Nybyggda lägenheter att köpa i Playa Flamenca Alicante

Har hittats 6 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0236

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Playa Flamenca

150.000€

Nybyggda lägenheter till salu i Playa Flamenca, erbjuder två sovrum, två badrum med golvvärme, vardagsrum / matsal, kök och tvättstuga. Du kan välja mellan lägenheter på bottenvåningen med privat trädgård eller lägenheter på takvåningen med takterrass. Komplexet har en gemensam pool för vuxna...

2 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: N0366

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Playa Flamenca

168.000€

Dessa nybyggda och moderna lägenheter med två sovrum ligger centralt i det populära området Playa Flamenca. Inom gångavstånd till alla bekvämligheter och även La Zenia Boulevard köpcentrum och lördagens gatumarknad i Playa Flamenca, har detta gated community tillgång till en gemensam pool....

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-96833

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Playa Flamenca

185.000€

På ett strategiskt läge nära stranden och de lokala köpcentrumen och med anslutning till motorvägen AP-7 erbjuder detta helt nya, otroliga komplex havsutsikt för lugn njutning av solskenet och en unik miljö i en idyllisk bostadsutveckling som kännetecknas av öppna ytor , natur och arkitektonisk...

74m2 Byggd · 93m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0367

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Playa Flamenca

191.000€

Moderna lägenheter med tre sovrum som är centralt belägna i det populära området Playa Flamenca. Inom gångavstånd till alla bekvämligheter och även La Zenia Boulevard köpcentrum och lördagens gatumarknad i Playa Flamenca, har detta gated community tillgång till en gemensam pool....

88m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-58252

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Playa Flamenca

225.000€

Lägenhet belägen i ett av de bästa områdena i Orihuela Costa, bara ett steg från Zenia Boulevard CC och La Zenia-stranden. Playa Flamenca, det är nära golfbanorna i Villamartin, Campoamor och Las Colinas, har också god kommunikation med Medelhavsområdet AP-7 och riksvägen N-332. Området ligger...

100m2 Byggd · 25m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-16390

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Playa Flamenca

265.000€

Lägenhet belägen i ett av de bästa områdena i Orihuela Costa, bara ett steg från Zenia Boulevard CC och La Zenia-stranden. Playa Flamenca, det är nära golfbanorna i Villamartin, Campoamor och Las Colinas, har också god kommunikation med Medelhavsområdet AP-7 och riksvägen N-332. Området ligger...

112m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Vad är kostnaderna för att köpa i Spanien?

Att köpa ett hem är en stor investering i våra liv. Det är viktigt att beräkna alla de kostnader som är involverade. I den här artikeln rapporterar vi om de olika försäljningskostnader i Spanien.

Vid Komplett spanska Property vi försöker göra din inställning till den spanska fastighetsmarknaden så smidigt som möjligt. Vårt råd är att listento de behov och krav whiich du kan ha. Om du funderar på att köpa en fastighet på Costa Blanca eller Costa Calida, ta en titt portfölj av fastigheter . Vi är säker på att vi kommer att ha något som du letar efter.

Inom vårt fastighetsbolag, vet vi att när du gör ett så viktigt beslut som innebär köp av en fastighet i Spanien, vi är tydliga i vilken information vi behöver för att ge till dig. Det finns andra kostnader i samband med köp av en fastighet i Spanien incudling inledande och fortlöpande costs.Below förklarar vi mer om vad de är.

Kostnader av transa

När du köper en fastighet i Spanien, det finns några ytterligare kostnader i samband med köpet. Nedan är dessa detaljerade för dig:

1. Notarie avgifter: När du köper en fastighet i Spanien, är det lag som ägarbytet måste göras framför en notarie i Notary's kontoret. Notarien kommer att kontrollera all information, se allt är på plats och fullt lagligt och sedan logga, som sedan gör fastigheten lagligt din egen. Du kommer också att underteckna liksom säljaren bekräfta transaktionen. Den offentliga handling som styrker ägarbytet, och även om det inte är obligatoriskt att bevilja ett köp, är det lämpligt, eftersom dess effekter är särskilt reglerat i lag och är därför mer relevant än de klausuler som ingår i det preliminära avtalet. Regleras i lag, alla notarier i Spanien ta ut samma för samma tjänst, även om dessa kan göra en rabatt på 10%.

2. Land Registry avgifter: Kostnaderna för att registrera fastigheten i fastighetsregistret är inte fasta och varierar beroende på värdet på fastigheten, deras placering och individuella egenskaper. Skattesatserna är godkända av regeringen, och de kan hittas i den officiella tidningen och sällan överstiger 1% av det avtalade priset.

    1.Taxes: Det finns några skatter som måste betalas när man köper en ny fastighet i Spanien, vare sig det är en ny build eller återförsäljning:

    -IVA (VAT): För både nya och begagnade hus, det finns IVA att betala, vilket är 10% av det avtalade priset.

    2. Kostnader för en värdering: Om du ansöker om en inteckning, sedan efter deposition har gjorts för att ta bort egendom från marknaden och börja den rättsliga processen måste banken att göra en värdering av egenskapen att identifiera om pris som passar deras värde. Banken kommer att ge en% av köpesumman eller värdering, beroende på vilket som är lägre. Denna värdering har en ungefärlig kostnad av mellan 100 och 400 euro, beroende på vilken typ av hus och dess kvadratmeter.

    Med all den juridiska sidan av köpet, kommer din advokat att ge dig all information som du behöver och ge en uppdelning av kostnaderna före färdigställandet. Dessa kostnader är uppskattningar (bortsett från IVA) och är alltid något högre så igen, du inte har några problem när du har avslutat.

    Det är kostnaderna för att köpa en fastighet i Spanien, som i dag. Har du fler frågor? Kontakt Komplett spanska Property kommer att hjälpa dig med din sökning efter din egendom och även vara där för att hjälpa dig att förstå de olika process, som äger rum här. Om du har några tvivel, så vi är här för att hjälpa Vi brinner för Spanien och egendom, och kommer att ge personlig hjälp du behöver .

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta