Association of International Property Professionals

Nybyggda villor Costa Blanca

Har hittats 768 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-54625

Villa · Nybyggen · Costa Calida · Balsicas

70.000€

MODEL RYDER 1 sovrum semi-villa - Byggd och redo att flytta in Öppen planlösning vardagsrum / matsal / kök Separat omklädningsrum Trädgård med tomter upp till 250m2

60m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-20107

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · torrevieja

72.000€

Torrevieja - Semi-villa i modern stil till salu. Missa inte möjligheten att köpa detta fantastiska hörnplottbostad med 2 sovrum och 1 badrum, vardagsrum / matplats och ett utrustat kök som delvis har reformerats. Fastigheten ligger nära alla bekvämligheter och har fantastisk utsikt över kusten....

55m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-41590

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Daya Nueva

79.000€

Vi har stort nöje att erbjuda till marknaden denna moderna, parhusbungalow, som ligger inom räckhåll för alla bekvämligheter i byn. Fastigheten består av 2 sovrum (båda med inbyggda garderober), badrum, amerikanskt kök som leder ut på uteplatsen på baksidan av fastigheten. Loungen / matsalen...

2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-59797

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · La Marquesa Golf

99.950€

En populär och attraktiv villa med stor trädgård, carport, olika terrasser och vacker utsikt. Fastigheten ligger nära det kommersiella centrum med barer, restauranger, stormarknad och byn Rojales. För dem som gillar att spela Golf, kan golfbanan - med klubbhus - nås inom kort avstånd. Vardagsrum,...

65m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-71576

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

108.000€

Fantastisk 3 sovrum 2 badrum fristående belägenhet ligger nära Rojales centrum och nära bekvämligheter.

80m2 Byggd · 90m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-94790

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

112.000€

3 sovrum 2 badrum fristående fastighet med en gemensam pool ligger i Ciudad Quesada.

100m2 Byggd · 120m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-84166

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

117.500€

Vacker villa till salu i Ciudad Quesada, där du kan hitta alla tjänster som barer, restauranger, stormarknader, affärer, apotek, banker, sjukhus och mycket mer. Detta hus har ett stort vardagsrum, två dubbelrum och två badrum. Huset är mycket rymligt, alla nya finish och många vackra detaljer....

80m2 Byggd · 90m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-26129

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

117.500€

Villa med 2 sovrum och 2 badrum, endast 2 hus bort från gemenskapens pool, The Villa har smakfullt renoverats och ligger i ett lugnt bostadsområde i Ciudad Quesada. Bottenvåningen består av en lounge, helt renoverat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum. På övervåningen finns ett dubbelrum med...

79m2 Byggd · 116m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-68478

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

119.000€

En 3 sovrum 2 badrum villa till salu i Quesada. Om du letar efter en fastighet i Spanien är det här en fantastisk investeringsmöjlighet. Erbjuder tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal och kök, är fastigheten säljs möblerad och har tillgång till en gemensam pool. Fastigheten ligger inom...

100m2 Byggd · 200m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

BBVA framhäver fastighetsmarknadens goda resultat i Spanien 2017

BBVA Research påpekar att fastighetsbranschen steg kraftigt under första kvartalet 2017, med en "positiv" resultatutveckling som accelererade prisutvecklingen. Denna bank påpekar dock att den visade en hög geografisk heterogenitet i priserna.

Detta återspeglas i Spaniens senaste fastighetsobservatorium, utarbetat av BBVA Research, finansinstitutets studieavdelning, vilket visar en positiv utveckling av bostadsförsäljningen, enligt uppgifter från CIEN, för statistiska uppgifter om notarier (CIEN) Mars månad sålde 48.695 hem.

Detta innebar att efter försäljningen av säsongvariationer och kalendereffekter var försäljningsstagnationen jämfört med föregående månad, men i förhållande till årsbasis ökade bostadsförsäljningen med 19,5%. Således fram till mars fanns en försäljningsökning på 16,2% jämfört med 2016, främst till följd av att de främsta determinanterna av efterfrågan behöll den positiva tonen i årets första åtgärder.

I den meningen betonar han att sysselsättningen fortsätter att visa en positiv utveckling, då medlemsförbunden Socialförsäkringar i april och maj växte med ett månadsmedelvärde på 0,4%, över det månatliga genomsnittet för första kvartalet (+0,3%). Dessutom fortsatte hushållsförtroendet att förbättras i maj.

Efter en bra aprilundersökning, under hushållets andra kvartal, har hushållen förstärkt optimismen när det gäller ekonomin de närmaste tolv månaderna, konstaterar BBVA Research, och tillägger att allt detta sker i ett sammanhang där de finansiella förutsättningarna är fördelaktiga för hushållens skuldsättning, som Den nya 12-månaders Euribor-nedgången, som i maj stod på -0,127%.

Heterogenitet i återhämtningen av priserna

Å andra sidan ökade bostadsprisökningen under första kvartalet 2017. Enligt utvecklingsministeriet var medeltalet på bostäder under första kvartalet 1.525,8 euro per kvadratmeter, 0,7% Kvartalsvis, när kvartalssäsongen var kvartalet (CVEC) korrigerades, 0,2 procentenheter mer än under fjärde kvartalet 2016.

Å andra sidan visade årets resultat att tillväxten ökade till 2,2%, 0,7 procentenheter mer än i föregående kvartal. Under alla omständigheter konstaterar BBVA Research att utvecklingen av bostadspriset fortfarande visar en hög geografisk heterogenitet mellan januari och mars. Efter korrigering av kvartalssäsongsserierna fanns spikar i nio autonoma samhällen (Andalusien, Kanarieöarna, Kantabrien, Katalonien, Valencia, Madrid, Murcia, Navarra och Baskien), vilket lyfte fram de kampanjer som registrerades i Cantabria, Navarra och País Vasco, tre Av de regioner som hade visat mindre dynamik under de föregående kvartalen.

Däremot föll medeltalet bostadspriser i första kvartalet jämfört med föregående kvartal, med Aragon och La Rioja, med kvartalsvis nedgång på cirka 2%.

Byggandet kommer tillbaka.

Slutligen slutade första kvartalet 2017 med en ny tillväxt inom byggverksamheten. Den praktiska stagnationen av nya bostadsvisum för mars (-1%) hindrade inte att den första delen av året slutade med en årlig ökning med 18,7% i visum. Således godkänner årets första tre månader inledandet av nästan 20 000 bostäder, 3.141 mer än under samma kvartal 2016.

Hitta nya villaer i Costa Blanca med fullständig spansk egendom.

Oavsett om du var brittisk, fransk eller skandinavisk måste du veta att i fullständig spansk egendom är vi övertygade om att varje kund borde behandlas exakt som sådan, som individ, så varje förfrågan kommer att ha sin egen personliga beröring och olika förhållande till företaget.

För många människor kan de köpa för första gången utomlands och så är det viktigt att vi har fått en omfattande kunskap om den spanska marknaden och regionen Costa Blanca för att underlätta alla bekymmer.

Om du funderar på att köpa en fastighet på Costa Blanca, kontakta oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta