Köpa nya bygga lägenheter i Torrevieja Costa Blanca South

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Här på Komplett spanska Property, en Real fastighetsmäklare i Costa Blanca , ger vi dig möjlighet att köpa nybyggda lägenheter i Torrevieja, huvudstad i Costa Blanca, till bästa möjliga pris. Vi har ett brett utbud av nybyggda fastigheter så att du kan hitta ett hem först och sedan njuta av det efteråt för många år.

Torrevieja är en stad som har förvandlats till hantera mängden turism som lockar hela året och har anpassat det är infrastruktur för att möta kraven från nordeuropéer, som kommer till Costa Blanca letar efter ett ställe att koppla av och njuta i deras ny egenskap samtidigt kunna njuta av bekvämligheterna i denna pulserande stad.

När du köper en fastighet med Komplett spanska fastighet i Torrevieja, eller någon annan stad i Costa Blanca eller Costa Calida, har du möjlighet att hitta ditt hem till ett bra pris. Vi har takvåning finns i Torrevieja, med två sovrum, två badrum och terrass med lyxiga finish och byggda med material av hög kvalitet till fantastiska priser, med parkering också ingår. Bekvämligheter bara några meter från ytterdörren, inte bara de grundläggande faciliteter såsom stormarknader och butiker, men stora attraktioner också som golfbanor, stränder, naturparker och stora nattliv här, inklusive restauranger, barer och disco's.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta