Association of International Property Professionals

Nya lägenheter med köpoption i La Zenia Torrevieja Costa Blanca

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-32740

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · La Zenia

167.000€

Detta bostadsområde ligger framför centrums kommersiella La Zenia Boulevard (Orihuela Costa). Beläget i La Zenia, Orihuela Costa, lägenhet på bottenvåningen. Fastigheten har 2 sovrum, 2 badrum, vardags- / matrum, kök och tillgång till sin privata trädgård och terrass på 45 m 2. Detta lyxiga...

82m2 Byggd · 45m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-77147

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · La Zenia

168.000€

Stora kubikterrasser dominerar detta komplex, med enkel tillgång till den närliggande stranden. Dess moderna lägenheter omger en stor pool för vuxna, angränsande till barnpoolen. Du kan också ta ett uppfriskande dopp i en av de två bubbelbadkarna, vardera med kapacitet för 4-6 personer. Omgiven...

76m2 Byggd · 93m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

La Zenia, La Zenia
(47)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Om du är intresserad av vårt utbud av nybyggda lägenheter till salu i La Zenia , ett populärt område inom Costa Blanca och som är hem för en stor och fantastisk shoppingcentret, då kommer du att kunna uppleva en plats att leva eller semester där det roliga aldrig slutar. Med Komplett spanska Property, en Fastighetsmäklare i Costa Blanca , vi är specialiserade på att ge våra kunder med ett hem som passar perfekt till deras krav .

Alla våra kunder är överens om samma sak när ber om råd om egendom i La Zenia, med de oftast upprepade frasen vara " inte ett ögonblick av tristess i ett område som har allt till hands för alla åldersgrupper. Och de har rätt!

Den priviledged ställning av dessa nya lägenheter i Torrevieja erbjuder utmärkt tillfälle att vara ett par minuters promenad från Blå Flagg stranden La Zenia , en av juvelerna i Costa Blanca med dess naturliga vik. Samtidigt du är mycket nära till en av de största shopping Centre's i Europa, La Zenia Boulevard. Med över 16,000m2 och mer än 150 butiker, erbjuder La Zenia Boulevard många timmars underhållning för hela familjen. Med ett stort urval av restauranger och barer i alla kök, festivaler, konserter och annan underhållning arrangeras, är det en plats som ger många saker. La Zenia är ett område där hela familjen kan ha roligt och till priser som våra kunder från Storbritannien, Holland, Belgien och Skandinavien hitta dem svårt att tro.

vår Real Estate Agency i Costa Cálida och Costa Blanca, som har kontor i Storbritannien, Danmark och även Spanien, har fastigheter till salu av alla stilar, inklusive lägenheter, radhus och villans. Vi har helt nya egenskaper samt åter försäljning i alla områdets Costa Blanca och Costa Calida. Vilket är fallet för nybyggda fastigheter i La Zenia, de ger ett utmärkt tillfälle för dig att köpa en bostad till ett bra pris, tack vare hjälp och råd av våra agenter.

Kontakta oss och du kommer snart att koppla av i ditt nya hem i La Zenia, eller om du föredrar, en återförsäljning egendom i Costa Blanca . Med Komplett spanska Property, hittar du hem som du har väntat så länge på.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta