Nybyggd fastighet till salu Costa Calida

Har hittats 5 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0395

Lägenhet · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

101.000€

Denna fantastiska utveckling av Nueva Ribera Beach Club ligger i frontlinjen till stranden i Los Alcazares. De erbjuder ett val av fastigheter med ett, två och tre sovrum och säljs med apparater, luftkonditionering, underjordisk parkering och en lagringsplats. Alternativet med ett sovrum har...

55m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0396

Lägenhet · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

143.000€

Denna fantastiska utveckling av Nueva Ribera Beach Club ligger i frontlinjen till stranden i Los Alcazares. De erbjuder ett val av fastigheter med ett, två och tre sovrum och säljs med apparater, luftkonditionering, underjordisk parkering och en lagringsplats. Två sovrummet har 61m2...

61m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: N0397

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

250.000€

Dessa moderna och eleganta villa med tre sovrum ligger i den populära kuststaden Los Alcazares på Mar Menor. Villan erbjuder tre sovrum, två badrum, öppen planlösning / matplats, kök och tvättstuga och är fördelat på två våningar. beläget nära staden Los Alcazares. Det finns terrasser på...

90m2 Byggd · 122m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-20115

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

275.000€

Vi är mycket glada över att föra ut denna exklusiva lyxvilla på Los Alcazares Costa Calida på marknaden. Det finns 22 villor med egen privat pool, de har tre sovrum och två badrum. Platsen för dessa villor är utmärkt med gångavstånd till den stora staden och stranden i Los Alcazares plus Serena...

106m2 Byggd · 222m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Ta bort från favoriter

Ref: N0391

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

304.000€

Dessa fristående villor med privat pool ligger inom gångavstånd till stranden och bekvämligheterna i Santiago de La Ribera. Fastigheterna har tre sovrum och tre badrum, vardags- / matplats, öppen planlösning och tvättstuga. Tomterna startar från 304m2 och internt finns det 128m2...

128m2 Byggd · 304m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Tips för att köpa hus av dina drömmar på Costa Calida

För att vara säker på att när man köper ett hus som investeringen är korrekt är det ett antal faktorer som vi måste veta.

Vi har det bra att göra lönsamma investeringar i bostäder, men de kommer inte att falla från himlen, vi måste veta hur de ska identifieras. Just nu är Spaniens fastighet till en bra prisnivå, där man redan har nått minimikvoterna på flera år, förväntas snart börja öka.

Tänk på vad ditt idealiska hem skulle se ut.

Det fastställer målet som har den investering som du kommer att förverkliga i en fastighet för att kunna uppnå maximal lönsamhet. Det innebär att du måste vara tydlig om du ska använda huset för att hyra, sälja eller vill bo i det. Beroende på dessa faktorer måste du hitta en eller annan typ av bostäder för att få lönsamhet.

Välj rätt plats

Inte alla områden kan ge värde till bostäder. Dessutom finns i alla städer utökade områden, trendiga stadsdelar och å andra sidan har andra hus mindre värde eftersom de ligger i mindre attraktiva delar av staden. Han tror att husen i mitten är mest omvärderade över tiden.

Be om hjälp om det behövs.

För att säkerställa investeringens framgång, särskilt bland de köpare som inte är experter, är det lämpligt att få råd från en fastighetsmäklare. Denna professionella är expert på det område där han vill investera, han kommer att bidra till att undvika onödiga risker och kommer att göra det möjligt att slutföra all fastighetsverksamhet utan olyckor och på önskad tid.

Complete Spanish Property hjälper dig att hitta nybyggd fastighet till salu i Costa Calida.

På fullständig spansk egendom försöker vi göra ditt tillvägagångssätt på den spanska fastighetsmarknaden så smidig som möjligt. Vårt råd är att lyssna på de behov och krav du kan ha. Om du funderar på att köpa en fastighet på Orihuela Costa, Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in vår portfölj av fastigheter. Vi är säkra på att vi kommer att få den egendom du letar efter.

Kontakta fullständig spansk egendom och snart kommer du att njuta av ditt drömhem i en underbar plats att njuta av livet och känna dig energiserad och föryngrad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta