kommer med 90m2 bostadsyta och tomter från 336m2. Den har tre sovrum, två badrum (1 badrum), öppen planlösning / matplats med amerikansk kök och säljs unmöblerade med förinstallation av...

90m2 Byggd · 336m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: N0376

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

339.000€

Moderna och mycket väl utformade är ett inslag i dessa helt nya fristående villor på en nivå och ligger på La Finca Golf Resort och erbjuder fantastisk utsikt över bergen, landskapet och den vackra golfbanan. Dessa stora villor består av ett rymligt 42 m² vardagsrum / matrum med altandörrar...

119m2 Byggd · 339m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

De främsta fördelarna med att köpa en fastighet vid Medelhavet

Om du har varit i Spanien, vi behöver inte behöver förklara något du att du skulle haft det ans vet att livet är värt att leva här. Om du inte har varit i den här artikeln listar vi de viktigaste fördelarna med att bo i detta underbara land.

Larmet utlöses får du upp, har en dusch, kaffe och rostat bröd och kör till jobbet. Du gör detta dag efter dag, eftersom regnet träffar vindrutan i bilen. Vid denna tidpunkt är det lätt att komma ihåg det strålande solsken som du njuta på din senaste semester i Spanien. Och dessa vänner du träffat som bekräftade att solen skiner året runt i Spanien. Ta en momento tid att tänka om du har modet att fatta samma beslut som dem och leva i Spanien permanent? Och för det mesta jag kan imgaine svaret skulle bli ja. Du har tagit en titt på priserna och vet att de är bättre än någonsin. Du har råd ... ..du förtjänar det.

Under de senaste 30 åren hundratusentals EU-medborgare har fattat samma beslut. Vill du också att du är en av dem? Om så är fallet, har du kommit till rätt ställe. Komplett spanska Property har sedan 2003 varit rådgivare kunder med inköp av deras nya hem i Medelhavet. Om du letar efter en fastighet, antingen återförsäljning eller en nybyggnation i Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in onlinekatalog på vår webbplats.

I denna artikel kommer vi att i detalj de viktigaste fördelarna med att komma att leva i det område som är Costa Blanca.

Perfekt väder

Det är väl känt att klimatet och livsstil påverka hälsan. Människor som bor i varma, soliga klimat är i allmänhet gladare och mer avslappnad än de som bor i kalla, våta klimat. Costa Blanca har över 300 soldagar per år.

Billiga levnadskostnader

Spanien fortsätter att njuta av en billigare levnadskostnader om det jämförs med de omgivande länderna i Europa. Den utländska befolkningen här får en stor livskvalitet utan att betala enorma summor pengar för att njuta av det. Betala för ditt hem, några viktiga månatliga utgifter och spenderar resten på dining ut mer än 8 gånger per månad - det är är möjligt.

underbara landskap

I Costa Blanca finns landskap av alla slag och alla ewhich är verkligen vacker. Sjöar, berg, träsk, skogar, dalar, klippor och naturligtvis vackra stränder. Mångfalden av landskap i denna region är förvånande även för dem som har tagits upp i det, men också till approximatel40 miljoner turister som kommer till Spanien varje år.

Medelhavet livsstil

På Costa Blanca du arbeta för att leva, och inte vice versa. Takten i livet är mer avslappnad och om något viktigt för dig njuter tid med vänner och familj, då detta kan lätt uppnås. Om du inte är härifrån, kan du behöva vänja sig vid att äta lite senare än i din hemstad, som med vädret och den spanska kulturen sedan middag är normalt senare på kvällen. Även om du alltid kan njuta av fördelarna efter en trettio minuters tupplur!

Oöverträffad köket

Den internationella prestige spanska gastronomi växer varje dag. I själva verket har Medelhavsdieten blivit känd Spanien erkändes vid tidpunkten av Unesco för sin kulturella betydelse. Kan du tänka dig att kunna njuta av dessa recept och mat varje dag?

Detta är vad som väntar dig om du väljer att köpa fastighet på den sydöstra kusten av Medelhavet ... .vilket väntar du på? Kontakt Komplett spanska Property idag och vi börjar hjälpa dig att hitta den egendom som du har funderat på så länge Vi arbetar outtröttligt för att uppnå full belåtenhet för våra kunder. Ring oss nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta