Köp Nybyggnation Moderna lägenheter i San Pedro del Pinatar

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-87841

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Daya Nueva · Res. Natalia

79.995€

Här är vi glada att kunna erbjuda marknaden denna moderna lägenhet på bottenvåningen, fint belägen i ett privat gated community omgivet av gemensam terrass och pool. Denna speciella egendom är unik i den mån det gäller, inklusive ett dubbel underjordiskt garage och otroligt stort (46 m2) förråd....

2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Daya Nueva, Daya Nueva
(11)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

viktig information om fastighetsregistret processen i Spanien

A Nota Simple tjänar till att få maximal information om en enskild fastighet. Det är en av de åtgärder som kan utföras i fastighetsregistret och genom köpprocessen. I det här inlägget förklarar vi mer om den här processen.

Vid Komplett spanska Property, vi förse våra kunder med all nödvändig hjälp och stöd för att hitta den egendom som du letar efter . Dessutom innehåller våra råd andra aspekter av köpprocessen i Spanien, de extra inköpskostnader eller några råd i samband med fastighetsmarknaden i Spanien.

En av de åtgärder som varje fastighetsmäklare tillhandahåller sina kunder är att begära Nota Simple på fastigheten. Det är ett dokument som är mycket viktigt att veta många saker som den verkliga ägandet av fastigheten och om det finns utestående skulder. Detta är en av de vanligaste metoderna som genomförs i fastighetsregistret och kan också göras genom din advokat som en del av överlåtelseprocessen.

Fastighetsregistret är en offentlig institution som är ansvarig för att skapa rättigheter på fastigheter, som syftar till att säkerställa de juridiska och säkerhet av fastigheten. Genom detta område och andra delar av processen, är äganderätten förvärvats undvika potentiella problem som rör sig framåt. I följande artikel kommer vi att ge relevant information om registreringen av fastigheten.

Vad kan du hitta i fastighetsregistret av egendom?

Alla åtgärder som hänför sig till förvärv av en fastighet och den nuvarande situationen, inklusive försäljning, inteckning, andra skulder etc.

Är det obligatoriskt att registrera fastigheten i fastighetsregistret?

Det är inte obligatoriskt men garanterar rättssäkerhet till ägaren, som ser sina rättigheter kan skyddas i domstol för eventuella problem. Dessutom ger en fastighet registreringsdokument annan information som arvsfrågor.

Det bör differentiera fastighetsregistret Cadastre, som är ett administrativt register som måste registrera alla fastigheter med en motsvarande beskrivning (land, stad ...).

Vad kostar det att registrera en fastighet i fastighetsregistret?

Det finns ingen fast kostnad, men varierar beroende på värdet på fastigheten, beroende på platsen och andra egenskaper. Skattesatserna är godkända av regeringen och finns på den officiella tidningen. Den enkla datablad, som verifierar vem ägare och innehavare av byggnaden är normalt kan obatined på samma dag som ansökan eller senast dagen efter.

Registrering löper ut?

Giltigheten av registreringen av en fastighet inte har ett utgångsdatum, så behöver inte uppdateras.

I vilka fall det är lämpligt att höra fastighetsregistret?

När du går att köpa en fastighet, bör du gå till fastighetsregistret för att veta vem som verkligen äger fastigheten och om det finns några utestående skulder. Detta är viktigt eftersom när fastigheten blir your's sedan några utestående skulder ärvs av den nya ägaren. Återigen, detta är en viktig aspekt av den rättsliga processen och din solciitor kommer att se några skulder rensas före undertecknandet fastigheten till dig.

Hur mycket det kostar att få denna information?

Mängden av denna tjänst, enligt uppgifter från föreningen för registratorer i Spanien, är € 9,02 €, för att få en kopia av Nota Simple. Skatterna ingår inte i detta belopp.

Vilket värde har en Nota Simple har från fastighetsregistret?

Den har ett rent informativt värde, vilket begränsar dess användning. Om det tar ett dokument med tecken certifikat, måste du begära en Nota fortsättning. Fort han Nota Simple, kan du beställa via Internet; och samtidigt erhålla en Nota Fortsättning måste du fysiskt gå till registret.

Vilka data krävs för att ansöka om Nota Simple?

Det snabbaste sättet att be om en Nota Simple är att ge det registrerade antalet fastigheten och registret där fastigheten har registrerats. Underlåtenhet att tillhandahålla denna datauppgifter, innebär att vi måste ge åtminstone DNI, NIE eller CIF för ägaren av huset och samma adress (gata, nummer och stad).

Om du letar efter en fastighet antingen en ny byggnad eller återförsäljning i Costa Blanca och / eller Costa Calida, sedan kontakta Komplett spanska Property Sedan 2003 har vi hjälpt kunder i hela Europa och längre bort för att köpa hem av sina drömmar i Medelhavet. Vår erfarenhet tillåter oss att förstå våra kunders behov, för att kunna ge detaljerad och professionell rådgivning under hela processen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta