Köp Nybyggnation moderna villor i Villamartin Costa Blanca

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

5 tips för att hitta det boende du letar efter

Du har tillbringat en semester på Medelhavskusten i Spanien och du har förälskat sig i området. Inte mindre. Behaglig temperatur året runt, en himmelsk miljö som gör det möjligt njuta av livet, seder som möjliggör fritid och familj roligt. Vad mer kan man önska? Bara en sak:. Hitta det perfekta hemmet som gör det möjligt för oss att uppfylla våra drömmar här

Men slappna av. Detta är vad vi kan göra för dig. Vid Komplett spanska Property vi är stolta över den nära och personlig uppmärksamhet som vi ger alla våra kunder. Berätta vad du letar efter och vi kommer att hitta den. Tillfredsställelsen av våra kunder är vårt främsta mål.

I den här artikeln ger vi dig 5 tips som hjälper dig att hitta den egendom som du har alltid velat.

Tip1. Definiera dina prioriteringar

För att hitta det du behöver, måste du först vara tydlig med vad du vill. Lyckligtvis är den spanska fastighetsmarknaden för närvarande mycket varierande och prisvärd. Definiera dina prioriteringar och snart kommer det att finnas alternativ att välja mellan.

Föredrar du en villa eller en lägenhet? Kanske ett radhus? En nybyggnation eller kanske andra hand? Är du glad att göra en del arbete? Hur många sovrum och badrum? Privat eller gemensam pool? Ju tidigare du bestämmer dessa och andra frågor, desto lättare blir det för dig att hitta rätt objekt.

Tips 2. Slutföra din budget

Vad kan jag ha råd? Vilka besparingar har jag? Vad har jag för finansieringsalternativ? Dessa frågor är lämpliga. Att känna dina betalningsalternativ kommer att hjälpa oss att välja vissa egenskaper som bäst passar dina önskemål och budget.

Tips 3. Välj plats

Begränsa sökområdet är nyckeln till framgång när du vill köpa en fastighet på Costa's. De olika områdena på Costa Blanca och Costa Calida erbjuder en mängd olika alternativ. Gör en lista över de platser som du är intresserad av och begränsa din sökning och fokusera på dem.

Tips 4. Gör en lista över de egenskaper som är av intresse för dig.

Internet har gjort allt mycket lättare. För närvarande kan du visa foton, läsa detaljerade beskrivningar och skicka fastighetsmäklare en lista över de egenskaper du gillar via e-post . Inom hemsida Komplett spanska fastigheten finns sökmotor som låter dig filtrera egenskapskrav i detalj. Du kan se mer information, eller be oss att skicka dig direkt till all tillgänglig information.

Tips 5. Ta en visningsresa.

Inspektionsresor är en idealisk formet att besöka egenskaper som intresserar dig och se ofor själv i de uppfyller dina krav och behov. Det är ett bra sätt att kontrollera personligen om fastigheterna är lika bra som vad du såg på internet. Kontakta oss och låt oss förbereda fastigheten visningar och tillåter dig att avgöra vad som är din ideala fastighet i Spanien.

Vid Komplett spanska Property, vi brinner för Spanien och är experter på bostadsmarknaden. Låt oss hjälpa dig att hitta den egendom som du letar efter på ett avslappnat sätt, som vi är stolta över.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta