Nybyggda villor till salu Cabo Roig

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0283

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

460.000€

Dessa helt nya 3 sovrum, 3 badrum villaer ligger i Lomas de Cabo Roig med bra läge bara några minuters promenad från restauranger, barer och butiker. Bottenvåningen består av en lounge / matplats, ett öppet kök, matplats, ett sovrum med dubbelsäng med tillgång till terrassen och ett...

193m2 Byggd · 201m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-45526

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

920.000€

Ligger i det lugna området Orihuela Costa, Lomas De Cabo Roig. Byggt på en 700m2 tomt. Denna fantastiska 5 sovrum, 4 badrumsfastigheter har utformats för en modern livsstil. En solfylld expansiv öppen planlösning har stora glasfönster i alla rum. Hemmet ger en sömlös övergång till inomhus /...

430m2 Byggd · 5 Sovrum · 4 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Cabo Roig, Cabo Roig
(61)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Bostäder på den spanska kusten lämnar krisen bakom sig

Priserna växer dubbelsiffrigt i värmen av återhämtning av konsumtion och semesterboendebommen.

En ny rapport från fastighetswebbplatsen pisos.com visade att ett bostadshus till salu på spanska stränder skulle kosta 215 579 euro, 19,84% mer än 2016, då genomsnittspriset var 179 886 euro. När det gäller hyra har den gått från en genomsnittlig hyra på 565 euro per vecka till 642, vilket innebär en ökning med 13,57% på ett år.

En annan rapport som utarbetats av Tinsa speglar också återhämtningen av vitala tecken på bostadsverksamhet i strandområdena. Denna röntgen delar upp halvön och öarna i 58 zoner. Teknikerns tekniska nätverk påpekar att situationen klart förbättras i 22,4% av de analyserade områdena, jämfört med 8,8% förra året. I en annan uppfattas 43% av tecken på förbättring, med nästan två tredjedelar utvecklas positivt.

Under alla omständigheter, eftersom Tinsa betonar att verksamheten vid köp och försäljning har genomgått en radikal förändring under det senaste året. I 84,5% av zonerna har tekniker uppfattningen om att transaktionerna på bostadsmarknaden har ökat, när det föregående året knappt inträffade i 23% av de analyserade kusterna. I alla kustkommuner som ingår i rapporten ökade försäljningen med 201,66 procent jämfört med föregående år, enligt Fomento-data, till 158 635 enheter.

Kanarieöarna, Mallorca och Ibiza, Costa Dorada, södra Alicante, Malagaas östkust och Cadiz kusten mellan Tarifa och Conil är de områden där Tinsa lokaliserar återställnings lokomotiv. I reaktiveringen av denna marknad kombineras pulsen som återhämtas på den andra hemmamarknaden, men också investeringsmöjligheterna, förstärkt av semesterbostaden.

De återvänder de nya byggnaderna.

Den främjande aktiviteten höjer också rytmen, även om kranarna här går till stadsdelar. Och det här är nästan bokstavligt. Majoriteten ligger i provinsen Alicante, även om bostadsboomen under uppbyggnad är koncentrerad av kommuner, och varierar även markant beroende på området: Orihuela (med 1 038 licenser är, efter Barcelona, kustkommunen med fler visum), Torrevieja (620) och Pilar de la Horadada, i Vega Baja; Jávea och Benidorm (328), i hamnarna; Och Elche (372) är de hetaste platserna.

Hitta nya bygg villaer till salu i Cabo Roig med komplett Spanish Property.

Oavsett om du var brittisk, fransk eller skandinavisk måste du veta att i fullständig spansk egendom är vi övertygade om att varje kund borde behandlas exakt som sådan, som individ, så varje förfrågan kommer att ha sin egen personliga beröring och olika förhållande till företaget.

För många människor skulle de kunna köpa utomlands för första gången och det är därför viktigt att vi har fått en omfattande kunskap om den spanska marknaden och regionen Costa Blanca för att underlätta eventuella problem.

Om du funderar på att köpa en fastighet på Costa Blanca, kontakta oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta