Nybyggda villor Orihuela Costa

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Tips att följa när du köper planfastigheter i Spanien

Ett av de bästa sätten att köpa ett billigt hem är att köpa off-plan. I den här artikeln ger vi några råd.

För att undvika risker är det lämpligt att följa dessa tips när man köper ett hus på plan:

Undersök om promotorn och hans karriär.

Du måste veta vem säljer ditt hus. Om du är en utvecklare är det lämpligt att veta om du har erfarenhet inom sektorn, om det är lösningsmedel eller om du äger det land där du ska bygga husen.

Kontrollera kontraktet väl.

Även om det verkar mycket uppenbart, läs noggrant det privata kontraktet som kommer att undertecknas med företaget. Kontrollera klausulerna väl och fråga eventuella frågor du kan ha. Kontraktet kommer inte att föras för en notarie tills ägaren har överlämnat nycklarna.

Få en kopia av planerna.

Fråga utvecklaren till planerna för lägenheten vid den tidpunkt då du undertecknar kontraktet. På så sätt kan du visa eventuella ensidiga förändringar som görs av promotorn.

Se till att priset och datumet är korrekta.

Det är nödvändigt att de dokument som tillhandahålls av utvecklaren inkluderar husets slutpris, inklusive moms, liksom det exakta datumet för leverans av nycklarna. För att undvika skrämmor, acceptera aldrig ett dokument med approximationer.

Gör alltid betalningar via banken.

Utvecklaren måste öppna ett konto som endast kan användas för byggnadskostnader och som samlar in pengar som köparna stödjer. Det är här du borde göra din inkomst genom banköverföring, för att vara säkrare.

Be om godkännande av kampanjen och en individuell godkännande.

Den kräver en allmän garanti för all kampanj, i syfte att garantera alla belopp som medverkas av ägarna. Bortsett från denna allmänna garanti krävs det en individuell garanti garanterad av en försäkringsgivare eller en bank. På så sätt garanteras du ersättning som gör att du kan återhämta de pengar som bidrar till bostäder.

Fullständig spansk egendom hjälper dig att hitta nybyggda villor i Orihuela Costa.

På fullständig spansk egendom försöker vi göra ditt tillvägagångssätt på den spanska fastighetsmarknaden så smidig som möjligt. Vårt råd är att lyssna på de behov och krav du kan ha. Om du funderar på att köpa en fastighet på Orihuela Costa, Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in vår portfölj av fastigheter. Vi är säkra på att vi kommer att få den egendom du letar efter.

Kontakta fullständig spansk egendom och snart kommer du att njuta av ditt drömhem i en underbar plats att njuta av livet och känna dig energiserad och föryngrad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta