Lägenheter i Los Alcazares - Costa Calida

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Beläget på vattnet i Mar Menor är Los Alcazares en av de mest populära semesterorter i området på grund av det är läge, bekvämligheter och närhet till San Javier (Murcia) flygplats.

Komplett spanska Property har en stor erfarenhet av att främja detta område och har ett stort urval av lägenheter finns här. De är alla inom gångavstånd från havet, restauranger, butiker och barer och de flesta har härlig kommunala simning pool's att njuta av.

El Divino, Residencial Albatross och Puerto Marina är bara tre av utvecklingen där vi har egenskaper som är tillgängliga. Kontakta oss för mer information.

Los Alcazares har ett bra utbud av golfbanor närliggande, en attraktiv "Square" som är bilfria och erbjuder ett brett utbud av restauranger och även den gamla staden där genom att utforska ner de små vägar och gångbanor du hittar några fantastiska tapasbarer att prova.

Om du letar efter en lägenhet i denna underbara kuststad vänligen ta kontakt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta