Mäklare Costa Calida

Komplett spanska Property är din fastighetsmäklare i Costa Calida Murcia

Komplett spanska Property är fastighetsmäklare i Costa Calida (Murcia-regionen) och Costa Blanca (Alicante) och med över 10 års erfarenhet, brinner Spanien och egenskaper

Vare sig du är ute efter att flytta till Spanien permanent eller på jakt efter ett fritidshus eller förvaltningsfastigheter, har Komplett spanska Property en rad prisvärda fastigheter till salu i Costa Calida och Costa Blanca regionerna.

Vänligen söka egenskaper på vår webbplats där du hittar en olika villans, radhus och lägenheter alla tillgängliga hela tiden låg priserna.

Komplett spanska Property erbjuder en personlig service och har en dokumenterad historia av att hjälpa människor köper fastighet i Spanien med tillförsikt.

. All information du kan behöva när du väljer att köpa fastighet i Spanien

Med många års erfarenhet av att främja och sälja fastigheter i Costa Blanca & amp; Costa Calida, på Komplett spanska Property vi är mycket medvetna om att våra kunder helt förstå köpprocessen när de har gjort en första förfrågan för egendom.

Vi diskuterar via telefon och e-post processen och svara på så många frågor som möjligt för att ge dig, vår kund, förtroende för processen.

Brett utbud av återförsäljning och nybyggda anläggningen .

Som en oberoende fastighetsmäklare vi har tillgång till nästan allt på marknaden och är övertygade om att kunna anskaffa de bästa egenskaperna hos Costa Blanca (Alicante region) och Costa Calida (Murcia-regionen). Villor, radhus, lägenheter på olika platser samt lands egenskaper finns inom vår portfölj av fastigheter.

Vi inbjuder dig att upptäcka vårt sortiment av nybyggda fastigheter och återförsäljning bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida. Vårt urval av fastigheter omfattar flera typer av stilar och ett brett utbud av priser. Genom vår egendom Searcher hittar du både prisvärd och lyxhus med bra funktioner.

En Befintlig egendom

Dessa egenskaper är i allmänhet säkrare investeringar, eftersom du inte behöver oroa sig för huruvida de kommer att slutföras. Skatter upon köpet är också i allmänhet lägre. Dock bör du vara beredd att spendera pengar på reparationer och uppdateringar, särskilt i kök och badrum.

nyproduktion Property

Detta är den dyraste typen av egendom, även om det nyligen frodas konstruktion i Spanien har lett till en marknad med alltför många hem och inte tillräckligt köpare, att få ner priset. De största fördelarna är att till skillnad från med off-planen egenskaper, du vet exakt vad du får, och till skillnad från med följe egenskaper kommer du inte att göra någon ombyggnad.

Då kommer du måste ta hänsyn till såväl beredskap för den egendom som du letar efter i Costa Calida. Det finns olika regler och skatter i Spanien, beroende på om du köper:

. Komplett spanska egendom, pålitliga fastighetsmäklare i Costa Calida

Vid Komplett spanska Property vi är mycket erfarna i Costa Calida fastighetsmarknaden och är medvetna om de bästa råd till ge våra kunder. Som Fastighetsmäklare, har vi erbjuda all hjälp och rådgivning till kunder i hela Europa och längre bort, sedan 2003. Om du letar efter hus av dina drömmar, skicka oss din förfrågan, berätta vad du vill och vi kommer att göra resten.

Vi inbjuder dig att upptäcka vårt sortiment av nya bygga och återförsäljning fastigheter till salu i Costa Calida. Vårt urval av fastigheter omfattar flera typer av stilar och ett brett utbud av priser. Genom vår egendom Searcher hittar du både prisvärd och lyxhus med bra funktioner.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta