Nybyggda lägenheter till salu i Los Montesinos Costa Blanca

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0312

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Los Montesinos

148.900€

Helt nya moderna design två sovrum, två badrum lägenheter ligger i Residencial Capri IV i Vistabella Golf i utkanten av Los Montesinos. Dessa härliga rymliga lägenheter byggs med högkvalitativa produkter och material och ger ett stort vardagsrum / matsal, öppen planlösning fullt utrustat...

79m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Möt bästa mat i Costa Blanca

En stor dolda attraktioner som döljer den vackra Costa Blanca är utan tvekan nivå gastronomi och kulinariska traditioner som finns i detta område. Och det är mycket nära till nya lägenheter till salu i Los Montesinos har Komplett spanska Property arbete, är några av de bästa restaurangerna i landet.

Dessa haute cuisine restauranger, innovation och banbrytande recept är perfekt paras med ett utbud av matställen att tillfredsställa turister av alla nationaliteter. Så vid sidan av vår fastigheter till salu fastigheter har på Costa Blanca kan hitta restauranger fish and chips, andra bayersk stil, indisk mat, etc. .. med typiska spansk mat restauranger, tapasbarer och anläggningar med Michelin-stjärnor.

Den nya konstruktionen hem du har till salu i Los Montesinos hjälper dig att vara i en privilegierade ställning för att njuta av ett hälsosamt och naturligt val för att mata med fisk och skaldjur från viken, med frukt och grönsaker från lokala fruktträdgård själv och prestigefyllda viner. Costa Blanca är förnimmelser och frågan om att äta, kan du inte hitta den bästa.

De yrkesverksamma i våra experter fastighetsmarknaden i området, kommer att hjälpa dig att hitta den bästa nya bostäder som är till salu på Costa Blanca och likaledes kunna rekommenderar de bästa platserna måste du besöka att äta bra, du oavsett din smak.

Om du vill njuta av det bästa köket och exklusiva hem till bästa säljkurs och letar efter ett nytt hus eller en återförsäljning hus i Costa Blanca Vi rekommenderar att du kontaktar med Komplett spanska Property.

Med råd och hjälp de kan erbjuda våra proffs kan vi garantera att du kommer att hitta ditt nya hus i Los Montesinos i de bästa förutsättningarna för pris och plats. Vi väntar på dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta