Association of International Property Professionals

Köp Nybyggnation Modern villa i Los Montesinos Alicante

Har hittats 26 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-76195

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

129.500€

Denna underbara villa ligger på urbaniseringen av Lo Crispin, nära den populära staden Ciudad Quesada. Fastigheten är på en nivå med en rymlig lounge, fullt utrustat kök med tvättstuga, två dubbelrum, med inbyggda garderober och ett familjens stora badrum. Tillträde till en utvändig trappa som...

74m2 Byggd · 206m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-85794

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

129.950€

Vacker 2 sovrum 2 badrum egendom till salu i Lo Crispin

85m2 Byggd · 155m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-82680

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

129.950€

Ett idealiskt tillfälle att köpa denna 2 sovrum villa i ett lugnt område med ett fantastiskt community poolområde. Det finns vacker utsikt över det lokala området, mot bergen och saltvatten. Fastigheten är i utmärkt skick hela tiden och vi rekommenderar starkt att visa denna fantastiska Villa....

85m2 Byggd · 210m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-63362

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · Montebello

130.000€

Denna villa med tre sovrum i Montebello ligger i en vacker, lugn och lugn urbanisering, nära Ciudad Quesada och den traditionella spanska byn Algorfa och 5 * La Finca Golf Resort, Hotel & Spa. Denna välskötta fastighet består av en lounge med öppen spis, en amerikansk stil fullt utrustat...

108m2 Byggd · 200m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-66311

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

136.000€

Trevligt presenterad, söderläge parhus till salu i Montebello, Algorfa. Denna fastighet erbjuder 3 dubbelrum, befälhavaren med Juliette balkong, 2 badrum, ett vardagsrum med öppen spis, separat matplats, trappa upplagring och ett oberoende kök med tillgång till tvättstuga och bakgård. Ligger på...

102m2 Byggd · 167m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-90138

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · Montemar

137.500€

Vi är glada att presentera detta trevliga radhus i Montemar, Algorfa. Fastigheten har en total boyta på 89 m2 uppdelad i 3 sovrum, alla med inbyggda garderober, 2 badrum. Baddräkten på badet har dusch och badkar och det andra badrummet har en hydromassagedusch, vardagsrum och kök med tvättstuga....

89m2 Byggd · 210m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-22179

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

139.950€

Vi är glada att presentera denna trevliga villa belägen i Lo Crispinthe fastigheten har 3 sovrum 2 badrum, vardagsrum och kök. Det finns också ett stort underbyggnad och en solriumviewing är ett måste

149m2 Byggd · 196m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-34852

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

140.950€

.

108m2 Byggd · 189m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-30608

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · Montebello

145.900€

Vi är glada att presentera denna fristående fastighet i Montebello, Algorfa. 5 min bilresa från Quesada. Fastigheten är i utmärkt skick och har 92 m2 byggnad och är indelad i 3 sovrum, 2 badrum, kök, matsal och vardagsrum. alla fönster är dubbelglasade, tonade och har myggnät. Plottet är 168 m2...

92m2 Byggd · 168m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

De främsta fördelarna med att köpa en fastighet vid Medelhavet

Om du har varit i Spanien, vi behöver inte behöver förklara något du att du skulle haft det ans vet att livet är värt att leva här. Om du inte har varit i den här artikeln listar vi de viktigaste fördelarna med att bo i detta underbara land.

Larmet utlöses får du upp, har en dusch, kaffe och rostat bröd och kör till jobbet. Du gör detta dag efter dag, eftersom regnet träffar vindrutan i bilen. Vid denna tidpunkt är det lätt att komma ihåg det strålande solsken som du njuta på din senaste semester i Spanien. Och dessa vänner du träffat som bekräftade att solen skiner året runt i Spanien. Ta en momento tid att tänka om du har modet att fatta samma beslut som dem och leva i Spanien permanent? Och för det mesta jag kan imgaine svaret skulle bli ja. Du har tagit en titt på priserna och vet att de är bättre än någonsin. Du har råd ... ..du förtjänar det.

Under de senaste 30 åren hundratusentals EU-medborgare har fattat samma beslut. Vill du också att du är en av dem? Om så är fallet, har du kommit till rätt ställe. Komplett spanska Property har sedan 2003 varit rådgivare kunder med inköp av deras nya hem i Medelhavet. Om du letar efter en fastighet, antingen återförsäljning eller en nybyggnation i Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in onlinekatalog på vår webbplats.

I denna artikel kommer vi att i detalj de viktigaste fördelarna med att komma att leva i det område som är Costa Blanca.

Perfekt väder

Det är väl känt att klimatet och livsstil påverka hälsan. Människor som bor i varma, soliga klimat är i allmänhet gladare och mer avslappnad än de som bor i kalla, våta klimat. Costa Blanca har över 300 soldagar per år.

Billiga levnadskostnader

Spanien fortsätter att njuta av en billigare levnadskostnader om det jämförs med de omgivande länderna i Europa. Den utländska befolkningen här får en stor livskvalitet utan att betala enorma summor pengar för att njuta av det. Betala för ditt hem, några viktiga månatliga utgifter och spenderar resten på dining ut mer än 8 gånger per månad - det är är möjligt.

underbara landskap

I Costa Blanca finns landskap av alla slag och alla ewhich är verkligen vacker. Sjöar, berg, träsk, skogar, dalar, klippor och naturligtvis vackra stränder. Mångfalden av landskap i denna region är förvånande även för dem som har tagits upp i det, men också till approximatel40 miljoner turister som kommer till Spanien varje år.

Medelhavet livsstil

På Costa Blanca du arbeta för att leva, och inte vice versa. Takten i livet är mer avslappnad och om något viktigt för dig njuter tid med vänner och familj, då detta kan lätt uppnås. Om du inte är härifrån, kan du behöva vänja sig vid att äta lite senare än i din hemstad, som med vädret och den spanska kulturen sedan middag är normalt senare på kvällen. Även om du alltid kan njuta av fördelarna efter en trettio minuters tupplur!

Oöverträffad köket

Den internationella prestige spanska gastronomi växer varje dag. I själva verket har Medelhavsdieten blivit känd Spanien erkändes vid tidpunkten av Unesco för sin kulturella betydelse. Kan du tänka dig att kunna njuta av dessa recept och mat varje dag?

Detta är vad som väntar dig om du väljer att köpa fastighet på den sydöstra kusten av Medelhavet ... .vilket väntar du på? Kontakt Komplett spanska Property idag och vi börjar hjälpa dig att hitta den egendom som du har funderat på så länge Vi arbetar outtröttligt för att uppnå full belåtenhet för våra kunder. Ring oss nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta