Nya bygga moderna villor till salu i Cabo Roig Costa Blanca

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0283

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

460.000€

Dessa helt nya 3 sovrum, 3 badrum villaer ligger i Lomas de Cabo Roig med bra läge bara några minuters promenad från restauranger, barer och butiker. Bottenvåningen består av en lounge / matplats, ett öppet kök, matplats, ett sovrum med dubbelsäng med tillgång till terrassen och ett...

193m2 Byggd · 201m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-45526

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

920.000€

Ligger i det lugna området Orihuela Costa, Lomas De Cabo Roig. Byggt på en 700m2 tomt. Denna fantastiska 5 sovrum, 4 badrumsfastigheter har utformats för en modern livsstil. En solfylld expansiv öppen planlösning har stora glasfönster i alla rum. Hemmet ger en sömlös övergång till inomhus /...

430m2 Byggd · 5 Sovrum · 4 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Cabo Roig, Cabo Roig
(61)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

5 attraktioner som kommer att göra dig att bli kär i Orihuela Costa

Har du redan besökt Costa Blanca? Om så är fallet, kanske har du varit frestad att köpa fastigheter här. Har du lagt märke till priset? Nu är den bästa tiden att köpa, det förväntas stiga inom en snar framtid.

Men skynda eftersom fynd inte för evigt. Om du redan har beslutat att köpa, bör du använda händerna på experter som kommer att göra allt lättare.

Komplett spanska Property.

Komplett spanska Property har tillbringat över 10 år att hjälpa kunder av alla nationaliteter för att uppfylla sina drömmar om att köpa och äga en fastighet i Spanien. I det här inlägget, presenterar vi dig med 5 saker som kommer att göra dig att bli kär i en av de bästa platserna på Costa Blanca - Orihuela Costa.

1. Fantastiska stränder.

Denna region har några av de mest spektakulära stränderna på Medelhavskusten. Playa de la Zenia, Playa Flamenca, Dehesa de Campoamor eller Cala Capitan i Cabo Roig alla erbjuder en mängd bra ställen där du kan gå, koppla på sanden plus alla har en fantastisk havet för att njuta av. Alla dessa stränder redovisas EU Blå Flagg stränder för städningen av stranden och vatten och Q för turism kvalitet.

2. De bästa golfbanor på Costa Blanca.

Området har 5 kurser med internationellt renommé, av vilka några har värd vissa europeiska turneringar. Vid sidan av dessa golfbanor, fastigheter har byggts för att möta behoven hos alla älskare av denna sport.

3. En region full av charm.

Missa inte chansen att besöka Torrevieja, Guardamar, Santa Pola, Pilar de la Horadada, Dehesa de Campoamor, Punta Prima, Mil Palmeras, Torre de la Horadada eller någon magisk hörn av Costa Blanca, där det finns ett stort urval av fastigheter inom alla områden.

4. La Zenia Boulevard köpcentrum.

Det är den största i Europeand har 16.000 kvadrat metre's med cirka 200 butiker, otaliga andra bekvämligheter och restauranger. En exceptionell dag ut för hela familjen.

5. Den största mängd egenskaper till de bästa priserna.

Denna region är hem för ett urval av fastigheter som har ett brett utbud och mångfald. Både nybyggda och begagnade inklusive lägenheter, radhus och villans. Du kan vara nära till stranden eller golfbanor eller ens på dem. Du kan välja att vara i en traditionell spansk stad med. Allt du kan tänka dig, är här på Costa Blanca och Costa Calida.

En stor del av de nybyggda fastigheter finns i Costa Blanca och Costa Calida egendom är imponerande nya Designs och ljusa style's. Hitta egendom dina drömmar nära Medelhavet med Komplett spanska Property.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta