Nya fastigheter till salu i Los Alcázares

Har hittats 4 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0395

Lägenhet · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

99.500€

Denna fantastiska utveckling av Nueva Ribera Beach Club ligger i frontlinjen till stranden i Los Alcazares. De erbjuder ett val av fastigheter med ett, två och tre sovrum och säljs med apparater, luftkonditionering, underjordisk parkering och en lagringsplats. Alternativet med ett sovrum har...

55m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0396

Lägenhet · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

142.500€

Denna fantastiska utveckling av Nueva Ribera Beach Club ligger i frontlinjen till stranden i Los Alcazares. De erbjuder ett val av fastigheter med ett, två och tre sovrum och säljs med apparater, luftkonditionering, underjordisk parkering och en lagringsplats. Två sovrummet har 61m2...

61m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: N0397

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

250.000€

Dessa moderna och eleganta villa med tre sovrum ligger i den populära kuststaden Los Alcazares på Mar Menor. Villan erbjuder tre sovrum, två badrum, öppen planlösning / matplats, kök och tvättstuga och är fördelat på två våningar. beläget nära staden Los Alcazares. Det finns terrasser på...

90m2 Byggd · 122m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0391

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

304.000€

Dessa fristående villor med privat pool ligger inom gångavstånd till stranden och bekvämligheterna i Santiago de La Ribera. Fastigheterna har tre sovrum och tre badrum, vardags- / matplats, öppen planlösning och tvättstuga. Tomterna startar från 304m2 och internt finns det 128m2...

128m2 Byggd · 304m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Nya fastigheter till salu i Los Alcázares

Välkommen till våra nya fastigheter till salu i Los Alcázares, där du kommer att njuta av Medelhavslivet bredvid Mar Menor och fantastiska stränder. Med våra fastighetsmäklare i Costa Cálida Murcia går dina drömmar i uppfyllelse på ett snabbt sätt.

Besök vår katalog med återförsäljning och nybyggda fastigheter och känn dig fri att älska våra strandlägenheter i La Manga del Mar Menor eller våra villor, radhus, land och hus längs San Pedro del Pinatar, Los Alcázares, San Javier, Balsicas, Sucina, Torre Pachecho, Valle del Sol, San Cayetano, Santiago de La Ribera, El Carmolí och så vidare. Vi hoppas verkligen att vårt urval av moderna fastigheter till salu i Los Alcazares Costa Calida kommer att vara av ditt intresse.

Costa Calida (Murcia) är en av de mest spektakulära platserna att tillbringa en anmärkningsvärd semester med dina barn eller par. Det är därför vi är inriktade på sådana intressanta platser för att få en verklig inblick i vardags Medelhavslivet. Det kommer att vara mycket lätt att vänja sig till mer än 300 soliga dagar eller promenader längs stranden medan du lyssnar på det avkopplande ljudet från havets vågor. Skulle du våga leva det här vackra äventyret med alla bekvämligheter du mest vill ha? Om svaret är "Ja!" Står hela den spanska egenskapen till ditt förfogande för att uppnå de mål du har satt. Om du kan drömma om det kan du gå i uppfyllelse.


Tillbring den bästa tiden i ditt liv som bor i våra nya fastigheter till salu i Los Alcázares

Vad sägs om en annorlunda semester i en av våra nya fastigheter till salu i Los Alcázares? Om du är trött på att alltid stanna på samma plats under din semester erbjuder vi dig ett mycket bra alternativ: köp av en andra bostad i Spanien, ett land som får dig att bli förälskad från dess spektakulära stränder till dess läckra Medelhavsdiet . Kommer du att missa det? Om jag var du, skulle jag inte missa den här gyllene möjligheten.

När du letar efter en nybyggd lägenhet i Costa Calida, lita på en omfattande fastighet som får dig att känna dig rädd och bekväm. Dessa krav uppfylls perfekt av Complete Spanish Property. Ta inga olyckliga beslut och skydda dina ägarrättigheter hos oss.

Ta reda på våra fastighetstjänster och börja bli upphetsad med en lägenhet vid stranden i Costa Cálida med kort avstånd till de mest prestigefyllda golfbanorna i området. Du kommer inte ha tid att bli uttråkad, säker.


Våra fastigheter i Costa Cálida erbjuder fantastiska nya fastigheter till salu i Los Alcázares att njuta av

Hitta de bästa nya fastigheterna till salu i Los Alcázares bland våra nya märkeslägenheter, villor, radhus, mark och hus.

Vänligen känn dig helt fri att komma i kontakt med våra fastigheter i Costa Calida Murcia som besöker vårt huvudkontor på C / Gauss, 3, 03203 Elx, Alacant eller genom följande kommunikationskanaler:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta