Ny egendom till salu i Torrevieja Costa Blanca South

För någon som vill veta Costa Blanca första hand och njuta av den otroliga upplevelser som finns där, erbjuder vi möjlighet att ta hand om en nya objekt till salu i Torrevieja, söder om Costa Blanca . Tack vare Komplett spanska Property, fastighetsmäklare i Costa Blanca , kan du njuta av ett hem i bästa skick och med alla bekvämligheter som erbjuder en seriös och pålitlig företag som vårt

Alla våra fastigheter har stora och rymliga samt badrum och andra rum i huset med en magnifik konstruktion och slutar sovrum. Utnyttja det gynnsamma förhållanden som du kan hitta i Komplett spanska Property och få din begagnade bostäder eller nya till salu på Costa Blanca eller Costa Calida fullt möblerad. Och du kan njuta av det från första stund med alla tillgängliga tillsättas också alla apparater som behövs för en väl fungerande kök bekvämligheter.

Syftet med vår Estate Agency erbjuder våra kunder de bästa förutsättningarna för att hitta rätt objekt för varje enskilt fall. Våra agenter försöker arbete i den mest specifika och tillägnad varje enskilt fall , endast på detta sätt kan drabbas med riktiga eventuella krav och uppnå maximal tillfredsställelse.

Fördelarna med dig en ny egendom på en plats som Torrevieja, är det stora utbudet av möjligheter som utspelar sig framför våra kunder kommer till denna plats för semester eller att bosätta sig permanent lever din dröm. Njut av de många fina golfbanor i området, möter den otroliga kvaliteten på stränderna i området, som har en blå flagga utmärkelse krediteras som stränderna av högsta kvalitet, största köpcentret Europa och är Zenia Boulevard, nattklubben, barer och nöjesområden ... Torrevieja och Costa Blanca representera ett klokt val för att begränsa din nya bostad som säkert kommer att lämna dig nöjd.

Kontakt Komplett spanska Property idag för mer information om våra nya fastigheter till salu i Costa Blanca . Om du vill få en återförsäljning hus till salu i Costa Blanca eller om du är intresserad av en ny fastighet till salu på Costa Blanca eller Costa Calida, i vår byrå hitta din ideala egendom.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta